• 21 Ιουλίου, 2020

“Στόχος το πρωτάθλημα, αναγκαία η βοήθεια του κόσμου για να το πετύχουμε”

“Στόχος το πρωτάθλημα, αναγκαία η βοήθεια του κόσμου για να το πετύχουμε”

Στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε σήμερα το απόγευμα ο πρόεδρος του ΓΣΑ, Δήμος Περπερίδης έβγαλε ειδήσεις… Επισήμανε πως στόχος της ομάδος στο νέο πρωτάθλημα είναι η άνοδος κι αυτός μπορεί να επιτευχθεί μόνο με τη βοήθεια του κόσμου, ενώ έκανε γνωστές τις τέσσερις πρώτες μεταγραφές.

Αναλυτικά όλα όσα ανέφερε ο πρόεδρος του συλλόγου: “Η συνέντευξη Τύπου αυτή είναι έκτακτη όπως την ονομάσαμε διότι καθημερινά με σταματούν πολλοί στο δρόμο και με ρωτούν τι συμβαίνει στην ομάδα. Ήθελα πρώτα να εξασφαλίσω κάποια πράγματα και μετά να μιλήσω, να είμαι εγώ εντάξει και μετά να ζητήσω από τον κόσμο. Θέλω να σας πω το σκεπτικό μας πώς στήνεται η ομάδα.

Από το δεύτερο μισό της περσινής σεζόν, βάλαμε τον πήχη πολύ ψηλά, κάναμε πορεία πρωταθλητισμού με τη βοήθεια του κ. Ντελόπουλου. Εγώ δεν μπορώ να φθάσω τα οικονομικά μεγέθη του κ. Ντελόπουλου, είμαστε επιχειρηματίες διαφορετικού βεληνεκούς, αλλά μπορώ να φθάσω στην όρεξή του. Το πρώτο βήμα που έκανα εφόσον αποφάσισα να ηγηθώ του τμήματος τη φετινή σεζόν ήταν να φέρω μαζί μου τον αδερφό μου Γιώργο στη θέση του τεχνικού διευθυντή. Είχε μια πετυχημένη παρουσία στη Δήμητρα, βοήθησε πολύ το χωριό μας και ήμασταν ξανά μαζί όταν κατακτήσαμε το νταμπλ κι ανεβήκαμε κατηγορία.

Μετά αποφασίσαμε ότι δεν υπάρχει λόγος να αλλάξει ο προπονητής της ομάδος γιατί μιλάμε για έναν άνθρωπο, τον κ. Κούρτογλου που είναι επαγγελματίας, δούλεψε με μικρές ηλικίες, μας έβαλε στο παιχνίδι του πρωταθλητισμού. Άρα θέλαμε να ανανεώσουμε μαζί του και το πετύχαμε. Στη συνέχεια, ανανεώσαμε το τεχνικό τιμ, τον βοηθό προπονητή Άκη Κρανά που είναι δικό μας παιδί κι έκανε εξαιρετική δουλειά και τον προπονητή τερματοφυλάκων Φώτη Καραγιώργο.

Το σκεπτικό μας είναι πως σε κάθε ομάδα που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό, δεν μπορούν να λείπουν οι αναγνωρισμένοι κι έμπειροι ποδοσφαιριστές. Στόχος είναι να έχουμε τέσσερις τέτοιους παίκτες άνω των 30 ετών και οι υπόλοιποι σε μια πάρα πολύ καλή ηλικία που θα δουν την ομάδα μας σαν σκαλοπάτι για παραπάνω. Ανακοινώνω πως πρώτη μεταγραφή είναι ο Νίκος Φλίγκος, τερματοφύλακας που έπαιζε στον Σαρακηνό, πολύ έμπειρος στη Γ’ Εθνική. Δεύτερο ανακοινώνω τον Βασίλη Καραλούλη με τον οποίον έχουμε έρθει σε προφορική συμφωνία. Είναι 23 ετών κι έπαιζε πέρυσι στον Οικονόμο Τσαριτσάνης. Οφείλαμε να γυρίσουμε πίσω έναν παίκτη που προσωπικά με στήριξε και γευτήκαμε πολλές χαρές, τον Παναγιώτη Κοντοβά. Μαζί κατακτήσαμε τρόπαια, δεν γινόταν να μην είναι ο Παναγιώτης στην ομάδα.

Και επίσης αποκτήσαμε τον Σωτήρη Τσάτσο, έναν ποδοσφαιριστή κόσμημα για τα ελληνικά γήπεδα. Γύρω από αυτόν θα στηθεί όλη η ομάδα. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ο Σωτήρης θα είναι τόσο νωρίς μαζί μας.

Δεν έχει έρθει εδώ πέρα από κάτι άλλο εκτός από το πρωτάθλημα. Άρα επειδή με ρωτάνε πολλοί για το στόχο του Αλμυρού, αυτός είναι το πρωτάθλημα. Δεν μπορεί να είναι κάτι άλλο. Κι επειδή δεν είμαστε στις ίδιες οικονομικές συνθήκες με προηγούμενα χρόνια, εδώ λοιπόν ήρθε η ώρα να μας πει ο κόσμος αν θέλει το πρωτάθλημα. Εάν ναι, ελάτε όλοι μαζί κοντά μας να πάρουμε το πρωτάθλημα. Ο Δήμος Περπερίδης δεν είναι μάγος, ούτε ο κ. Κοντογεωργάκης. Αν δεν βοηθήσει όλος ο κόσμος, θα ξεκινήσουμε για το πρωτάθλημα και θα καταλήξουμε να παλεύουμε να σωθούμε. Η ομάδα μας θα είναι ανταγωνιστικότητα, αλλά για να κάνουμε το βήμα παραπάνω χρειαζόμαστε τη βοήθεια του κόσμου”.

Επίσης, ο πρόεδρος του ΓΣΑ ανέφερε ότι ο Ζήσης Ντελόπουλος θα συνεχίσει να είναι ένας από τους χορηγούς του συλλόγου και θα βοηθήσει μ αυτόν τον τρόπο και όχι ως επενδυτής, ενώ η διοίκηση είναι σε επαφή με επιχειρηματίες της περιοχής μας για οικονομική στήριξη της προσπάθειας.

Τέλος, ο Γιώργος Περπερίδης επισήμανε ότι ο σύλλογος πρέπει να βοηθηθεί από τη δημοτική αρχή και κατέληξε τονίζοντας “να καταλάβουν όλοι ότι ο Αλμυρός είναι η μεγάλη δύναμη στην περιοχή και όλοι μαζί να πετύχουμε το στόχο μας”.


Σχετικά Άρθρα

Στις 4μ.μ. αύριο Τετάρτη ο μεγάλος αγώνας του ΓΣΑ με τον Ολυμπιακό Βόλου

Στις 4μ.μ. αύριο Τετάρτη ο μεγάλος αγώνας του ΓΣΑ με τον Ολυμπιακό Βόλου

Ο ΓΣΑ προετοιμάζεται για τον ημιτελικό Κυπέλλου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου που θα γίνει στον…
ΓΣΑ Στίβος: Μετάλλια για Κωτούλα και Μπαγλατζή στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Κ16

ΓΣΑ Στίβος: Μετάλλια για Κωτούλα και Μπαγλατζή στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Κ16

Δύο δεύτερες θέσεις και μία τρίτη για τις αθλήτριες του ΓΣΑ Οι διασυλλογικοί αγώνες της κατηγορίας…
ΓΣΑ-Πύρασος, φωτορεπορτάζ

ΓΣΑ-Πύρασος, φωτορεπορτάζ

Το φωτορεπορτάζ από τη σημερινή νίκη του ΓΣΑ με σκορ 1-0 επί του Πυράσου.