• 14 Νοεμβρίου, 2021

Εύκολα ο Πύρασος σε άνιση μάχη, μια ώρα με παίκτη λιγότερο ο ΓΣΑ

Εύκολα ο Πύρασος σε άνιση μάχη, μια ώρα με παίκτη λιγότερο ο ΓΣΑ

Στο γήπεδο της Νίκης τέθηκαν αντιμέτωποι σήμερα το μεσημέρι Πύρασος και ΓΣΑ για την 7η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΘ. Νικήτρια η ομάδα της Νέας Αγχιάλου με 6-1 , πρώτη ήττα φέτος για τον Αλμυρό που έπαιξε μια ώρα με παίκτη λιγότερο.

Ο ΓΣΑ ήταν καλά στημένος και αμύνονταν σωστά μέχρι το ημίωρο όταν έμεινε με παίκτη λιγότερο. Στο 19ο λεπτό μεγάλη φάση για τον Πύρασο όταν από κόρνερ του Αγιασιώτη, ο Ρακής έκανε την προβολή μέσα από τη μικρή περιοχή και ο Κοντογεωργάκης απέκρουσε με το σώμα. Στο 31′ έγινε η φάση που άλλαξε και στην ουσία έκρινε τον αγώνα: από κλέψιμο του Οικονόμου στο κέντρο και συρτή κάθετη του Βλάχου, ο Αραπίτσας έγινε κάτοχος της μπάλας κι ανετράπη από τον Αράπη λίγο έξω από την περιοχή, με τον διαιτητή Σαρρή να δείχνει απευθείας κόκκινη στον αμυντικό του Αλμυρού, απόφαση για την οποία οι παίκτες του ΓΣΑ διαμαρτυρήθηκαν έντονα.

Μια επικίνδυνη φάση στο 37′ όταν ο Βλάχος ήταν σε θέση για γκολ αλλά πρόλαβε την τελευταία στιγμή να κόψει ο Τσάμης.

Έχοντας την κυριαρχία στο τερέν, ο Πύρασος έφθασε σε δύο γκολ. Το πρώτο στο 40ό λεπτό με υποδειγματικό πλασέ σε τετ-α-τετ του Βλάχου ύστερα από φοβερή ασίστ του Οικονόμου και το δεύτερο στο 44ο με σουτ του Αραπίτσα από το ημικύκλιο σε δημιουργία του Βλάχου.

Νωρίς στο β’ μέρος το 3-0 με ψηλοκρεμαστό πλασέ του Αραπίτσα σε τετ-α-τετ μετά από σέντρα πάρε-βάλε του Οικονόμου. Στο 51′ το γκολ και στο επόμενο λεπτό το 3-1 με ωραίο τελείωμα, πλασέ στην πλάτη των αμυντικών, από τον Δρόσο.

Στο 57′ κεφαλιά του Βλάχου σε κόρνερ του Αγιασιώτη έφυγε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό κάθετο. Στο 60′ το 4-1, σε φάση που ξεκίνησε από κόρνερ, δυνατό σουτ του Ζενούνη τράνταξε το οριζόντιο κι έπεσε μπροστά στο τέρμα, εκεί όπου ο Βλάχος εύκολα σκόραρε. Στο επόμενο λεπτό, ο Πύρασος είχε διπλή ευκαιρία με τους Αγιασιώτη, Αλμασίδη, το σουτ του δεύτερου απέκρουσε ο Κοντογεωργάκης.

Στο 71′ το 5-1 με τον Δημητριάδη να δίνει … έτοιμο γκολ στον Αγιασιώτη και  δέκα λεπτά μετά το 6-1 από τον Οικονόμου κι αφού έπαιξε δύο φορές το “ένα-δύο” με τον Βλάχο.

Πύρασος: Κεφαλάς, Δημητριάδης (81′ Φλώρος), Παπαδόπουλος, Αλμασίδης (71′ Νίνος), Ρακής, Αγιασιώτης, Αραπίτσας, Ζενούνης (81′ Θεοδωρόπουλος), Βλάχος (80′ Γκαραβέλας), Οικονόμου, Ζάχος (71′ Καραγιώργος).
ΓΣΑ: Κοντογεωργάκης, Νικογιάννης (81′ Μπουκόρος), Τσαγιαννίδης, Αράπης, Τσιάτσιος, Τσάμης, Χριστοφορίδης (67′ Μπαράκου), Τετριμίδας (67′ Ζαντιώτης), Γκάμπας (21′ λ.τρ. Γώγουλος), Κοντοβάς, Μπένος (46′ Δρόσος).


Σχετικά Άρθρα

Το πρόγραμμα αγώνων στα γήπεδα της ΕΠΣΘ το διήμερο 22-23 Απριλίου

Το πρόγραμμα αγώνων στα γήπεδα της ΕΠΣΘ το διήμερο 22-23 Απριλίου

Επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση οι ομάδες της ΕΠΣΘ, με την 24η αγωνιστική στην Α’ Τοπική, την…
Η μεγάλη επιτυχία …ανεβάζει ξανά τους ΣκηνοΠαίκτες στη σκηνή

Η μεγάλη επιτυχία …ανεβάζει ξανά τους ΣκηνοΠαίκτες στη σκηνή

Έπειτα από την επιτυχία των τελευταίων παραστάσεων, η Θεατρική Ομάδα Αλμυρού ΣκηνοΠαίκτες παρουσιάζει για ακόμα δύο…
Στις 4μ.μ. αύριο Τετάρτη ο μεγάλος αγώνας του ΓΣΑ με τον Ολυμπιακό Βόλου

Στις 4μ.μ. αύριο Τετάρτη ο μεγάλος αγώνας του ΓΣΑ με τον Ολυμπιακό Βόλου

Ο ΓΣΑ προετοιμάζεται για τον ημιτελικό Κυπέλλου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου που θα γίνει στον…