• 16 Ιουνίου, 2024

SHAOLIN Kung Fu – The Original στο Εθνικό Στάδιο Αλμυρού

SHAOLIN Kung Fu – The Original στο Εθνικό Στάδιο Αλμυρού

Για πρώτη φορά οι αυθεντικοί Shaolin δίνουν παράσταση στον Αλμυρό, στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής τους περιοδείας! Μία μοναδική παράσταση αφιερωμένη στη δύναμη της θέλησης στις 20 Ιουνίου, ημέρα Πέμπτη και ώρα 21:00 στο στάδιο του Αλμυρού.

Η προπώληση εισιτηρίων συνεχίζεται και γίνεται από την ιστοσελίδα more.com. H αυθεντική ομάδα μοναχών Σαολίν γιορτάζει 30 χρόνια και ταξιδεύει από το ναό των Σαολίν στην Κίνα προς την Ευρώπη για να αφήσει άναυδο το κοινό με τα κατορθώματά του!

Η μοναδική αυτή παράσταση μας οδηγεί στον μυστηριώδη κόσμο των μοναχών Σαολίν και του Ζεν Βουδισμού. Αφηγείται την ιστορία του ναού, δείχνει την εκπαίδευση των μοναχών σε εντυπωσιακές εικόνες, που γυρίστηκαν στο ιερό βουνό Σονγκ Σαν και στον αρχικό ναό, και ακολουθεί τα βήματα του ιδρυτή του Ζεν, Μποντιντάρμα.

Οι 20 δάσκαλοι και σαμί (μαθητές), με επικεφαλής τον 75χρονο δάσκαλό τους, παρόντες σε ένα δίωρο δείχνουν τις απίστευτες ικανότητές τους, πέρα ​​από τα όρια της φυσικής. Κατακτώντας το qi (Τσι- Η ενέργεια του σώματος) μέσω της αναπνοής και της προπόνησης, σπάνε πέτρινες πλάκες, ξύλινες ράβδους και σιδερένιες ράβδους στο σώμα και το κεφάλι τους, ξαπλώνουν σε λόγχες, ξίφη και σανίδες με καρφιά, στρέφουν τις αιχμές της λόγχης στον λαιμό και άλλα πολλά εντυπωσιακά κατορθώματα που πετυχαίνουν με την ηρεμία και την δύναμη της θέλησης.

Η παράσταση είναι μια προσπάθεια με σεβασμό να εξηγήσει μια παράδοση 1500 ετών απόκρυφης γνώσης σε ανθρώπους εκτός Κίνας.

Μια παράσταση μαγική και απίστευτη!


Σχετικά Άρθρα

Μαγεμένο το κοινό από τις ικανότητες των αυθεντικών μοναχών Σαολίν

Μαγεμένο το κοινό από τις ικανότητες των αυθεντικών μοναχών Σαολίν

Οι αυθεντικοί Shaolin στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής τους περιοδείας έδωσαν για πρώτη φορά δύο παραστάσεις στην…
Ενέργειες του Δήμου Αλμυρού να φέρει τους ιπτάμενους… μοναχούς Σαολίν στον Αλμυρό!

Ενέργειες του Δήμου Αλμυρού να φέρει τους ιπτάμενους… μοναχούς Σαολίν στον Αλμυρό!

Μία μεγάλη εκδήλωση φιλοδοξεί να φιλοξενήσει ο Δήμος Αλμυρού σε ένα μήνα. Πρόκειται για παράσταση από…