• 19 Ιανουαρίου, 2024

Πρωινό Δελτίο Τύπου 19-1-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου 19-1-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Παρασκευής 19 Ιανουαρίου 2024. Ανοίξτε με ”κλικ στο λινκ”, όσα δεν έχετε πληροφορηθεί, όσα σας ενδιαφέρουν και για όσα θέλετε να συλλέξετε πληροφορίες.

Το τρίπτυχο Μητσοτάκη στο δρόμο προς τις ευρωεκλογές – Πού θέτει τον πήχη η ΝΔ

Την «μαγική συνταγή» που θα οδηγήσει σε νίκη τη Νέα Δημοκρατία στις ευρωεκλογές, εκμυστηρεύτηκε στον Αρχισυντάκτη του Διεθνούς Φήμης περιοδικού διεθνών σχέσεων «Foreign Policy» Ραβί Αγκραβάλ ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, αποκαλύπτοντας με αυτό τον τρόπο και τη στρατηγική της κυβέρνησης στο δρόμο για τις κρίσιμες κάλπες της 9ης Ιουνίου.

Γάζα: Βομβαρδισμοί με πολλά θύματα – Αντεγκλήσεις ΗΠΑ/Ισραήλ για την ίδρυση κράτους της Παλαιστίνης

Ο ισραηλινός στρατός συνεχίζει σήμερα να βομβαρδίζει με σφοδρότητα τον νότιο τομέα της Λωρίδας της Γάζας, με φόντο τις χαώδεις διαφωνίες ανάμεσα στο Ισραήλ και τις ΗΠΑ για τη δυνητική ίδρυση κράτους της Παλαιστίνης, και παράλληλα την εξάπλωση της σύγκρουσης ως την Υεμένη.

Greek Mafia: Τα στοιχεία – κλειδιά που οδήγησαν την ΕΛ.ΑΣ. στις συλλήψεις για τα συμβόλαια θανάτου

Σφίγγει ο κλοίος γύρω από την εγκληματική οργάνωση που εκτέλεσε τον Γιάννη Σκαφτούρο και τον Βασίλη Ρουμπέτη, καθώς η ΕΛ.ΑΣ. μέσα από οκτώ στοιχεία – κλειδιά κατάφερε να οδηγηθεί στις συλλήψεις τριών ατόμων.

Και επίσημα «κουτσουρεμένο» επίδομα ανεργίας και εργασία αλλά με «πλαφόν» στις μέρες

Ενεργοποιήθηκε η διάταξη που ορίζει ότι μπορούν να εργαστούν οι επιδοτούμενοι άνεργοι λαμβάνοντας ωστόσο μειωμένο επίδομα ανεργίας όπως είχε γράψει το Dnews.

Μητσοτάκης στο CNN: Η Ελλάδα διαχειρίστηκε το μεταναστευτικό πολύ καλύτερα από άλλες ευρωπαϊκές χώρες

«Η Ελλάδα διαχειρίστηκε το μεταναστευτικό πολύ καλύτερα από άλλες ευρωπαϊκές χώρες» δήλωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξη στο CNN, στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός.

Από τη «θητεία αγγαρεία» στη «θητεία ευκαιρία»: Το φινλανδικό μοντέλο και τι θα προσφέρει

Στον εκσυγχρονισµό της στρατιωτικής θητείας µέσω του προγράµµατος «θητεία-ευκαιρία» στοχεύει το υπουργείο Εθνικής Αµυνας, έτσι ώστε η στρατιωτική θητεία να µη θεωρείται από τους στρατεύσιµους χάσιµο χρόνου, αλλά µια ευκαιρία για να να αναπτύξουν νέες δεξιότητες.

Συγγρού: Τροχαίο με έναν νεκρό και μία σοβαρά τραυματία

Ένας άνδρας έχασε τη ζωή του και μία γυναίκα τραυματίσθηκε σοβαρά μετά από από τροχαίο τα ξημερώματα της Παρασκευής στο τέρμα της Λεωφόρου Συγγρού στο ρεύμα προς την Γλυφάδα.

Η στήριξη της ευρωπαϊκής δημόσιας σφαίρας στην Ελλάδα

Η αντίστροφη μέτρηση για τις ευρωπαϊκές εκλογές που θα διεξαχθούν από τις 6 έως τις 9 Ιουνίου έχει ήδη αρχίσει, αλλά το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης και στην Ελλάδα παραμένει σχετικά μειωμένο.

Οι συμπαγείς διαφωνούντες, ο στόχος της Νέας Αριστεράς, το «μπλάνκο» του Σταϊκούρα και τα καμπανάκια ΔΝΤ

Αν θελήσει να δει κανείς το ποτήρι… μισογεμάτο, τότε η προοπτική να υπερβούν τους 100 οι βουλευτές της ΝΔ που θα υπερψηφίσουν την νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης για την ισότητα στον γάμο, συνιστά μία θετική εξέλιξη για το Μέγαρο Μαξίμου, δεδομένης της εκτίμησης που υπήρχε στην αφετηρία αυτής της πρωτοβουλίας ότι οι έχοντες θετική στάση απέναντι στο νομοσχέδιο έφταναν τους 80.

Ερχεται απότομη αλλαγή του καιρού – Από την πρόωρη άνοιξη στις χιονοπτώσεις

Απότομη αλλαγή στο σκηνικό του καιρού αναμένεται τις επόμενες ημέρες καθώς από εκεί που θα είναι αίθριος την Παρασκευή, θα παρουσιάσει σημαντική επιδείνωση το Σάββατο.

Πρωτοποριακό μουσείο στον Βόλο – Το μοναδικό παιδικής και εφηβικής λογοτεχνίας στην Ελλάδα

Ιδρύθηκε με απόφαση της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και χθες άνοιξε τις πύλες του

Από Δευτέρα οι αιτήσεις για το νέο πρόγραμμα κατάρτισης και απασχόλησης ανέργων 25-45 ετών

Τη Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 10:00 ξεκινά η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων για το νέο καινοτόμο «πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την απασχόληση ανέργων, ηλικίας 25 έως 45 ετών» που στοχεύει στην κατάρτιση 10.000 ανέργων και στη δημιουργία 7.500 νέων θέσεων εργασίας πλήρους απασχόλησης.

Χρ. Τριαντόπουλος με Δήμαρχο Κιλελέρ: Καταβλήθηκαν από το Δήμο 387.000 ευρώ σε δικαιούχους για την κάλυψη της οικοσκευής από την πλημμύρα ‘Elias’

Την Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2024, ο Υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, αρμόδιος για την αποκατάσταση από φυσικές καταστροφές και την κρατική αρωγή, κ. Χρήστος Τριαντόπουλος, είχε συνάντηση εργασίας με το Δήμαρχο Κιλελέρ, κ. Αθανάσιο Νασιακόπουλο, με αντικείμενο την πορεία υλοποίησης του σχεδίου στήριξης και αποκατάστασης της περιοχής που επλήγη και από τα δύο πλημμυρικά φαινόμενα του Σεπτεμβρίου του 2023 – από τον “Daniel” και από τον “Elias”.

Υποδομές για «τηλεδίκες» στο Δικαστικό Μέγαρο Βόλου

Αναβαθμίζεται ψηφιακά το Δικαστικό Μέγαρο Βόλου, με την υλοποίηση του έργου «Υπηρεσίες τηλεδιάσκεψης σε δικαστήρια και σωφρονιστικά καταστήματα και παροχή υπηρεσιών ενημέρωσης της πορείας των πινακίων και των εκθεμάτων των δικαστηρίων (Ηλεκτρονικό Πινάκιο)», και εντός των ημερών θα είναι έτοιμο για τη μετάβαση στη νέα ψηφιακή τεχνολογία.

Αγροτικό έφυγε σε χαράδρα – Νεκρός ο οδηγός του

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε την Πέμπτη (18/1) το απόγευμα στην Αμυγδαλιά Καρύστου.

Τρίκαλα: Μεγάλη εκστρατεία σήμανσης και στείρωσης δεσποζόμενων ζώων

Λύση και τάξη στο μείζον θέμα της σήμανσης (τσιπάρισμα) των δεσποζόμενων ζώων, αλλά και της στείρωσής τους προωθεί ο Δήμος Τρικκαίων

Μικρή προσφορά και ζωηρή ζήτηση ανεβάζουν έως τα 35 λεπτά τα ποιοτικά τριφύλλια

Σε τροχιά ανόδου έχουν επιστρέψει οι τιµές του τριφυλλιού στην αγορά, ωθούµενες από τη µικρή προσφορά και τη ζωηρή ζήτηση, ξεπερνώντας γρήγορα την περιστασιακή µικρή «κοιλιά» που εµφάνισε το προϊόν στις αρχές του περασµένου ∆εκεµβρίου. «Έχει ζήτηση για το ποιοτικό τριφύλλι.

Χρ. Τριαντόπουλος: Αποκατάσταση του βυθού του λιμανιού Βόλου κι ακτοπλοϊκές συνδέσεις σε Μαγνησία και Β. Σποράδες

Ελίζα Βόζεμπεργκ: Καταγγελία για κακόβουλη συζήτηση για το κράτος δικαίου

Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου: «Στην εμμονική δυσφήμηση της Ελλάδας θα απαντήσει ο ελληνικός λαός στις Ευρωεκλογές»


Σχετικά Άρθρα

Πρωινό Δελτίο Τύπου Πέμπτη 19-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Πέμπτη 19-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Εκρήξεις στο Λίβανο: Τη διαδρομή των σαμποτέρ αναζητούν σε Ταϊβάν, Ουγγαρία και Ιαπωνία Τα ίχνη των…
Πρωινό Δελτίο Τύπου Τετάρτη 18-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Τετάρτη 18-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Τετάρτης 18…
Πρωινό Δελτίο Τύπου Τρίτη 17-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Τρίτη 17-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Τρίτης 17…