• 23 Νοεμβρίου, 2014

Με τις …ρεζέρβες ο Γ.Σ.Α. ενόψει ημιτελικού, 1-3 τον Άθλο (φωτογραφίες)

Με τις …ρεζέρβες ο Γ.Σ.Α. ενόψει ημιτελικού, 1-3 τον Άθλο (φωτογραφίες)

Ο τυπικά φιλοξενούμενος Γ.Σ.Α. ήταν ο νικητής στο ματς με τον Άθλο με 1-3.

Ο Λευτέρης Καλογήρου έδωσε χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που μέχρι σήμερα δεν είχαν πάρει -οι οποίοι τα πήγαν αρκετά καλά- θέλοντας με τον τρόπο αυτό να ξεκουράσει κάποιους παίκτες του, ενόψει του ημιτελικού του Κυπέλλου, που είναι προγραμματισμένος για την ερχόμενη Τετάρτη στο γήπεδο του Διμηνίου.

Ο Άθλος προσπάθησε σε όλο το ματς να παρουσιάσει ένα αξιόμαχο σύνολο, γεγονός που το κατάφερε εν μέρει, ενώ και το γκολ που πέτυχε με τον νεαρό Γιώργο Δημόπουλο, του δίνει το κουράγιο να συνεχίσει στα επόμενα παιχνίδια και να κατακτήσει τους πόντους που χρειάζεται ώστε να παραμείνει στην κατηγορία.

Οι «κυανόλευκοι» για ακόμα ένα ματς έδειξαν ότι βρίσκονται σε καλή κατάσταση, με μοναδικό αρνητικό σημείο το γεγονός ότι μπορεί να δημιουργεί πολλές φάσεις στα αντίπαλα καρέ, αλλά χάνουν τις ευκαιρίες να …καθαρίσουν από πιο νωρίς τα παιχνίδια του.

Ο Γ.Σ.Α. μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε να προηγηθεί με τη συμπλήρωση του πρώτου τέταρτου. Ο Κουρτέλης, ο οποίος επανεμφανίστηκε στο βασικό σχήμα μετά από αρκετές αγωνιστικές και τα πήγε πολύ καλά, τροφοδότησε τον Αραπίτσα στα αριστερά, με τον επιθετικό του Γ.Σ.Α. να κάνει την πάσα στον Χειλά, ο οποίος από το ύψος της αριστερής γωνίας της μεγάλης περιοχής έπιασε το σουτ και η μπάλα κατέληξε στη αριστερή γωνία του ανήμπορου να αντιδράσει Γκόγκου, για το 0-1.

Τρία λεπτά αργότερα, ο Κρανάς έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Μαντζανάς βρέθηκε αφύλαχτος στο ύψος της μικρής περιοχής και με εύστοχο πλασέ, έγραψε το 0-2.

Κάπου εκεί το παιχνίδι τελείωσε, με τους τυπικά φιλοξενούμενους να καταγράφουν πολλές χαμένες ευκαιρίες μέχρι τη λήξη του πρώτου 45λεπτου με τους Αραπίτσα, Κρανά (δύο φάσεις) και τον Χολέβα.

Στην επανάληψη, ο Γ.Σ.Α. πέτυχε και τρίτο τέρμα στο 58ο λεπτό με τον Χειλά να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του, όταν έγινε αποδέκτης της μπάλας μετά από κάθετη πάσα του Μαλισσόβα από τον άξονα, με τον Αραπίτσα να αφήνει τη μπάλα να περάσει και με ψύχραιμο πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής, από τα αριστερά, νίκησε τον Γκόγκο για το 0-3.

Στο 65ο λεπτό ο Αραπίτσας έδειξε υπερβάλλων αλτρουισμό, μιας και ήταν φάτσα με τον Γκόγκο, αντί να πλασάρει, «έσπασε» για τον Χειλά, με τον νεαρό επιθετικό να μην προλαβαίνει τη μπάλα.

Στο 78ο λεπτό ο Κρανάς έγινε αποδέκτης της μπάλας στο ύψος του πέναλτι, μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια, αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε πάνω από το οριζόντιο.

Στο 79ο λεπτό, ο Καραδήμας, γέμισε στην περιοχή του Γ.Σ.Α. με εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά, ο νεαρός Δημόπουλος πήδηξε μόνος του στο πίσω δοκάρι και με καρφωτή κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

Άθλος: Γκόγκος, Δημόπουλος, Κοντοβάς, Νάκος, Κουτρογιάννης, Καραδήμας (80ο Αγραφιώτης), Φάτσης (75ο Ζουμπουρλής), Επίσκοπος, Καμπουρίδης (70ο Σχουλής), Κωτούλας, Κακλιάς

Γ.Σ.Α.: Πολυμέρου, Φαράντος, Κουρτέλης, Χολέβας, Κυριάκος (76ο Βασίλι), Τσόγκας, Κρανάς, Μαλισσόβας, Μαντζανάς (65ο Ν. Βούλγαρης), Αραπίτσας, Χειλάς (70ο Δανόπουλος).


Σχετικά Άρθρα

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων μεγάλης έκτασης με την κωδική ονομασία “ΝΩΕ 2024” πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Συντονισμού…
Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της  Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη των Μικρών Μηρυκαστικών, ζητά με επιστολή …