Ο Ολυμπιακός Β. κυπελλούχος ΕΠΣΘ με 3-0 κατά του Αίαντα Σούρπης

Ο Ολυμπιακός Β. κυπελλούχος ΕΠΣΘ με 3-0 κατά του Αίαντα Σούρπης

Το Σάββατο 9 Μαρτίου ο Ολυμπιακός Βόλου κέρδισε στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΘ τον Αίαντα Σούρπης με 3-0 και αναδείχτηκε Κυπελλούχος.

Ο αγώνας έγινε στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και ήταν ένας μονόλογος του νικητή, με λίγες φάσεις ωστόσο.

Οι Σουρπιώτες, παρά την εμφανή διαφορά δυναμικότητας από τον αντίπαλό τους αγωνίστηκαν με αξιοπρέπεια, άφησαν καλές εντυπώσεις και δικαιολόγησαν απόλυτα το γεγονός ότι βρίσκονται στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα της Α’ τοπικής κατηγορίας.

Στο 31ο λεπτό άνοιξε το σκορ ο Ζγκούρι με κοντινό, δυνατό σουτ. Στην εκπνοή του α’ μέρους ο Σκοπελίτης με σουτ μέσα από την περιοχή του Χαλάτση έγραψε το 2-0 και στο 53′ ο Μπουτζίκος με ωραίο σουτ ολοκλήρωσε για το 3-0.

Στο 58′ ο Γιάννης Σιαμέτης άλλαξε τερματοφύλακα. Ο νεαρός Η. Λαγός στη θέση του Χαλάτση. Στο 60ο λεπτό ο Κ. Κατσαβριάς αντικατέστησε τον Παπανικολόπουλο.  Στο 70′ ο Α. Κωστούλας μπήκε στη θέση του Μακανίκα.

Στο 77′ ο Γιακουμής τραυματίστηκε, μετά από σύγκρουση με τον Θ. Κατσαβριά και αποχώρησε από το παιχνίδι. Τη θέση του κάτω από τα γκολπόστ πήρε ο Ριζογιάννης και ο Ολυμπιακός συνέχισε με 10 παίκτες, αφού ο Αμανατίδης είχε πραγματοποιήσει ήδη τέσσερις αλλαγές.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δ. Θεοχάρης, Α’ Βοηθός ο Π. Καρακίτσος και Β’ Βοηθός ο Κ. Βλάχος.

Θυμίζουμε ότι ο Αίαντας Σούρπης, την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου είχε κερδίσει στο Β’ ημιτελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΘ τον Γυμναστικό Σύλλογο Αλμυρού με 4-3 και ο Ολυμπιακός Βόλου έχει προκριθεί από τον Α’ ημιτελικό, όταν απέκλεισε τον Ρήγα Φεραίο, νικώντας τον με 1-2 μέσα στο Βελεστίνο.

ΑΙΑΣ ΣΟΥΡΠΗΣ (προπονητής Γιάννης Σιαμέτης): Χαλάτσης (58’Η. Λαγός), Παπανικολόπουλος (60’ Κ. Κατσαβριάς), Μακανίκας (70’ Α. Κωστούλας), Πλαβός, Χριστέλος, Χειλάς, Μπιρτσάι, Αραπίτσας (4’ λ.τρ. Ξηροκώστας), Θ. Κατσαβριάς, Τσόγκας, Μιχόπουλος.

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Η διοίκηση του Αίαντα Σούρπης, ευχαριστεί την ΕΠΣ Θεσσαλίας και τον πρόεδρό της κ. Περικλή Λασκαράκη για την άψογη διοργάνωση του τελικού.

Πολλά συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό Βόλου για την κατάκτηση του τροπαίου και την άψογη συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών και της διοίκησης.

Πολλά συγχαρητήρια και στους ποδοσφαιριστές μας που μας έκαναν υπερήφανους με την εμφάνισή τους και την όλη πορεία τους μέχρι στιγμής.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΑΝΤΑ ΣΟΥΡΠΗΣ


Σχετικά Άρθρα

Δείτε εδώ live το debate των υποψήφιων για την Προεδρία του ΠΑΣΟΚ

Δείτε εδώ live το debate των υποψήφιων για την Προεδρία του ΠΑΣΟΚ

Σε λίγη ώρα οι 6 υποψήφιοι για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, Χάρης Δούκας, Άννα…
Προφυλακιστέοι οι 4 συλληφθέντες για την χασισοφυτεία στη Γαύριανη

Προφυλακιστέοι οι 4 συλληφθέντες για την χασισοφυτεία στη Γαύριανη

Στον εισαγγελέα και τον ανακριτή απολογήθηκαν σήμερα Τρίτη 24/9 οι συλληφθέντες για την χασισοφυτεία στην Γαύριανη…
Συλλυπητήριο μήνυμα Αρ. Μπασδάνη στην οικογένεια του Αλέξανδρου Πλαστάρα

Συλλυπητήριο μήνυμα Αρ. Μπασδάνη στην οικογένεια του Αλέξανδρου Πλαστάρα

Συλλυπητήριο μήνυμα εξέδωσε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Αριστοτέλης Μπασδάνης με αφορμή τον θάνατο του Αλέξανδρου…