• 16 Σεπτεμβρίου, 2018

ΓΣΑ: Φιλική ήττα έδρας από τα Μετέωρα

ΓΣΑ: Φιλική ήττα έδρας από τα Μετέωρα

Την ήττα με 0-2 από τα Μετέωρα γνώρισε στο στάδιο «Αθ. Ραγάζος» ο Γ.Σ. Αλμυρού σε φιλικό παιχνίδι του Σαββάτου 15 Σεπτεμβρίου, με την ομάδα του Στέλιου Αρσένου να έχει μέτρια παρουσία στο παιχνίδι. Σύμφωνα με πληροφορίες από το goalpost.gr, τα Μετέωρα έδειξαν καλά στοιχεία και είναι μια ομάδα, η οποία στοχεύει σε μια καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Το σκορ άνοιξε στο 18’ ο Λίτσιος με κεφαλιά ύστερα από σέντρα που επιχείρησε ο Ιωαννίδης. Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στο 0-2 στο 54’ με σουτ του Συράκου.

Ο ΓΣ Αλμυρού προσπάθησε να αντιδράσει στη συνέχεια και να φτάσει σε κάποιο γκολ, δίχως όμως να το καταφέρει. Οι καλύτερες στιγμές που είχαν οι γηπεδούχοι ήταν με τον Κοντοβά στο 62’ (κεφαλιά άουτ) και Κρανά 77’ (δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ζαρόπουλο σε ανεπανάληπτο τετ α τετ).

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Σταυράκης, Καρράς, Μπαρούτας (65’ Καλαμίδας), Στουρνάρας, Κόκκας (46’ Παπακώστας), Βανγκέλι, Δημηνάς (65’ Χατζής), Τσιώλης (77’ Τσιουρής), Τσελεπής (51’ Τιμπλαλέξης), Κοντοβάς, Τζοβάρας (51’ Κρανάς)

ΜΕΤΕΩΡΑ: Ζαρόπουλος, Γιωργάκης, Ζήσης, Ιωαννίδης, Συράκος, Λίτσιος, Σκόνδρας Ιωάννου, Παπαευθυμίου, Φουρτούνης, Ουζούνογλου.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Πολυζόπουλος, Ανδρεόπουλος, Μαρούδας, Γρηγορίου, Μερεσιώτης.


Σχετικά Άρθρα

Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξαναχτύπησε το απόγευμα του Σαββάτου 24-08-2024 το κουδούνι του επιστάτη, του συγχωρεμένου κυρ’ Γιώργη Ξιφάρη, στο…
Αρχή της Ινδίκτου – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Αρχή της Ινδίκτου – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Από σήμερα, αγαπητοί μου αδελφοί, αρχίζει μια νέα περίοδος της Εκκλησίας μας. Από σήμερα αρχίζει το…