• 26 Απριλίου, 2015

Μπάσκετ Ανδρών ΓΣΑ – Ερμής Αγιάς 53-91

Μπάσκετ Ανδρών ΓΣΑ – Ερμής Αγιάς 53-91

Με μια ήττα (σχεδόν …αναμενόμενη) συνέχισε τις υποχρεώσεις του στα play offs για την Γ’ Εθνική του μπάσκετ ο ΓΣΑ, ο οποίος ηττήθηκε με 53-91 από τον Ερμή Αγιάς, το βράδυ του Σαββάτου 25 Απριλίου στο κλειστό της πόλης μας.

Ο Ερμής επιβεβαιώνει την αρχική άποψη του φαβορί, καθώς και από το κανονικό πρωτάθλημα έδειξε ότι είναι η ισχυρότερη ομάδα του ομίλου και ήδη σ’ αυτό το τουρνουά μετράει τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες και μάλλον παίρνει την πρόκριση, καθιστώντας το υπόλοιπο του προγράμματος των play offs καθαρά διαδικαστικό για τις υπόλοιπες ομάδες της Θεσσαλίας.
Αντίθετα, για το Γυμναστικό Σύλλογο Αλμυρού, είχαμε γράψει ήδη -πριν τον χθεσινό αγώνα και μετά τις δυο ήττες των πρώτων αγωνιστικών- ότι παίζει πια για το γόητρό του και για τις εμπειρίες που μπορεί να αποκομίσει, σ’ αυτά τα τρία διπλά παιχνίδια με αξιόμαχους αντιπάλους.
Στο χθεσινό ματς τα 10λεπτα ήταν 16-21, 33-44, 44-62, 53-91 κι η διακύμανση του σκορ δείχνει ότι ο ΓΣΑ το πάλεψε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά η σε βάρος του διαφορά αυξήθηκε στο δεύτερο.
Η ομάδα της πόλης μας έπαιξε χθες με δυο απουσίες: των Βαλαμούτη (τραυματίας) και του Αναγνωστόπουλου, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.
Το επόμενο ματς για τους κυανόλευκους είναι πάλι με τον Ερμή, αυτή τη φορά στην έδρα του, το προσεχές Σάββατο 2 Μαΐου.

Η σύνθεση του ΓΣΑ (προπ. Θανάσης Φλεβάρης) ήταν: Σπύρας 2, Καραγιώργος 11 (3), Σαμαράς 8 (1), Στάμος 10, Καραμανλής 2, Μητρουλάς 5 (1), Θέος 9 (1), Χριστομάνος 4 (1), Κοντοστάθης, Κούτε, Σινάζος 2.

ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

2/5
Ερμής Αγιάς – ΓΣ Αλμυρού
ΓΣ Αμπελώνα – ΓΣ Φαρσάλων

9/5
ΓΣ Αλμυρού – ΓΣ Αμπελώνα
Ερμής Αγιάς – ΓΣ Φαρσάλων

16/5
ΓΣ Φαρσάλων – ΓΣ Αλμυρού
ΓΣ Αμπελώνα- Ερμής Αγιάς.


Σχετικά Άρθρα

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων μεγάλης έκτασης με την κωδική ονομασία “ΝΩΕ 2024” πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Συντονισμού…
Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της  Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη των Μικρών Μηρυκαστικών, ζητά με επιστολή …