• 20 Οκτωβρίου, 2019

Πάλεψε αλλά ηττήθηκε ο Πύρασος

Πάλεψε αλλά ηττήθηκε ο Πύρασος

Ο Πύρασος είχε καλύτερη απόδοση σε σχέση με άλλα παιχνίδια, αλλά δεν απέφυγε την ήττα, 0-3 από τον Ρήγα Φεραίο στο βοηθητικό του ΕΑΚ Βόλου, με τα γκολ να σημειώνονται στο δεύτερο μέρος για την ομάδα του Κώστα Σταματίου. Σκόραραν στο 49′ με ανάποδο ψαλίδι ο Ιωάννου (ύστερα από κόρνερ του Νασιακόπουλου), στο 57′ με άπιαστο σουτ ο Γουτούλης έξω από τη μεγάλη περιοχή και στο 74′ ο Σέττος με πέναλτι  (που κέρδισε ο Αραμπατζής). Οι φιλοξενούμενοι είχαν σωρεία ευκαιριών, που είτε αστόχησαν στην τελική προσπάθεια είτε απέκρουσε ο Μάκης Μάνος που έκανε σήμερα ντεμπούτο κάτω από την εστία του Πυράσου. Επίσης, στα αξιοσημείωτα είναι πως επανήλθε στην αγωνιστική δράση ο Κώστας Κίτσος, εμβληματικός αρχηγός του Πυράσου που έπαιξε 20 χρόνια στο σύλλογο, είχε αποσυρθεί αλλά αποφάσισε να βοηθήσει τη νέα προσπάθεια που γίνεται φέτος..

Συνθέσεις:
ΠΥΡΑΣΟΣ: Μάνος, Γ. Τσάμης, Κόκκαλης, Σταντσούρης, Δ. Τσάμης (46′ Αποστόλου), Αναστασίου, Βέτσικας (46′ Γάτος), Μπαράκου, Κίτσος (61′ Κωστούλας), Κερατίδης (61′ Θεοδωρόπουλος), Καραδήμας.
ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Ανατολής, Καψιώτης, Ιωάννου, Ζωγράφος, Κακάνης (46′ Αραμπατζής), Σουγγάρης (62′ Γάρος), Αλμασίδης, Μ. Καλαϊτζίδης, Γουτούλης (75′ Κατσούδας), Νασιακόπουλος (79′ Ζατσάι), Σέττος.


Σχετικά Άρθρα

Τοποθέτηση ταρτάν και εργασίες στο Στάδιο Αλμυρού

Τοποθέτηση ταρτάν και εργασίες στο Στάδιο Αλμυρού

Ο Δήμος Αλμυρού με Δελτίο Τύπου του ενημερώνει ότι ξεκίνησαν σήμερα οι εργασίες για την τοποθέτηση…
Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξαναχτύπησε το απόγευμα του Σαββάτου 24-08-2024 το κουδούνι του επιστάτη, του συγχωρεμένου κυρ’ Γιώργη Ξιφάρη, στο…