• 12 Ιανουαρίου, 2020

ΓΣΑ: Άλωσε την Τσαριτσάνη με γκολ του Δερμιτζάκη

ΓΣΑ: Άλωσε την Τσαριτσάνη με γκολ του Δερμιτζάκη

O ΓΣ Αλμυρού ήθελε πολύ τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι (Κυριακή 12/1) και την πήρε! Παίζοντας με πάθος και δύναμη, ενισχυμένος με τέσσερις νεοαποκτηθέντες στη βασική ενδεκάδα, πήρε σημαντικό από βαθμολογικής σημασίας –και ψυχολογικής- διπλό στην έδρα του Οικονόμου στην Τσαριτσάνη (σκορ 0-1). Το γκολ ο Δερμιτζάκης με φάουλ στο 80ό λεπτό. Με αυτό το αποτέλεσμα, οι «κυανόλευκοι» προσπέρασαν δύο ομάδες στη βαθμολογία κι ατενίζουν τη συνέχεια με μεγάλη αισιοδοξία.
Στο αρχικό σχήμα, ο Αλέξης Κούρτογλου είχε τον Λέτσο κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά τους Λάμπο, Χολέβα, Κυριάκο, Αγγελή, αμυντικό χαφ ήταν ο Ζενούνης, πιο μπροστά οι Ζαφειρίδης, Δερμιτζάκης, στις πτέρυγες της επιθετικής γραμμής οι Βουρδάκης, Ηλιόπουλος και σέντερ φορ ο Γαρυφαλλόπουλος.

Το ματς πήγε στη δύναμη, ήταν ισορροπημένο, είχε ελάχιστες καλές φάσεις στα καρέ των αντιπάλων και φαινόταν ότι θα κρίνονταν στο γκολ. Στο πρώτο μέρος, στο 22’ σουτ του Ηλιόπουλου κόντραρε και κατευθύνονταν στην αριστερή γωνία, με τον γκολκίπερ Σαμπαλάρι να διώχνει σε κόρνερ. Στο 37’ ο Ζενούνης βρέθηκε σε ευνοϊκή θέση, όμως χωρίς καλή ισορροπία σώματος, σούταρε άστοχα. Οι γηπεδούχοι πίεσαν από το 60ό έως το 80ό λεπτό έχοντας κάποιες τελικές προσπάθειες με τους Μουλτσιά, Τόλλιο, χωρίς όμως την κλασική ευκαιρία. Και φθάσαμε στο 80’ όταν ο Δερμιτζάκης εκτέλεσε φάουλ από πλάγια, η μπάλα έφυγε από τα χέρια του τερματοφύλακα και με αυτό τον τρόπο, ο νεαρός Αγχιαλίτης ταλαντούχος μεσοεπιθετικός σημείωσε άλλο ένα καθοριστικό τέρμα στο φετινό πρωτάθλημα.
Πάντως, για να κρατήσει το 0-1 ο ΓΣΑ, χρειάστηκε μία πολύ καλή επέμβαση του Λέτσο στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων σε σουτ του Γαλάνη. Μετά από τη βαθιά βαθμολογική ανάσα, ο ΓΣΑ έχει πλέον μπροστά του δύο εντός έδρας παιχνίδια, με Πιερικό, Σέλλανα, δείχνοντας ότι με τις μεταγραφές, θα παρουσιαστεί μεταμορφωμένος προς το καλύτερο στη συνέχεια της σεζόν.

Οικονόμος: Σαμπαλάρι, Ντούφας (87’ Δραχαλίβας), Γαλάνης, Καρλιάμπας,. Μάρκο, Μπάμης, Γκαμπέτας, Καραλούλης (89’ Αργύρης), Μουλτσιάς, Μπαλογιάννης, Τόλιος.
ΓΣΑ: Λέτσο, Λάμπος, Αγγελής (69’ Παπακώστας), Χολέβας, Κυριάκος, Ζαφειρίδης, Βουρδάκης (88’ Καναβός), Ζενούνης, Γαρυφαλλόπουλος, Δερμιτζάκης, Ηλιόπουλος.


Σχετικά Άρθρα

Στις 4μ.μ. αύριο Τετάρτη ο μεγάλος αγώνας του ΓΣΑ με τον Ολυμπιακό Βόλου

Στις 4μ.μ. αύριο Τετάρτη ο μεγάλος αγώνας του ΓΣΑ με τον Ολυμπιακό Βόλου

Ο ΓΣΑ προετοιμάζεται για τον ημιτελικό Κυπέλλου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου που θα γίνει στον…
ΓΣΑ Στίβος: Μετάλλια για Κωτούλα και Μπαγλατζή στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Κ16

ΓΣΑ Στίβος: Μετάλλια για Κωτούλα και Μπαγλατζή στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Κ16

Δύο δεύτερες θέσεις και μία τρίτη για τις αθλήτριες του ΓΣΑ Οι διασυλλογικοί αγώνες της κατηγορίας…
ΓΣΑ-Πύρασος, φωτορεπορτάζ

ΓΣΑ-Πύρασος, φωτορεπορτάζ

Το φωτορεπορτάζ από τη σημερινή νίκη του ΓΣΑ με σκορ 1-0 επί του Πυράσου.