• 11 Σεπτεμβρίου, 2021

Παλαίμαχοι ΓΣΑ, Επίλεκτοι Θεσσαλίας κι Αχιλλέας τίμησαν και φέτος τη μνήμη του Απ. Πλασταρά

Παλαίμαχοι ΓΣΑ, Επίλεκτοι Θεσσαλίας κι Αχιλλέας τίμησαν και φέτος τη μνήμη του Απ. Πλασταρά

Το απόγευμα της Τετάρτης 8/9 τιμήθηκε για 6η χρονιά η μνήμη του Αποστόλη Πλασταρά στο Αχίλλειο. Πραγματοποιήθηκε τουρνουά στο γήπεδο που φέρει το όνομα του αδικοχαμένου σπουδαίου ποδοσφαιριστή, στο οποίο συμμετείχαν οι Παλαίμαχοι του ΓΣΑ, οι Επίλεκτοι Παλαίμαχοι Θεσσαλίας από τον Βόλο και η ομάδα του Αχιλλέα Αχιλλείου.

Παρά τη δυνατή βροχή, ήταν όλοι παρόντες σε αυτούς τους αγώνες που έχουν καθιερωθεί ως θεσμός για την περιοχή μας. Μετά τη λήξη τους, άπαντες είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν τρώγοντας σε ταβέρνα του Αχιλλείου. Εκεί οι Παλαίμαχοι του Αλμυρού παρέδωσαν τιμητική πλακέτα στα μέλη της οικογένειας του Αποστόλη Πλασταρά και στον γιο του Σεραφείμ (Μάκου) Κοντούρη, του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή από την Αμαλιάπολη με θητεία σε Αίαντα, ΓΣΑ, Αχιλλέα ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις αρχές Ιουνίου 2021 στα 61 του έτη.

H ανακοίνωση του ΓΣ Αχιλλέα Αχιλλείου: Στο εν λόγω Τουρνουά και παρά τη δυνατή βροχή που έπεφτε διαρκώς, σε αγώνες μη κατάταξης και χωρίς βαθμολογία, διάρκειας 30 λεπτών έκαστος, συμμετείχαν οι ομάδες παλαιμάχων Αλμυρού, επίλεκτοι Θεσσαλίας & η τοπική ομάδα Αχιλλέας όπου συμμετοχή είχαν και παιδιά της ακαδημίας μας. Νικητές ήταν όλοι όσοι συμμετείχαν στην λαμπρή εκδήλωση, που με μαεστρία «έστησαν» οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές. Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος ήταν διαφήμιση του σωστού –και όχι άναρχου-ποδοσφαίρου. Να αναφέρουμε, ότι στις τρεις ποδοσφαιρικές συναντήσεις, που ακολούθησαν του εντυπωσιακού και όλο συγκίνηση τελετουργικού, σα να ήθελαν να στείλουν στον ουρανό τα δικά τους διαπιστευτήρια, και να μηνύσουν στον αείμνηστο Αποστόλη Πλασταρά, ότι είναι άξιοι συνοδοιπόροι οι μικρότερης σε ηλικία του Αχιλλέα Αχιλλείου διάδοχοί του. Η εκδήλωση κορυφώθηκε στο εστιατόριο «Αχίλλειο», στο τραπέζι που παρέθεσαν οι παλαίμαχοι Αλμυρού & επίλεκτοι Θεσσαλίας. Εκεί έλαβε χώρα απονομή τιμητικής πλακέτας στην οικογένεια Πλασταρά, Επίσης τιμήθηκε με αναμνηστική πλακέτα ο Σεραφείμ Κοντούρης που πρόσφατα και πρόωρα έφυγε από κοντά μας για την προσφορά του στον Γ.Σ. Αλμυρού , Γ.Σ Αχιλλείου και γενικά στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και την οποία παρέλαβε ο γιος του.


Σχετικά Άρθρα

Τιμήθηκε για την προσφορά του στο Αχίλλειο ο Ευάγγελος Καρίμαλης

Τιμήθηκε για την προσφορά του στο Αχίλλειο ο Ευάγγελος Καρίμαλης

Ο Ευάγγελος Καρίμαλης είναι ένας άνθρωπος με μεγάλη προσφορά στον αθλητισμό του Αχιλλείου και η τοπική…
Στο γήπεδο ξανά η ομάδα του Αχιλλείου

Στο γήπεδο ξανά η ομάδα του Αχιλλείου

Για την Δευτέρα 26 Αυγούστου έχει οριστεί η έναρξη της προετοιμασίας του Αχιλλέα. Οι ποδοσφαιριστές θα…
ΔΤ Δήμου Αλμυρού για τη φωτιά στο Τραχήλι Αχιλλείου

ΔΤ Δήμου Αλμυρού για τη φωτιά στο Τραχήλι Αχιλλείου

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 15.30 το μεσημέρι του Σαββάτου 10/08/2024 στη θέση “Τραχήλι” Αχιλλείου του Δήμου Αλμυρού.…