Σοκ στο 93′ για τη Δήμητρα, έχασε 3-2 από τον Τοξότη

Σοκ στο 93′ για τη Δήμητρα, έχασε 3-2 από τον Τοξότη

Σοκ στο 93ο λεπτό για τη Δήμητρα που έχασε στο βοηθητικό του ΕΑΚ από τον Τοξότη. Η ομάδα της Ευξεινούπολης βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0, ισοφάρισε στο 77’ και πίεσε για το νικητήριο γκολ, ωστόσο αδράνεια της άμυνας λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα, χάρισε τη νίκη στον Τοξότη που έχει εξελιχθεί σε «φονέα των γιγάντων» διότι αν και νεοφώτιστος, ήδη μετράει ισοπαλίες με Αγία Άννα, Ρήγα Φεραίο και σήμερα πήρε το τρίποντο. Η Δήμητρα εκτός έδρας ακόμη δεν έχει κερδίσει στο πρωτάθλημα με μία ισοπαλία και δύο ήττες, έχοντας πολλά παράπονα για τη διαιτησία του Θεοχάρη (αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Ανδρωνάς στο 68’).

Πολλές διαμαρτυρίες από τους ανθρώπους της Δήμητρας για τα σφυρίγματα του ρέφερι Θεοχάρη, κάτι που τους εκνεύρισε από το ξεκίνημα του αγώνα και αυτή η ένταση, το άγχος, η πίεση μεταφέρθηκε στον αγωνιστικό χώρο. Έλειπε το καθαρό μυαλό, η συγκέντρωση, με αποτέλεσμα ο Τοξότης να «χτυπήσει» στις αντεπιθέσεις, ενώ οι «πράσινοι» είχαν φλύαρη υπεροχή χωρίς πολλές κλασικές φάσεις.
Στο 18’ σουτ του Κλουκουτάρα από τη γωνία της μικρής περιοχής κόντραρε κι έφυγε άουτ και στο 20’ έγινε το 1-0 σε μια ανύποπτη φάση. Ο Σκλαπάνης εκτέλεσε μακρινό φάουλ, η μπάλα χτύπησε στο τείχος και έπεσε μπροστά στον Μάστορα, ο οποίος από κοντά σκόραρε με σουτ. Λίγο πιο μετά ο Κρανάς σε τετ-α-τετ δεν είχε καλό τελείωμα στέλνοντας την μπάλα πάνω στα χέρια του Μπράνου, ακολούθησαν δύο καλές στιγμές για τους γηπεδούχους που εξουδετέρωσε ο Τσιλίγκος σε κόρνερ, πρώτα ωραίο σουτ του Παπουτσή από τη γωνία της μεγάλης περιοχής στο 28’ και έπειτα σουτ του Μάστορα από καλή θέση στο 37’.
Στο 40ό λεπτό, ο Κλουκουτάρας βρέθηκε σε θέση για γκολ, όμως σούταρε στα χέρια του τερματοφύλακα και στο φινάλε του α’ ημιχρόνου είχαμε από ένα γκολ εκατέρωθεν. Το 2-0 στο 43’ όταν ο Παπουτσής συνέκλινε από τα δεξιά και πέρασε ωραία κάθετη πάσα, με τον Λευτέρη Δενελάβα εύκολα με πλασέ να σκοράρει. Στο 1ο των καθυστερήσεων η μείωση του σκορ: ο Βούλγαρης σούταρε εκτός περιοχής, η μπάλα άλλαξε πορεία σε σώμα αμυντικού και κατέληξε στα δίχτυα. Μάλιστα στο επόμενο λεπτό, ελάχιστα πριν τη λήξη, ο Αραπίτσας έχασε μεγάλη ευκαιρία. Του στρώθηκε η μπάλα στο ημικύκλιο, σούταρε αλλά ελάχιστα δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι.
Η επανάληψη άρχισε με μια αμφισβητούμενη φάση. Ο Κρανάς έπεσε μέσα στην περιοχή, ζήτησε πέναλτι αλλά ο Θεοχάρης του έδειξε κίτρινη για θέατρο. Στο 65’ ο Παπουτσής σε τετ-α-τετ από τα πλάγια νικήθηκε από τον Τσιλίγκο και φθάσαμε στο 68’ όταν ο Βούλγαρης ανατράπηκε εκτός περιοχής. Δόθηκε το φάουλ, ο έμπειρος μέσος αποχώρησε με τραυματισμό στο γόνατο και ο Μιχάλης Ανδρωνάς αποβλήθηκε με 2η κίτρινη από τον πάγκο του μιας και εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο. Είδε τη συνέχεια του αγώνα από την κερκίδα του ΕΑΚ. Στο 73’ η Δήμητρα έφθασε στο 2-2: ο Κρανάς εκτέλεσε κόρνερ και ο Καρράς πετάχθηκε στο πρώτο δοκάρι, πήρε την κεφαλιά σημειώνοντας ωραίο τέρμα.
Από εκεί και πέρα, οι «πράσινοι» πίεσαν για το τρίτο γκολ, ωστόσο η υπεροχή τους δεν μετουσιώθηκε σε φάσεις. Είχαν πολλές σέντρες στα αντίπαλα καρέ με φάουλ και κόρνερ, που όμως απομάκρυναν οι αμυντικοί του Τοξότη. Μάλιστα οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που απείλησαν σοβαρά όταν στο 80’ ο Γώγος από ευνοϊκή θέση δεν είχε καλό τελείωμα, στο 87’ σουτ του Γερακίνη κόντραρε και κατέληξε κόρνερ, για να γίνει το 3-2 στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων. Οι του Τοξότη βρήκαν χώρους στην άμυνα της Δήμητρας, ο Γώγος έκανε το γύρισμα, εκεί όπου αμαρκάριστος ο Λ. Δενελάβας με σουτ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπράνος, Κόκκαλης (79’ Γώγος), Πελεκούδας, Νταγκούλης, Ν. Δενελάβας, Σκλαπάνης, Λέτσος (63’ Δουλάς), Μάστορας, Λ. Δενελάβας, Παπουτσής (77’ Γερακίνης), Ντίτσιος (89’ Παραδάκης).
ΔΗΜΗΤΡΑ: Τσιλίγκος, Φαράντος (56’ Χονδρογιάννης), Στεργίου (89’ Νικηφοράκης), Τσιάτσιος, Στεφανής, Θωμαΐδης, Κρανάς, Καρράς, Αραπίτσας, Βούλγαρης (69’ λ.τρ. Μπιρμπίλης), Κλουκουτάρας.

 


Σχετικά Άρθρα

Επτά γκολ στον αγώνα Δήμητρα-Πρωτεσίλαος

Επτά γκολ στον αγώνα Δήμητρα-Πρωτεσίλαος

Επτά γκολ στον αγώνα Δήμητρα-Πρωτεσίλαος που βρήκε νικήτρια την ομάδα της Ευξεινούπολης με 4-3. Ο Πρωτεσίλαος…
Νέες “εμφανίσεις” για την Δήμητρα με χορηγία του Ευθύμη Ζιγγιρίδη – video

Νέες “εμφανίσεις” για την Δήμητρα με χορηγία του Ευθύμη Ζιγγιρίδη – video

Στο γήπεδο της Ευξεινούπολης επισφραγίστηκε το πρωί της Παρασκευής η συνεργασία της διοίκησης της Δήμητρας και…
Το πρόγραμμα αγώνων στα γήπεδα της ΕΠΣΘ το διήμερο 22-23 Απριλίου

Το πρόγραμμα αγώνων στα γήπεδα της ΕΠΣΘ το διήμερο 22-23 Απριλίου

Επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση οι ομάδες της ΕΠΣΘ, με την 24η αγωνιστική στην Α’ Τοπική, την…