• 31 Αυγούστου, 2022

Άδοξος αποκλεισμός για τον Πύρασο στο Κύπελλο Ελλάδος

Άδοξος αποκλεισμός για τον Πύρασο στο Κύπελλο Ελλάδος

Η αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Μπασδάνη στο 32ο λεπτό ήταν το σημείο που άλλαξε τον αγώνα και ο Πύρασος γνώρισε ήττα-αποκλεισμό από το Κύπελλο με σκορ 3-0 από τον ΠΟ Φήκης. Η ομάδα της Νέας Αγχιάλου ήξερε ότι δεν ήταν το φαβορί στη συγκεκριμένη αναμέτρηση μιας και ο αντίπαλος παίζει σε παραπάνω κατηγορία (Γ’ Εθνική), ενώ πήγε στα Τρίκαλα με πολλές απουσίες, ωστόσο στο πρώτο ημίωρο οι «κυανόλευκοι» του Δημήτρη Φραγκούλη πατούσαν πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο και δεν είχαν κινδυνέψει ιδιαιτέρως.

Στο 14’ ο Τσιλίγκος ήλεγχε τη φάση και έδιωξε σε κόρνερ με το ένα χέρι πλασέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, στο 17’ ο Τσιότρας θέλησε να αιφνιδιάσει τον αντίπαλο γκολκίπερ εκτελώντας έξυπνα φάουλ από μακριά, προς την εστία αντί για σέντρα. Ο τερματοφύλακας της Φήκης έπεσε στην αριστερή του γωνία κι απέκρουσε δύσκολα. Ακολούθησαν μία κεφαλιά του Μπασδάνη και ένα μακρινό ευθύβολο σουτ του Γκαραβέλα που μπλόκαρε ο Ντάσκας και φθάσαμε στο 32ο λεπτό όταν ο Πύρασος είχε κερδισμένο κόρνερ. Εκτελέστηκε κι ενώ οι γηπεδούχοι έβγαιναν στην αντεπίθεση, ο Μπασδάνης μάρκαρε αντίπαλο λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή της Φήκης. Ο ρέφερι έδειξε κίτρινη κάρτα στον αρχηγό του Πυράσου που ήταν η δεύτερη για τον έμπειρο αμυντικό.

Με δέκα παίκτες, οι Αγχιαλίτες δεν μπόρεσαν να είναι το ίδιο μαχητικοί. Στο 35’ το 1-0 με πέναλτι που κέρδισε κι εκτέλεσε εύστοχα ο Νίκος Σκόνδρας, το 2-0 στο 39’ με προβολή του ίδιου παίκτη ύστερα από κάθετη στο κέντρο της άμυνας, το 3-0 στο 41’ από κοντά πάλι ο Ν. Σκόνδρας σαν σε προπόνηση. Χατ τρικ μέσα σε 6 λεπτά για τον επιθετικό του ΠΟ Φήκης!!! Ανάμεσα στο δεύτερο και τρίτο γκολ, η Φήκη είχε μια καλή ευκαιρία, απέκρουσε ο Τσιλίγκος σε κοντινό τετ-α-τετ με γρήγορη έξοδο.

Στην επανάληψη, οι παίκτες του Πυράσου απλώς διατήρησαν το σκορ στα επίπεδα του 3-0 χάρη σε μερικές ωραίες επεμβάσεις του Γιώργου Τσιλίγκου, στον πρώτο αγώνα της ιστορίας του συλλόγου της Ν. Αγχιάλου στο Κύπελλο Ελλάδας.

Φήκη: Ντάσκας, Γιαννούλας, Τζέλης, Σκόνδρας (53′ Πολυζόπουλος), Δρόσος, Μακρής, Σαμαντάς, Καλαμαράς (59′ Γκαντιάς), Ιωάννου (73′ Μπακάλης), Γ. Νικλητσιώτης, Ν. Σκόνδρας.
Πύρασος: Τσιλίγκος, Χριστοδούλου (81’ Καραδήμας), Διαμαντένιας, Σταντσούρης, Θεοδωρόπουλος (57’ Παπαδογιώργος), Μπούτλας, Μπασδάνης, Τσιότρας, Φουρκιώτης (50’ Ροτζέριο), Γκαραβέλας, Μπουμπούκης (81’ Λουκάι).


Σχετικά Άρθρα

Η αφίσα του “Λαού” για τον Πύρασο

Η αφίσα του “Λαού” για τον Πύρασο

Στον “Λαό” του προηγούμενου Σαββάτου φιλοξενήσαμε δισέλιδη αφίσα με την ποδοσφαιρική ομάδα του Πυράσου σε πλήρη…
Η Αγία Άννα νίκησε ξανά τον Πύρασο και τον άγχωσε…

Η Αγία Άννα νίκησε ξανά τον Πύρασο και τον άγχωσε…

Με γκολ λίγα λεπτά πριν τη λήξη, η Αγία Άννα κέρδισε 1-0 τον Πύρασο, για δεύτερη…
Εύκολο τρίποντο για τον Πύρασο

Εύκολο τρίποντο για τον Πύρασο

Με 14 νίκες σε 16 αγώνες έκλεισε την πρώτη φάση του πρωταθλήματος ο Πύρασος. Σήμερα το…