• 24 Σεπτεμβρίου, 2023

Στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων λύγισε τον Αίαντα ο Ολυμπιακός Βόλου

Στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων λύγισε τον Αίαντα ο Ολυμπιακός Βόλου

Στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων λύγισε ο Αίας στο γήπεδο του Σαρακηνού απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου.

Η ομάδα της Σούρπης προηγήθηκε νωρίς με γκολάρα του Ντούρα, ισοφαρίστηκε στα πρώτα δευτερόλεπτα του δευτέρου μέρους αλλά δεν είχε βαθμολογικό κέρδος από την αναμέτρηση καθώς στο 90’+7’ ο Καρατσόλης κέρδισε πέναλτι. Ο Γκόγκος απέκρουσε την εκτέλεση του Σκοπελίτη, αλλά η μπάλα γύρισε προς τα πίσω, εκεί όπου ο Καμπέρης την έσπρωξε στα δίχτυα.

Ο Ολυμπιακός έχασε αρκετές ευκαιρίες, στο ξεκίνημα με δύο κεφαλιές του Κούλπα, στο 11’ ο Μπλατσέρη αστόχησε σε τετ-α-τετ. Το σκορ άνοιξε στο 14’ με ένα φοβερό ψηλοκρεμαστό σουτ από πλάγια αριστερά κι εκτός μεγάλης περιοχής ο Ντούρας, ο νεαρός ταλαντούχος ποδοσφαιριστής που πλέον έχει κερδίσει θέση στην ενδεκάδα του Μιχάλη Ανδρωνά.

Ακολούθησε απόκρουση του Γκόγκου σε προσπάθεια του Σκοπελίτη, άστοχες κεφαλιές από καλή θέση των Παπακώστα, Σέττου, δύο ακόμη μεγάλες ευκαιρίες χαμένες από τον Σέττο. Λίγο πριν βγει το ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με σουτ του Δημητρίου που κόντραρε στον Κούλπα.

Στο β’ ημίχρονο, δεν είχε συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό όταν ο Ολυμπιακός έφθασε στην ισοφάριση. Ο Κακάμης έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Σέττος πήρε κεφαλιά που έγινε ασίστ για τον Μπλατσέρη κι αυτός με δυνατό σουτ από ευνοϊκό σημείο παραβίασε την εστία του Αίαντα.

Ο Καρατσόλης νικήθηκε σε τετ-α-τετ από τον γκολκίπερ του Αίαντα στο 57ο λεπτό, ο ίδιος έχασε ευκαιρία αργότερα. Στο 75’ επέλαση του Δημητρίου ολοκληρώθηκε με σουτ του που έφυγε ψηλά άουτ.

Στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων, οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν κόρνερ. Δεν απομάκρυναν οι παίκτες της Σούρπης και ο Καρατσόλης βρέθηκε σε θέση για γκολ στη μικρή περιοχή όταν δέχθηκε μαρκάρισμα από πίσω από τον Καρρά. Ο ρέφερι Γραββάνης υπέδειξε την εσχάτη των ποινών. Ο Σκοπελίτης εκτέλεσε δεξιά και χαμηλά, ο Γκόγκος έπεσε σωστά κι απέκρουσε, αλλά η μπάλα γύρισε προς τα αριστερά, εκεί που ο Καμπέρης -κι ενώ οι του Αίαντα αδράνησαν αφού δεν έτρεξαν πρώτοι προς την μπάλα- από κοντά την έστειλε στα δίχτυα.

Νεανικό σχήμα παρέταξε ο Μιχάλης Ανδρωνάς, πολύ καλά τα πήγαν οι μικρότεροι Ντούρας, Γκρίνιας, ενώ ο κόουτς του Αίαντα έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη μεγάλη τους προσπάθεια …που αφήνει πολλές υποσχέσεις για τη συνέχεια…

Ολυμπιακός Βόλου: Σταυράκης, Σκοπελίτης, Σέττος (70′ Κατσαγεωργίου), Παπακώστας, Παπαδήμος (46′ Καρατσόλης), Μπλατσέρη, Καμπέρης, Κούλπας (70′ Τζέκα), Καμπέρης, Κακάμης, Γκαλίτσιος.
Αίας: Γκόγκος, Φαράντος, Μακανίκας (52’ Θυμνιόπουλος), Γκρίνιας (64’ Μπιρμπίλης), Ξηροκώστας, Κατσαβριάς, Κομπούρας (75’ Γιαννακόπουλος), Καρράς, Κωστούλας, Δημητρίου, Ντούρας.


Σχετικά Άρθρα

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων μεγάλης έκτασης με την κωδική ονομασία “ΝΩΕ 2024” πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Συντονισμού…
Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της  Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη των Μικρών Μηρυκαστικών, ζητά με επιστολή …
Επιμελητήριο Μαγνησίας: Ανοίγει τις πύλες της η Πανθεσσαλική Πολυκλαδική Έκθεση 2024

Επιμελητήριο Μαγνησίας: Ανοίγει τις πύλες της η Πανθεσσαλική Πολυκλαδική Έκθεση 2024

Μετά από πολύχρονη απουσία από τις εκθεσιακές δραστηριότητες το Επιμελητήριο Μαγνησίας επανέρχεται με τη διοργάνωση της…