• 4 Μαΐου, 2015

Η ατζέντα του «Λαού» του Αλμυρού – γράφει η Βιβή Τσιντσίνη – έκδοση 02/05/2015

Η ατζέντα του «Λαού» του Αλμυρού – γράφει η Βιβή Τσιντσίνη – έκδοση 02/05/2015

Άνοιξη!

Ναι, λοιπόν! Ήρθε η Άνοιξη. Η κανονική, όχι η άλλη της ελπίδας. Αυτή ήρθε πριν από μήνες. Ε; Ναι! Ανθίζουν τα γιασεμιά, ζουζουνίζουν οι μελισσούλες, ξυπνάνε οι αρκούδες και εμφανίζονται πάλι οι κλέφτες σιδήρων… Εικονογραφημένα, κλασικά και ελληνικά!

 

Ε, είμαστε «καμένοι»

Κάπνιζαν τα ρούχα του ακόμη… καιγόταν ο άνθρωπος και άλλος με το tablet, άλλος με το κινητό, άλλος με τη φωτογραφική… Ε, το χουμε κάψει, δεν εξηγείται!

 

Let’s do it

Ξέρετε αγγλικά; Το “Let’s Do It” σημαίνει σε ελεύθερη μετάφραση, «ελάτε να το κάνουμε». Οκ! Καλέσαμε όλοι οι φορείς την Ελλάδα, επιτέλους, όπως έπρεπε από την αρχή να μας πουν οι οικονομικοί δολοφόνοι. «Ελάτε να το κάνουμε».

Πάντως, από τα σκουπίδια που μάζεψαν οι διάφοροι φορείς, πήραμε ένα καλό μήνυμα… Φίλη που συμμετείχε μου λέει… «Άσε κουραστήκαμε πολύ… πάντως φαίνεται πως η νέα γενιά χρησιμοποιεί προφυλακτικά… μαζέψαμε πολλά». Ας είναι…

 

J’ adore

Την περασμένη Κυριακή, η συμμετοχή στον λαϊκό αγώνα στο Κουρί ξεπέρασε τις αρχικές προσδοκίες. Παραδέχθηκα πάντως αρκετούς φίλους και γνωστούς, για την παρουσία τους και το μήνυμα αθλητισμού που μετέδωσαν. Ανάμεσά τους μέλη συλλόγων, αποστράτων, στρατευσίμων, εμπόρων, αθλητικών φορέων κτλ. Χιλιόμετρα κάναμε και οι φωτογράφοι και δημοσιογράφοι που παρευρεθήκαμε, αν και δεν μας έδωσαν δίπλωμα συμμετοχής.

Ο χαβαλές που έγινε στον τερματισμό των 7.000 μέτρων, δεν είχε όρια… Πειράγματα στους πιο αγύμναστους, στους φίλους, αλλά και μικρά στοιχηματάκια απασχόλησαν τους πιο οκνηρούς. Το μεγαλύτερο fun club είχε ο Χ.Κ., ενώ το βραβείο χιούμορ το κέρδισε ο Γιώργος Μάγγας ο οποίος ζήτησε να φωτογραφηθεί με το ταμπελάκι συμμετοχής και γύρισε στον καφέ του.

Τι να πεις για τη μαμά Καραψιά Χάιδω; Και μανούλα και μανούλι και αθλήτρια πρώτης γραμμής, κατάφερε να τα βάλει με την έφηβη πανελληνιονίκη. Μπράβο στο Γ.Σ.Α. και στον σύζυγό της βεβαίως, βεβαίως!

 

 

Μη μου κάνεις μμμ…

Σκεπτικοί και με ενδιαφέρον για την επίλυση των αγροτικών θεμάτων οι πολιτικοί μας μεν.. αλλά… οι κτηνοτρόφοι δυσκολεύτηκαν τόσο πολύ τα τελευταία χρόνια που παρα-αγρίεψαν. Δεν τους φτάνει να συσκέπτεστε… βρείτε γρήγορα λύσεις γιατί δεν θα έχετε εύκολα ξεμπερδέματα.

 

Σαρα-τόινγκ-τόινγκ-τόινγκ

Μάλλον έτσι νομίζουν ότι κάνουμε αυτοί που ρίχνουν άδεια για να πιάσουν γεμάτα. Καπνός χωρίς φωτιά δεν υπάρχει, και ερώτηση χωρίς θέμα επίσης. Άρα, το θέμα Σαρατόγκα ζει… αλλά ποιος το καθ-οδηγεί;

 

Ένας κύριος φεύγει, ένας κύριος ήρθε

Για την 111 Π.Μ. η αναφορά. Ο Αλμυρός ήταν τυχερός στη συνεργασία με τον απελθόντα Διοικητή Γεώργιο Φασούλα, αλλά και με το νέο Σμήναρχο (Ι) Κωνσταντίνο Κελάρη. Ο νέος Διοικητής έχει ήδη κερδίσει την συμπάθεια της τοπικής κοινωνίας, γιατί εκτός της αξιέπαινης θητείας του, έχει άριστες σχέσεις με τον Αλμυρό, επισκέπτεται τις πολιτιστικές δράσεις της πόλης και ενημερώνεται γενικά για τα τεκταινόμενα. Ευχόμαστε «ΑΠΟΤΡΟΠΗ – ΝΙΚΗ» και εύκολη θητεία.

 


Σχετικά Άρθρα

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων μεγάλης έκτασης με την κωδική ονομασία “ΝΩΕ 2024” πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Συντονισμού…
Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της  Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη των Μικρών Μηρυκαστικών, ζητά με επιστολή …