• 19 Ιουνίου, 2024

Ευχαριστήριο και ενέργειες Δημοτικής Αρχής μετά την πυρόσβεση στην Γαύριανη – φωτορεπορτάζ

Ευχαριστήριο και ενέργειες Δημοτικής Αρχής μετά την πυρόσβεση στην Γαύριανη – φωτορεπορτάζ

Δεκάδες πυροσβεστικά οχήματα με μεγάλη δύναμη πυροσβεστών, υπάλληλοι του Δήμου, της Περιφέρειας, αστυνομικές δυνάμεις, δασοπυροσβέστες, επιστρατεύτηκαν για το αίσιο αποτέλεσμα της πυρόσβεστης της φωτιάς που απείλησε το χωριό τα πρώτα σπίτια του χωριού της Γαύριανης. Οι κάτοικοι του χωριού από την πρώτη στιγμή ενήργησαν με κάθε μέσο, ενώ ταχύτητα έφτασαν οι ισχυρές δυνάμεις πυρόσβεσης. Επί τόπου η Αντιπεριφερειάρχης κα Παπαδημητρίου, ο Δήμαρχος κ. Εσερίδης, οι επικεφαλής των πυροσβεστικών και αστυνομικών δυνάμεων, οι αντιδήμαρχοι Αλμυρού, για τον καλύτερο συντονισμό των φορέων. Καναντέρ και ελικόπτερο, έδωσαν το τελευταίο χτύπημα στην πύρινη λαίλαπα, ενώ ακόμη έπνεαν άνεμοι στην περιοχή.

Ακολουθεί δελίο τύπου του Δήμου Αλμυρού για απολογιστική συνεδρίαση του ΤΕΣΟΠΠ, ευχαριστήριο του Δημάρχου και φωτορεπορτάζ που κατέγραψε ο φακός του e-almyros.gr

 

Έκτακτη Συνεδρίαση του Τοπικού Επιχειρησιακού Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας  (Τ.Ε.Σ.Ο.Π.Π) Δήμου Αλμυρού συγκάλεσε για την Πέμπτη 20 Ιουνίου, ο Δήμαρχος Αλμυρού Δημήτρης Εσερίδης ως Πρόεδρος του Οργάνου.
 
Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμυρού στις 8.30 το πρωί και θα έχει ως θέμα τον “Απολογισμό Δράσεων των εμπλεκόμενων Υπηρεσιών μετά τη φωτιά που σημειώθηκε στον οικισμό Γαύριανη της Δ.Κ. Πτελεού την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024”.
Ο Δήμαρχος Αλμυρού μετά την έγκαιρη κατάσβεση της πυρκαγιάς στην Γαύριανη, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Δρυμώνα, τη Διοίκηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μαγνησίας, την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Θεσσαλίας, το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού αλλά και τους κατοίκους της περιοχής της Γαύριανης που συνεργάστηκαν και ακολούθησαν πλήρως τις συστάσεις της Πολιτικής Προστασίας.
 
Επιπλέον συγχαίρει τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας, τον χωρικό Αντιδήμαρχο της Δ.Ε. Πτελεού, αλλά και την υπηρεσία της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αλμυρού για τον συντονισμό των ενεργειών και την άμεση παρέμβαση για την κατάσβεση της φωτιάς.
 
Οι προσπάθειες του Δήμου και η άμεση κινητοποίηση πολιτών και υπηρεσιών συνέδραμαν το δύσκολο έργο της Πυροσβεστικής που επιχείρησε στον τόπο της πυρκαγιάς με τέσσερα αεροπλάνα, ένα ελικόπτερο και επίγειες δυνάμεις προσωπικού 55 Πυροσβεστών.

Σχετικά Άρθρα

40ήμερο μνημόσυνο

40ήμερο μνημόσυνο

Με τη συμπλήρωση 40 ημερών από τον θάνατο του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, παππού, αδερφού και…
Πρωινό Δελτίο Τύπου Παρασκευή 18-10-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Παρασκευή 18-10-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Παρασκευής 18…
54ο Πανελλήνιο Δημοσιογραφικό Συνέδριο της Ε.Σ.Ε.Τ. – Η δυναμική της  δημοσιογραφίας στην ελληνική περιφέρεια

54ο Πανελλήνιο Δημοσιογραφικό Συνέδριο της Ε.Σ.Ε.Τ. – Η δυναμική της δημοσιογραφίας στην ελληνική περιφέρεια

Το 54ο Πανελλήνιο Δημοσιογραφικό Συνέδριο της Ε.Σ.Ε.Τ. από την Αλεξανδρούπολη έδωσε το στίγμα και την δυναμική…