• 3 Δεκεμβρίου, 2023

Φοβερό γκολ του Ξηροκώστα και διπλό του Αίαντα στον Αλμυρό! φωτορεπορτάζ

Φοβερό γκολ του Ξηροκώστα και διπλό του Αίαντα στον Αλμυρό! φωτορεπορτάζ

Ο Αίας συνέχισε την πολύ καλή παράδοση που έχει χτίσει τα τελευταία χρόνια με αντίπαλο τον ΓΣΑ και με ένα φοβερό γκολ του Ξηροκώστα απέδρασε με σημαντική νίκη από το στάδιο του Αλμυρού. Το 0-1 έφερε χαμόγελα στους Σουρπιώτες για τη δεύτερη στη σειρά επιτυχία τους κι άφησε τον ΓΣΑ πέμπτη αγωνιστική χωρίς νίκη.

Στα πρώτα δευτερόλεπτα μεγάλη ευκαιρία για τον Αλμυρό όταν ο Γιαννακόπουλος έβγαλε ωραία σέντρα και ο Μακρής έπιασε σουτ στην κίνηση από τη μικρή περιοχή που πέρασε άουτ.

Στο 7ο λεπτό αποχώρησε με τραυματισμό στο γόνατο ο Αναδολού και στη θέση του μπήκε ο Σιούτης. Ο Λαρισαίος μέσος είχε πρόβλημα στο ίδιο σημείο κι όπως φαίνεται θα μείνει εκτός δράσης το επόμενο διάστημα.

Πρώτη καλή φάση για τον Αίαντα με σουτ του Ντούρα, άστοχο ψηλά άουτ από ευνοϊκό σημείο και χωρίς μαρκάρισμα.

Στο 27′ ο Δημητρίου έκλεψε από τον Ντόντα, προχώρησε σε τετ-α-τετ, σούταρε με το εξωτερικό, ο Κοντογεωργάκης απέκρουσε και ο αμυντικός του ΓΣΑ πρόλαβε να διώξει πριν επωφεληθεί το δεκάρι του Αίαντα. Κλασική φάση για τη φιλοξενούμενη ομάδα.

Η απάντηση στο 38′: Μακρής και Νάστας έπαιξαν το ένα-δύο, ο πρώτος έκανε ψηλοκρεμαστό πλασέ από πλάγια θέση που πέρασε πάνω από το οριζόντιο. Καλή στιγμή αυτή για την ομάδα του Καπελιάνη (ο οποίος τιμωρημένος παρακολούθησε τον αγώνα έξω από τα κιγκλιδώματα).

Στο 58′ είχαμε το 0-1: ο Ντούρας κέρδισε φάουλ στο κέντρο από αριστερά. Το εκτέλεσε ο Βούλγαρης με μπροστινή πάσα στον Θυμιόπουλο, αυτός έβγαλε σέντρα και ο Ξηροκώστας, από πίσω πήρε καρφωτή κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα. Πολύ ωραίο γκολ από τον κεντρικό αμυντικό του Αίαντα, μακρινή κεφαλιά με δυνατό άλμα.

Δύο λεπτά αργότερα οι Σουρπιώτες είχαν μεγάλη φάση για δεύτερο τέρμα όταν ο Γκρίνιας, σε φάση διαρκείας, σούταρε από τη μικρή περιοχή ψηλά άουτ. Στο φινάλε ο ΓΣΑ διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι πάνω στον Μακρή.

Από τον Αίαντα η νίκη αφιερώθηκε στον αρχηγό Βαγγέλη Παπανικολόπουλο, ο οποίος έχασε συγγενικό του πρόσωπο, αλλά έπαιξε στο πρώτο ημίχρονο και εν συνεχεία πήγε στην κηδεία.

ΓΣΑ: Κοντογεωργάκης, Μαυρογέννης (52′ Ζαφειρίου), Γιαννακόπουλος, Ντόντα, Χατζηλιάδης, Σταθάκος (80′ Επίσκοπος), Μακρής, Σώκος, Τσιάτσιος, Νάστας, Αναδολού (10′ Σιούτης).
Αίας: Γκόγκος, Παπανικολόπουλος (46′ Βούλγαρης), Θυμιόπουλος, Ξηροκώστας, Γκρίνιας, Κατσαβριάς (77′ Κωστούλας), Φαράντος, Καρράς, Νικογιάννης (69′ Κομπούρας), Δημητρίου, Ντούρας (88′ Χρυσικός).


Σχετικά Άρθρα

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων μεγάλης έκτασης με την κωδική ονομασία “ΝΩΕ 2024” πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Συντονισμού…
Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της  Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη των Μικρών Μηρυκαστικών, ζητά με επιστολή …