• 27 Αυγούστου, 2024

Νέα προσπάθεια στα Κανάλια με στόχο την άνοδο!

Νέα προσπάθεια στα Κανάλια με στόχο την άνοδο!

Μια νέα προσπάθεια γίνεται φέτος στα Κανάλια και την ομάδα του χωριού, τον ιστορικό Απόλλωνα που όταν αλλάξει ο χρόνος, θα συμπληρώσει 75 χρόνιας ζωής. Αυτό διότι μετά τις πρόσφατες εκλογές, κοντά στον πρόεδρο Απόστολο Καραδήμο συντάχθηκαν παράγοντες από το χωριό που έχουν όρεξη και μεράκι να βοηθήσουν τον σύλλογο.

Η προετοιμασία άρχισε στις 19 του μηνός με νέο προπονητή τον Θανάση Μπίλη, τον γνωστό μας Βελεστινλιώτη τεχνικό που έχει φυσικά ξαναπεράσει από τον πάγκο της ομάδας πριν πολλά χρόνια, τότε που είχε παίκτη τον νυν πρόεδρο! Μάλιστα, ο στόχος που έχει τεθεί είναι η αλλαγή κατηγορίας. Σε ένα πρωτάθλημα στο οποίο λαμβάνουν μέρος αρκετές β’ ομάδες που δεν έχουν δικαίωμα ανόδου και αρκετές απλά για τη συμμετοχή, ο Απόλλων είναι ένα από τα βαριά ονόματα της νέας Γ’ Τοπικής (στην οποία ειρήσθω εν παρόδω θα είναι δύο σύλλογοι από τη Σκιάθο και εκδήλωσαν ενδιαφέρον τις τελευταίες ημέρες τόσο ο Πύρασος όσο και ο Ολυμπιακός Βόλου, μένει να δούμε την τελική σύνθεση της κατηγορίας) και η χρονιά ξεκίνησε για πρωταθλητισμό.

Κοντά στους παίκτες από το χωριό που στήριξαν τον Απόλλωνα τα προηγούμενα χρόνια, είναι πλέον και τρεις πρώην των Μικροθηβών. Ο λόγος για τον μέσο Αλμπέρτο Λανάι, τον επιθετικό Γιάννη Κωστή και τον επιθετικό Γιώργο Αναγνώστου -ο τελευταίος είχε πέρασμα ξανά από τα Κανάλια- ενώ διοίκηση και προπονητής ψάχνουν ακόμη δυο-τρεις παίκτες για να ολοκληρώσουν το ρόστερ.


Σχετικά Άρθρα

Μικροθήβες-Απόλλων Καναλίων 5-1, το φωτορεπορτάζ

Μικροθήβες-Απόλλων Καναλίων 5-1, το φωτορεπορτάζ

Για το πρωτάθλημα της Γ’ Τοπικής, οι Μικροθήβες κέρδισαν 5-1 τον Απόλλωνα Καναλίων, ενώ το ντέρμπι…
Κράτησε το προβάδισμα ανόδου ο Αχιλλέας!

Κράτησε το προβάδισμα ανόδου ο Αχιλλέας!

Στη φωτογραφία η ενδεκάδα του Αχιλλέα που κράτησε σήμερα στα Κανάλια το προβάδισμα ανόδου! Πάνω σειρά…
Ο Τίτας έπιασε ξανά πέναλτι και ο Αχιλλέας είχε την ολική ανατροπή με τρία γκολ σε 15 λεπτά!

Ο Τίτας έπιασε ξανά πέναλτι και ο Αχιλλέας είχε την ολική ανατροπή με τρία γκολ σε…

Απέναντι σε αντιπάλους που είναι χαμηλά στη βαθμολογία, ο Αχιλλέας δυσκολεύεται στο γήπεδό του. Σήμερα κέρδισε…