• 15 Ιουνίου, 2024

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον 49χρονο από τον Πτελεό

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον 49χρονο από τον Πτελεό

Για δεύτερη εβδομάδα πραγματοποιήθηκαν έρευνες στην ευρύτερη περιοχή του Πτελεού από αστυνομικούς με δύο ειδικούς σκύλους στην αναζήτηση του Ιωάννη Καραμπάτση.

Θυμίζουμε ότι ο 49χρονος εξαφανίστηκε στην περιοχή του Πτελεού στις 23 Απριλίου. Το πρωί εκείνης της ημέρας, βρισκόταν στη πλατεία του χωριού για αγορές και αναχώρησε με προορισμό την οικία του στη Λεύκη, όμως δεν επέστρεψε ποτέ εκεί. Από την οικογένειά του, τον θείο και τη θεία του που είναι οι πιο κοντινοί του άνθρωποι, ζητήθηκε μέσω του δικηγόρου κου Αναστάσιου Ντούγκα, άρση τραπεζικού και τηλεφωνικού απορρήτου. Τα αποτελέσματα της άρσης αναμένονται τις επόμενες ημέρες.

Όπως είπε στον «Λαό» ο κος Ντούγκας, «περιμένουμε τα αποτελέσματα της άρσης του τηλεφωνικού και τραπεζικού απορρήτου που πιστεύουμε ότι θα ρίξουν άπλετο φως στην υπόθεση καθώς θα γνωρίζουμε με ποιους μίλησε τελευταία φορά και ποιες αναλήψεις έγιναν από την τράπεζα. Είμαστε σίγουροι ότι κάτι κακό έχει συμβεί στον Ιωάννη Καραμπάτση. Στο πορτοφόλι του που βρέθηκε από την πρώτη στιγμή των ερευνών, δεν βρέθηκαν χρήματα, τα ρέστα από τις αγορές που είχε πραγματοποιήσει παρά μόνο η ταυτότητά του. Κάτι βίαια τον οδήγησε να βγει από το σπίτι του».

Σημειώνουμε ότι έχει κατατεθεί μήνυση για αρπαγή και ανθρωποκτονία, ενώ ένα στοιχείο που μπορεί να αποτελεί το κλειδί της υπόθεσης είναι το ποσό των 20.000 ευρώ που έλαβε από την πώληση ακίνητου που κληρονόμησε.


Σχετικά Άρθρα

Σε interreg η Περιφέρεια – Δράσεις για την απαλλαγή από τον άνθρακα στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης

Σε interreg η Περιφέρεια – Δράσεις για την απαλλαγή από τον άνθρακα στον τομέα της υγειονομικής…

Δράσεις για την απαλλαγή από τον άνθρακα στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης    Η Περιφέρεια Θεσσαλίας…
Η Αναστασία Αδαμοπούλου νέα Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού

Η Αναστασία Αδαμοπούλου νέα Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα η Αναστασία Αδαμοπούλου ορίζεται νέα Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού. Με αφορμή…
Πανήγυρη Αγίας Μαρίνας στο νησάκι Κίκυνθος

Πανήγυρη Αγίας Μαρίνας στο νησάκι Κίκυνθος

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ ΚΑΙ ΑΛΜΥΡΟΥ  – ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΑΜΑΛΙΑΠΟΛΕΩΣ   Την Τετάρτη 17…