• 9 Μαΐου, 2021

Κόλλησαν στο μηδέν ΓΣΑ και Νέα Αρτάκη

Κόλλησαν στο μηδέν ΓΣΑ και Νέα Αρτάκη

Η επιθετική δυστοκία του ΓΣ Αλμυρού στέρησε από την ομάδα του Θάνου Θεοδώρου δύο πολύτιμους βαθμούς. Οι «κυανόλευκοι» …κόλλησαν στο 0-0 με την Ν. Αρτάκη στο στάδιο «Ραγάζος» για την 8η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Κόντρα σε δυνατό αντίπαλο, ο ΓΣΑ είχε τη μεγάλη ευκαιρία να πάρει τη νίκη προς το φινάλε όταν σουτ του Μιχόπουλου απέκρουσε ο αντίπαλος γκολκίπερ. Έγινε μέτριο παιχνίδι από πλευράς θεάματος με ελάχιστες φάσεις στα δύο καρέ. Οι καλύτερες στιγμές πάντως ανήκαν στους γηπεδούχους.

Η Νέα Αρτάκη ήταν η καλύτερη ομάδα που αντιμετώπισε ο ΓΣΑ, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Θάνου Θεοδώρου και του Φώτη Πλαβού μετά τον αγώνα. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να παίξουν με την μπάλα κάτω, είχαν την εδαφική υπεροχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων σε μεγάλο μέρος της συνάντησης, ωστόσο δεν φάνηκαν απειλητικοί στην τελική προσπάθεια. Κάποιες επικίνδυνες σέντρες είτε κόντραραν σε αμυντικούς είτε ανακόπηκαν.

Στο αρχικό σχήμα για τον ΓΣΑ, τερματοφύλακας ο Χαλάτσης, αριστερός μπακ ο Παπαεμμανουηλίδης, δεξιός ο Νταρακλίτσης, στόπερ οι Πλαβός, Μιχόπουλος. Αμυντικός χαφ ο Θεοδωρόπουλος, μπροστά του ως εσωτερικοί μέσοι οι Δημουλάς, Πρ. Κουτσούκης και επιθετική τριάδα οι Αραπίτσας, Αλαμάνης, Κοντοβάς.

Στο 20ό λεπτό από εκτέλεση φάουλ του Μιχόπουλου και κεφαλιά πάσα του Κοντοβά, ο Κουτσούκης βρέθηκε σε καλή θέση στη μεγάλη περιοχή, σούταρε και η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο, στην καλύτερη στιγμή των γηπεδούχων στο α’ μέρος. Σουτ του Αραπίτσα από το ημικύκλιο έφυγε ένα μέτρο πάνω από το οριζόντιο στο 36’ και στο α’ ημίχρονο δεν καταγράψαμε άλλη φάση. Να σημειώσουμε ότι μόλις στο 2ο λεπτό, ο αμυντικός Τσατσαρώνης της Αρτάκης τραυματίστηκε στο κεφάλι και έγινε αναγκαστική αλλαγή, καθώς μετέβη στο Κέντρο Υγείας για ράμματα.

Στο ίδιο μοτίβο και η επανάληψη, με τις δύο ομάδες να θέλουν αλλά να μην μπορούν… Στο 60ό λεπτό, ο Αραπίτσας πέρασε ωραία την μπάλα πάνω από το σώμα του Μιρτέζα, τον έβαλε στην πλάτη του και έπεσε, με τους ανθρώπους του ΓΣΑ να ζητούν πέναλτι για ανατροπή. Ο διαιτητής ήταν κοντά στη φάση και τη διέκοψε υποδεικνύοντας επιθετικό φάουλ για θέατρο και δίνοντας κίτρινη κάρτα στον επιθετικό του Αλμυρού. Στο 83’ μακρινό συρτό σουτ του Θεοδωρόπουλου έφυγε λίγο άουτ και φθάσαμε στο 85’ όταν οι «κυανόλευκοι» είχαν τη μεγάλη ευκαιρία. Η φάση ξεκίνησε από κόρνερ κι απομάκρυνση των αμυντικών, ο Παπαεμμανουηλίδης έκανε τυφλό γέμισμα, εκεί όπου στην πλάτη της άμυνας επωφελήθηκε ο Κοντοβάς, πάσαρε στον προωθημένο Μιχόπουλο ο οποίος έπιασε δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι. Ο Τζουβάρας απέκρουσε ενστικτωδώς με τα πόδια. Στις καθυστερήσεις, μακρινό σουτ του Κωνσταντάγκα πήρε φάλτσο και πέρασε άουτ.

ΓΣ Αλμυρού: Χαλάτσης, Μιχόπουλος, Παπαεμμανουηλίδης, Πλαβός, Νταρακλίτσης, Θεοδωρόπουλος, Αραπίτσας, Δημουλάς (66’ Λάμπος), Αλαμάνης (78’ Μυργιώτης), Κοντοβάς, Πρ. Κουτσούκης (76’ Κατσιαβριάς).

ΑΟ Ν. Αρτάκης: Τζουβάρας, Χατζηστάμου, Τσατσαρώνης (4’ λ.τρ. Τσίγκας), Μιρτέζα, Καραμπάς, Στασινόπουλος, Παπαδάκης (83’ Κωνσταντάγκας), Ζαχαρόπουλος (83’ Λειβαδίτης), Μεγάλος, Δήμου, Σκριβάνος (70’ Πατερίτσας).


Σχετικά Άρθρα

Στις 4μ.μ. αύριο Τετάρτη ο μεγάλος αγώνας του ΓΣΑ με τον Ολυμπιακό Βόλου

Στις 4μ.μ. αύριο Τετάρτη ο μεγάλος αγώνας του ΓΣΑ με τον Ολυμπιακό Βόλου

Ο ΓΣΑ προετοιμάζεται για τον ημιτελικό Κυπέλλου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου που θα γίνει στον…
ΓΣΑ Στίβος: Μετάλλια για Κωτούλα και Μπαγλατζή στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Κ16

ΓΣΑ Στίβος: Μετάλλια για Κωτούλα και Μπαγλατζή στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Κ16

Δύο δεύτερες θέσεις και μία τρίτη για τις αθλήτριες του ΓΣΑ Οι διασυλλογικοί αγώνες της κατηγορίας…
ΓΣΑ-Πύρασος, φωτορεπορτάζ

ΓΣΑ-Πύρασος, φωτορεπορτάζ

Το φωτορεπορτάζ από τη σημερινή νίκη του ΓΣΑ με σκορ 1-0 επί του Πυράσου.