Το τιμόνι του Αίαντα στον Αλέκο Αραπίτσα!

Το τιμόνι του Αίαντα στον Αλέκο Αραπίτσα!

Η θέση του προπονητή στον Αίαντα έμεινε κενή για λίγες μόνο ημέρες καθώς πριν από λίγο, η ομάδα της Σούρπης ανακοίνωσε πως ο Αλέκος Αραπίτσας θα είναι αυτός που θα καθοδηγήσει τους “κιτρινόμαυρους” τη νέα αγωνιστική σεζόν. Γνωρίζει το περιβάλλον του συλλόγου καθώς φόρεσε τη φανέλα του Αίαντα για αρκετά χρόνια, γνωρίζει το τοπικό ποδόσφαιρο έχοντας καταγράψει  σημαντική πορεία στα γήπεδα του νομού μας και τώρα κάνει τα πρώτα του βήματα στην προπονητική.

Ανήκει στο δυναμικό της ακαδημίας Almyros Football Arena και ο Χρήστος Κωστούλας τον εμπιστεύεται για να ξεκινήσει την προπονητική σε επίπεδο ανδρών στον πάγκο του Αίαντα.

Η ανακοίνωση: Το Δ.Σ. του Αίαντα Σουρπης ανακοινώνει ότι προπονητής της ομάδας για την νέα χρονιά θα είναι ο Αλέκος Αραπιτσας.O σύλλογος πιστός στις αρχές του, εμπιστεύεται τα νέα παιδιά και δίνει την δυνατότητα και το τιμόνι της ομάδας σε ένα νέο προπονητή, που τώρα ξεκινάει την προπονητική του καριέρα.. Του ευχόμαστε ολόψυχα υγεία και καλή αρχή στο νέο του ξεκίνημα….Αλέκο καλώς ήρθες στην ομάδα μας..

Δήλωση του Αλέκου Αραπίτσα: Ευχαριστώ την διοίκηση για την εμπιστοσύνη, στόχος είναι να κρατήσουμε το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ και να δοθούν ευκαιρίες σε παιδιά από τις ακαδημίες. Το πρωτάθλημα είναι αρκετά ποιοτικό και ίσως χρειαστούν 2-3 προσθήκες παιχτών για να γίνουμε πολύ πιο ανταγωνιστικοί.

Σχετικά Άρθρα

Μεταγραφική επιτυχία με Λάμπο για τον Αίαντα!

Μεταγραφική επιτυχία με Λάμπο για τον Αίαντα!

Η μεταγραφική αρχή για τον Αίαντα Σούρπης είναι εντυπωσιακή καθώς συμφώνησε με τον Αποστόλη Λάμπο και…
Δημήτρης Τσούκας, ο πρωτοπόρος του αθλητισμού στη Σούρπη

Δημήτρης Τσούκας, ο πρωτοπόρος του αθλητισμού στη Σούρπη

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΣΠΑΝΟΣ Το 1970 ο Αίαντας Σούρπης έχει ήδη διαλυθεί ως μη ενεργό σωματείο…
Θετικά μηνύματα από την ακαδημία του Αίαντα Σούρπης

Θετικά μηνύματα από την ακαδημία του Αίαντα Σούρπης

Με το παιχνίδι Αίαντας Σούρπης-Σαρακηνός Βόλου 3-3 συνέχισε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της για το φετινό πρωτάθλημα…