• 10 Οκτωβρίου, 2020

Ανέβασε στροφές στο β’ ημίχρονο ο Αίας και «καθάρισε» το ματς στο Ριζόμυλο

Ανέβασε στροφές στο β’ ημίχρονο ο Αίας και «καθάρισε» το ματς στο Ριζόμυλο

Ανέβασε στροφές στο δεύτερο ημίχρονο ο Αίας, όπως και στην έξοδο της πρεμιέρας, και έφυγε με τους τρεις βαθμούς της νίκης από το γήπεδο του Ριζομύλου. Η ομάδα του Γιάννη Σιαμέτη επιβλήθηκε 1-3  του νεοφώτιστου Αστέρα και διατήρησε το απόλυτο των βαθμών στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Ο Αίας προηγήθηκε 0-1 στο 17ο λεπτό όταν από βολέ του Χαλάτση, η μπάλα έσκασε στο έδαφος χωρίς να μπορέσουν να απομακρύνουν οι αμυντικοί και ο Γιάννης Αρσπίτσας βγήκε τετ-α-τετ, πέρασε τον τερματοφύλακα και σκόραρε με πλασέ.

Ο σκόρερ είχε σουτ στο δοκάρι με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού και λίγο αργότερα, στο 35’ είχαμε την ισοφάριση, με πλασέ του Τσάμη.

Στο πρώτο μέρος, η ομάδα της Σούρπης, χωρίς να πιάσει πολύ καλή απόδοση, φάνηκε απειλητική επίσης σε δύο περιπτώσεις με τους αδερφούς Αραπίτσα, σουτ του Αλέκου μέσα από τη μεγάλη περιοχή έφυγε άουτ, ενώ προσπάθεια του Γιάννη πρόλαβε στην έξοδό του ο γκολκίπερ του Αστέρα και μπλόκαρε.

Όπως συνέβη στο α’ ημίχρονο, έτσι και στο δεύτερο, οι «κιτρινόμαυροι» βρήκαν το δρόμο προς δίχτυα στο 17ο λεπτό! Σκόρερ ο Μιχόπουλος με σουτ ύστερα από διαδοχικές προσπάθειες και κόντρες σε φάση διαρκείας. Και τέσσερα λεπτά πιο μετά, στο 66ο, ο Αίας «καθάρισε» τη νίκη με ωραίο τέρμα που σημειώθηκε ύστερα από κομπίνα σε εκτέλεση κόρνερ. Ο Γιάννης Αραπίτσας το εκτέλεσε έξυπνα με πάσα, για τον Χειλά ο οποίος πέτυχε εξαιρετικό γκολ με σουτ στην κίνηση από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Ένα εικοσάλεπτο ποιοτικό για τους παίκτες του Σιαμέτη ήταν αρκετό για να φύγουν με το τρίποντο από το Ριζόμυλο, ενώ θα μπορούσαν να έχουν κι άλλα τέρματα: σουτ του Θανάση Κατσαβριά έφυγε λίγο άουτ, στο 85’ ο Γιάννης Αραπίτσας αστόχησε σε φάση τετ-α-τετ.
Από τον Αίαντα η νίκη αφιερώθηκε στους αδερφούς Αραπίτσα που προσφάτως έχασαν τον πατέρα τους.

Αστέρας: Βίτσος, Δ. Αποστολίδης , Ξηρομερίτης, Λουφόπουλος, Σεσκλιώτης (72’ Μακρονάσιος), Π. Αποστολίδης (72’ Χαλκίδης), Καρατζιώλης, Μαρούφ (58’ Χαλιαμούρας), Μπραχόλη, Τσάμης (68’ Σταϊδης, Βέργος (68’ Σιαμέτη).

Αίας: Χαλάτσης, Μιχόπουλος, Χουλιαράς (70’ Τσάμης), Πλαβός, Π. Βούλγαρης, Χειλάς (80’ Ευθ. Ξηροκώστας), Αλ. Αραπίτσας, Γ. Αραπίτσας, Θ. Κατσαβριάς (82’ Κωστούλας), Παπανικολόπουλος (46’ Γ. Ξηροκώστας), Κ. Κατσαβριάς.


Σχετικά Άρθρα

Το πρόγραμμα αγώνων στα γήπεδα της ΕΠΣΘ το διήμερο 22-23 Απριλίου

Το πρόγραμμα αγώνων στα γήπεδα της ΕΠΣΘ το διήμερο 22-23 Απριλίου

Επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση οι ομάδες της ΕΠΣΘ, με την 24η αγωνιστική στην Α’ Τοπική, την…
ΓΣΑ-Πύρασος, φωτορεπορτάζ

ΓΣΑ-Πύρασος, φωτορεπορτάζ

Το φωτορεπορτάζ από τη σημερινή νίκη του ΓΣΑ με σκορ 1-0 επί του Πυράσου.
Αγία Άννα-Αίας: ρεσιτάλ Παπαδημητρίου στο δεύτερο ημίχρονο

Αγία Άννα-Αίας: ρεσιτάλ Παπαδημητρίου στο δεύτερο ημίχρονο

Το αμφίρροπο πρώτο ημίχρονο στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» εξελίχθηκε σε παράσταση για έναν ρόλο στην επανάληψη.…