• 16 Δεκεμβρίου, 2023

Ο Πρωτεσίλαος λύγισε την πρωτοπόρο Δάφνη!

Ο Πρωτεσίλαος λύγισε την πρωτοπόρο Δάφνη!

Ο Πρωτεσίλαος είχε φοβερό ξεκίνημα, αιφνιδίασε την Δάφνη κι άντεξε μέχρι τέλους παίρνοντας σπουδαία νίκη! Η ομάδα του Πτελεού επιβλήθηκε 3-1 της βολιώτικης ομάδας που είχε να χάσει επτά αγωνιστικές και φιγουράρει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Η αναμέτρηση έγινε σε πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγω της βροχής.

Όλα τα γκολ σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο οι Φτελιανοί είχαν και χαμένο πέναλτι. Ο Σιαμανίκος με πλασέ το 1-0 στο 3ο λεπτό και ο Παπαδόπουλος, ύστερα από ασίστ του Κωστόπουλου, το 2-0 στο 5ο. Μείωσαν οι φιλοξενούμενοι με τον Κοντογεωργίου στο 15’. Ο τερματοφύλακάς τους, Πλιάκας, έπιασε πέναλτι του Σιαμανίκου στο 35’ και το 3-1 έγινε στο 40’ ο Παπαδόπουλος έκλεψε την μπάλα από αμυντικό και σκόραρε.

Στο β’ 45λεπτο, ο Παπαδόπουλος είχε δοκάρι για τον Πρωτεσίλαο, ενώ δοκάρι για την Δάφνη είχε ο Φώτης Τσαρέλας, με τον Καρεσίου στην επαναφορά να χάνει μεγάλη ευκαιρία για να μειώσει.

Η Δάφνη έμεινε στους 21 βαθμούς και θα χάσει την κορυφή εάν κερδίσουν αύριο οι Μυρμηδόνες, ενώ ο Πρωτεσίλαος ανέβηκε σημαντικά με το σημερινό τρίποντο κι έφθασε στους 11 πόντους. Επόμενη αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Β’ Τοπικής σε ένα μήνα, στις 12-13 Ιανουαρίου.

Πρωτεσίλαος: Μάνος, Ν. Κόρκος (90’ Κωνσταντίνου), Θ. Κόρκος, Αργ. Παπακωνσταντίνου, Λεϊμονής, Σιαμανίκος, Κ. Κόρκος, Παναγιώτου, Κωστόπουλος, Παπαδόπουλος (72’ Γ. Παπακωνσταντίνου), Τσουβαλιάς (63’ Κούκα).
Δάφνη: Πλιάκας, Ροδίτης (46’ Χολέβας), Γ. Μπουρτζής, Στάμος, Πασχάλης, Κοντογεωργίου, Γ. Τσαρέλας, Φ. Τσαρέλας (80’ Σφέτσας), Καρεσίου, Τερλεξής (60’ Δόρης), Γκόλας.


Σχετικά Άρθρα

Ο νέος ΓΣΑ είναι εδώ, παίζει καλά και κερδίζει!

Ο νέος ΓΣΑ είναι εδώ, παίζει καλά και κερδίζει!

Στο Βασδέκειο, ο ΓΣΑ ήταν καταιγιστικός και με σκορ 5-1 έφθασε στη δεύτερη νίκη σε ισάριθμες…
Νέα πρόσωπα στον Πρωτεσίλαο

Νέα πρόσωπα στον Πρωτεσίλαο

Με καθημερινές προπονήσεις και δίχως απρόοπτα συνεχίζεται η προετοιμασία του Πρωτεσίλαου υπό την καθοδήγηση του Θανάση…
Σημαντικός βαθμός για Πρωτεσίλαο

Σημαντικός βαθμός για Πρωτεσίλαο

Και οι δύο ομάδες έπαιζαν «τελικό» σήμερα στο βοηθητικό του ΕΑΚ και το ισόπαλο 1-1 χαροποίησε…