• 20 Οκτωβρίου, 2024

Οι μικροί του Πυράσου πήραν βαθμό από τον Πρωτεσίλαο!

Οι μικροί του Πυράσου πήραν βαθμό από τον Πρωτεσίλαο!

Στα δύο προηγούμενα παιχνίδια, ο Πρωτεσίλαος δέχθηκε δύο γκολ αλλά βρήκε το νικητήριο. Σήμερα τρίτη και φαρμακερή… αφού οι μικροί του Πυράσου απέσπασαν ισοπαλία 2-2 από τους Φτελιανούς.

Δεν είναι μικρή υπόθεση παιδιά 14-15-16 ετών όπως αυτά από τη Νέα Αγχίαλο να κοντράρουν στα ίσα παίκτες αξιόλογους που παίζαν στην Α’ Τοπική και έχουν φάει με το κουτάλι τα γήπεδα… Κάποιοι θα μπορούσαν να ειναι πατεράδες τους!

Ο αγώνας στις Μικροθήβες άρχισε ιδανικά για τον Πρωτεσίλαο καθώς στο 4ο λεπτό, ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου άνοιξε το σκορ με σουτ στην αριστερή γωνία, χαμηλά, από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Η ισοφάριση στο 15’ με υπέροχο τέρμα του Γιάννη Πλιάκη. Το σουτ από πλάγια θέση χτύπησε στο αριστερό κάθετο και η μπάλα επέστρεψε στο ίδιο σημείο, στέλνοντάς την στα δίχτυα με ψιλοκρεμαστό πλασέ.

Ο Κωστόπουλος είχε δύο πολύ καλές ευκαιρίες, στο 25’ από τη μικρή περιοχή και γυριστή κεφαλιά επίσης άουτ από καλή θέση. Στην επανάληψη, ο Τσάμης το 1-2 στο 71ο λεπτό με υπέροχο γκολ, σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή στο “γάμα” και τέσσερα λεπτά αργότερα το 2-2 με καταπληκτικό τέρμα του 14χρονου Βασίλη Καραδήμα, μπήκε από τα αριστερά και το σουτ του πήγε στο απέναντι παραθυράκι της εστίας.

Στη συνέχεια, οι Φτελιανοί είχαν δύο καλές ευκαιρίες με τον Κωστόπουλο και Σιαμανίκο (η δεύτερη στο 94′), όμως δεν άλλαξε κάτι και το 2-2 βρήκε τους γηπεδούχους του Πυράσου β’ να πανηγυρίζουν τη δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία τους στη Γ’ Τοπική (και η προηγούμενη ήταν με 2-2).

Πύρασος Β’: Σούρλας, Πορταρίτης (46’ Μυλωνάς), Ρίζος, Παπαδογεώργος, Τσιάρας (68’ Ταμπάκος), Λ. Καραδήμας, Κυρτσούδης (46’ Θεοχάρης), Σταθόπουλος, Β. Καραδήμας, Πλιάκης, Μήτσιου (80’ Σκοτεινός).
Πρωτεσίλαος: Σκούρας, Γ. Παπακωνσταντίνου, Φασόλας (65’ Αργ. Παπακωνσταντίνου), Τσιούμας (46’ Κωνσταντίνου), Σιαμανίκος, Κωστόπουλος, Κ. Κόρκος, Λεϊμονής, Ντίκας (46’ Παπαδόπουλος), Γκαμαλέτσος (80’ Ν. Κόρκος), Τσάμης.


Σχετικά Άρθρα

Νέα πρόσωπα στον Πρωτεσίλαο

Νέα πρόσωπα στον Πρωτεσίλαο

Με καθημερινές προπονήσεις και δίχως απρόοπτα συνεχίζεται η προετοιμασία του Πρωτεσίλαου υπό την καθοδήγηση του Θανάση…
Σημαντικός βαθμός για Πρωτεσίλαο

Σημαντικός βαθμός για Πρωτεσίλαο

Και οι δύο ομάδες έπαιζαν «τελικό» σήμερα στο βοηθητικό του ΕΑΚ και το ισόπαλο 1-1 χαροποίησε…
Προηγήθηκε αλλά δεν πήρε τίποτα ο Πρωτεσίλαος δεχόμενος γκολ στο φινάλε

Προηγήθηκε αλλά δεν πήρε τίποτα ο Πρωτεσίλαος δεχόμενος γκολ στο φινάλε

Παρά το γεγονός ότι ο Πρωτεσίλαος προηγήθηκε και κρατούσε για αρκετά λεπτά το προβάδισμα, οι Νέοι…