• 19 Φεβρουαρίου, 2022

Εύκολο τρίποντο για τον Πύρασο

Εύκολο τρίποντο για τον Πύρασο

Με 14 νίκες σε 16 αγώνες έκλεισε την πρώτη φάση του πρωταθλήματος ο Πύρασος. Σήμερα το μεσημέρι (19/2/22), στο γήπεδο της Νέας Αγχιάλου, η ομάδα του Γιάννη Σιαμέτη επικράτησε 5-0 του Αστέρα Ριζομύλου.

Στο 23ο λεπτό το 1-0 από κοντά ο Φουρκιώτης ύστερα από κεφαλιά του Γκαραβέλα στο δοκάρι, στο 43’ το 2-0 όταν σε παράλληλο γύρισμα-δημιουργία του Μπόλη, επωφελήθηκε ο Θοδωρής Παπαδόπουλος κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο πρώτο πεντάλεπτο του β’ μέρους το τρίτο γκολ για τους Αγχιαλίτες, από προσπάθεια του Φουρκιώτη και σκόρερ τον 17χρονο Γκαραβέλα και αμέσως μετά, στο 53’ το 4-0 με σουτ του Αραπίτσα από το ύψος της μεγάλης περιοχής ύστερα από κάθετη μεταβίβαση του Αγιασιώτη. Πέντε λεπτά πριν τη λήξη, ο Παπαδόπουλος με απευθείας εκτέλεσε φάουλ έκλεισε το σκορ.

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Αγιασιώτης είχε μακρινό ωραίο σουτ που έβγαλε με τα ακροδάχτυλα ο γκολκίπερ του Αστέρα κι ενώ η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι.

Στο μισό πρωτάθλημα, την α’ φάση, ο Πύρασος κατέγραψε 14 νίκες-1 ισοπαλία-1 ήττα με τέρματα 57 υπέρ και 7 κατά. Θα μπει επικεφαλής της κατάταξης στα πλέι οφ με 15 βαθμούς. Από την άλλη, ο Αστέρας είχε 2 νίκες-4 ισοπαλίες-10 ήττες, με γκολ 14-37. Για τα πλέι άουτ θα έχει 9 πόντους και θα παλέψει για την παραμονή.

Πύρασος: Tάσος, Μπόλης (55’ Ζάχος), Νίνος (15’ λ.τρ. Παπαδόπουλος), Μιχόπουλος, Ρακής, Αγιασιώτης (55’ Παπαδογεώργος), Θεοδωρόπουλος, Μπούτλας, Αραπίτσας (70’ Κοσμάς), Φουρκιώτης (70’ Καραδήμας), Γκαραβέλας.
Αστέρας: Τσολάρι, Δ. Αποστολίδης, Π. Αποστολίδης, Θεοδώρου, Καραλόπουλος (46’ Παντελίδης), Πρίντζος, Λουφόπουλος, Μαρούφ, Γουτούλης (46’ Σταΐδης), Σιαμέτης, Βέργος (85’ Σεσκλιώτης).


Σχετικά Άρθρα

Η αφίσα του “Λαού” για τον Πύρασο

Η αφίσα του “Λαού” για τον Πύρασο

Στον “Λαό” του προηγούμενου Σαββάτου φιλοξενήσαμε δισέλιδη αφίσα με την ποδοσφαιρική ομάδα του Πυράσου σε πλήρη…
Τέταρτο “διπλό” για τον Αστέρα!

Τέταρτο “διπλό” για τον Αστέρα!

Η ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος, η ομάδα του Ριζομύλου πέρασε με σκορ 0-2 από την…
Νίκη δια ποδός Χρήστου Δαμάσκου για τον Αστέρα

Νίκη δια ποδός Χρήστου Δαμάσκου για τον Αστέρα

Ο Αστέρας έχει ανέβει στην Α’ Κατηγορία για να μείνει και το αποδεικνύει στο ξεκίνημα του…