• 3 Δεκεμβρίου, 2023

Λευκή ισοπαλία για τους Μυρμηδόνες

Λευκή ισοπαλία για τους Μυρμηδόνες

Δεν χάνει πουθενά η ομάδα του Πλατάνου… Μπορεί σήμερα στον πρωινό κυριακάτικο αγώνα που έγινε στο γήπεδο του Σαρακηνού, να μην πανηγύρισε τη νίκη κόντρα στον Ατρόμητο Νέας Ιωνίας, αλλά απέσπασε έναν σημαντικό βαθμό από δυνατό αντίπαλο, διατηρώντας παράλληλα το αήττητο στο πρωτάθλημα. Το 0-0 σφράγισε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Χάρη Σαββαντίδη και του Θοδωρή Σκούρα.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, οι Μυρμηδόνες έπεσαν στη 2η θέση της κατάταξης με 17 βαθμούς έναντι 18 της πρώτης Δάφνης, ενώ ο Ατρόμητος είναι 4ος με 12 κι έχει τρεις λιγότερους από την τρίτη Δήμητρα.

Έγινε παιχνίδι κέντρου που πήγε στη δύναμη παρά στην τεχνική και είχε λίγες φάσεις. Στο πρώτο ημίχρονο, ο Κλουκουτάρας πέρασε τον τερματοφύλακα και σούταρε αλλά αμυντικός έδιωξε πάνω στη γραμμή, αργότερα σε σουτ του Μπένου πρόλαβε ο Ρουκάς να βάλει το πόδι του και να αποσοβήσει το γκολ. Στην επανάληψη, ο Κατσαβριάς απείλησε με δύο προσπάθειες και ο Τίτου σε τετ-α-τετ νικήθηκε από τον Διαμαντόπουλο. Οι γηπεδούχοι του Ατρομήτου είχαν τη δική τους μεγάλη ευκαιρία για να πάρουν τη νίκη στις καθυστερήσεις όταν ο Πριτσίνης βρέθηκε απέναντι από τον Τούντορ αλλά δεν είχε καλό τελείωμα και ο πορτιέρε των Μυρμηδόνων απέκρουσε.

Οι φωτογραφίες δημοσιεύθηκαν στον λογαριασμό των Μυρμηδόνων στο facebook.

Ατρόμητος: Διαμαντόπουλος, Βωιτσίδης (70’ Τρισκογιάννης), Δούμος, Σιδηρόπουλος, Ρουκάς, Γραμματικού (60’ Γ. Μαστακούλης), Αν. Μαστακούλης, Κουτσοδόντης (65’ Βαλουξής), Δουλάς (65’ Παπαδόπουλος), Πριτσίνης, Γιαννακούρας.
Μυρμηδόνες: Τούντορ, Μπούρχας, Μπίνας (60’ Ζαντιώτης), Κοντοβάς, Κατσαβριάς (85’ Κατσαβριάς), Χριστέλος,  Κλουκουτάρας, Τίτου, Μπένος, Μακρής, Τσόγκας (75’ Μάντζαρης).


Σχετικά Άρθρα

Διατήρησαν την κορυφή οι Μυρμηδόνες

Διατήρησαν την κορυφή οι Μυρμηδόνες

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μάριο Κομπούρα που σημείωσε δύο από τα τρία γκολ, οι Μυρμηδόνες κέρδισαν…
Δύσκολη νίκη για τους Μυρμηδόνες

Δύσκολη νίκη για τους Μυρμηδόνες

Δύσκολη νίκη για τους Μυρμηδόνες, με σκορ 2-0 απέναντι στην Ένωση Λεχωνίων Νηλέα και παραμονή για…
Ο ασταμάτητος σκόρερ Κατσαβριάς χάρισε το διπλό στους Μυρμηδόνες!

Ο ασταμάτητος σκόρερ Κατσαβριάς χάρισε το διπλό στους Μυρμηδόνες!

Οι Μυρμηδόνες έχουν βρει έναν ανέλπιστο σκόρερ που τους ξελασπώνει τις τελευταίες αγωνιστικές και τους οδηγεί…