• 16 Δεκεμβρίου, 2023

Ο Πρωτεσίλαος λύγισε την πρωτοπόρο Δάφνη!

Ο Πρωτεσίλαος λύγισε την πρωτοπόρο Δάφνη!

Ο Πρωτεσίλαος είχε φοβερό ξεκίνημα, αιφνιδίασε την Δάφνη κι άντεξε μέχρι τέλους παίρνοντας σπουδαία νίκη! Η ομάδα του Πτελεού επιβλήθηκε 3-1 της βολιώτικης ομάδας που είχε να χάσει επτά αγωνιστικές και φιγουράρει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Η αναμέτρηση έγινε σε πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγω της βροχής.

Όλα τα γκολ σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο οι Φτελιανοί είχαν και χαμένο πέναλτι. Ο Σιαμανίκος με πλασέ το 1-0 στο 3ο λεπτό και ο Παπαδόπουλος, ύστερα από ασίστ του Κωστόπουλου, το 2-0 στο 5ο. Μείωσαν οι φιλοξενούμενοι με τον Κοντογεωργίου στο 15’. Ο τερματοφύλακάς τους, Πλιάκας, έπιασε πέναλτι του Σιαμανίκου στο 35’ και το 3-1 έγινε στο 40’ ο Παπαδόπουλος έκλεψε την μπάλα από αμυντικό και σκόραρε.

Στο β’ 45λεπτο, ο Παπαδόπουλος είχε δοκάρι για τον Πρωτεσίλαο, ενώ δοκάρι για την Δάφνη είχε ο Φώτης Τσαρέλας, με τον Καρεσίου στην επαναφορά να χάνει μεγάλη ευκαιρία για να μειώσει.

Η Δάφνη έμεινε στους 21 βαθμούς και θα χάσει την κορυφή εάν κερδίσουν αύριο οι Μυρμηδόνες, ενώ ο Πρωτεσίλαος ανέβηκε σημαντικά με το σημερινό τρίποντο κι έφθασε στους 11 πόντους. Επόμενη αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Β’ Τοπικής σε ένα μήνα, στις 12-13 Ιανουαρίου.

Πρωτεσίλαος: Μάνος, Ν. Κόρκος (90’ Κωνσταντίνου), Θ. Κόρκος, Αργ. Παπακωνσταντίνου, Λεϊμονής, Σιαμανίκος, Κ. Κόρκος, Παναγιώτου, Κωστόπουλος, Παπαδόπουλος (72’ Γ. Παπακωνσταντίνου), Τσουβαλιάς (63’ Κούκα).
Δάφνη: Πλιάκας, Ροδίτης (46’ Χολέβας), Γ. Μπουρτζής, Στάμος, Πασχάλης, Κοντογεωργίου, Γ. Τσαρέλας, Φ. Τσαρέλας (80’ Σφέτσας), Καρεσίου, Τερλεξής (60’ Δόρης), Γκόλας.


Σχετικά Άρθρα

Σημαντικός βαθμός για Πρωτεσίλαο

Σημαντικός βαθμός για Πρωτεσίλαο

Και οι δύο ομάδες έπαιζαν «τελικό» σήμερα στο βοηθητικό του ΕΑΚ και το ισόπαλο 1-1 χαροποίησε…
Προηγήθηκε αλλά δεν πήρε τίποτα ο Πρωτεσίλαος δεχόμενος γκολ στο φινάλε

Προηγήθηκε αλλά δεν πήρε τίποτα ο Πρωτεσίλαος δεχόμενος γκολ στο φινάλε

Παρά το γεγονός ότι ο Πρωτεσίλαος προηγήθηκε και κρατούσε για αρκετά λεπτά το προβάδισμα, οι Νέοι…
Ρεπορτάζ και εικόνες από τον αγώνα Πρωτεσίλαος-Μυρμηδόνες

Ρεπορτάζ και εικόνες από τον αγώνα Πρωτεσίλαος-Μυρμηδόνες

Ο Πρωτεσίλαος είχε δύο καλές ευκαιρίες στο ξεκίνημα του αγώνα, οι Μυρμηδόνες όμως σημείωσαν το γκολ…