• 23 Μαΐου, 2024

Έκλεισε ο κύκλος του Μιχάλη Ανδρωνά στη Σούρπη

Έκλεισε ο κύκλος του Μιχάλη Ανδρωνά στη Σούρπη

Έχοντας καταφέρει να διατηρήσει τον Αίαντα σε υψηλό επίπεδο ενώ παράλληλα προώθησε πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στην ενδεκάδα, ο Μιχάλης Ανδρωνάς έγραψε τον επίλογο της συνεργασίας του με τον σύλλογο της Σούρπης ύστερα από τρεις αγωνιστικές σεζόν. Σε συνάντηση με τον πρόεδρο του συλλόγου γνωστοποίησε την πρόθεσή του να μην συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία των «κιτρινόμαυρων»

Η δήλωση του 42χρονου τεχνικού είναι η ακόλουθη:

Ύστερα από τρία χρόνια στην ομάδα της Σούρπης, αισθάνομαι ότι ο κύκλος μου έκλεισε και σε συνάντηση που είχα με τον πρόεδρο κο Χρήστο Κωστούλα του ανακοίνωσα την απόφασή μου να αποχωρήσω από την τεχνική ηγεσία του Αίαντα. Ήταν τρία χρόνια που βρήκα ιδανικές συνθήκες δουλειάς παρά τα διάφορα προβλήματα ενός τοπικού, ερασιτεχνικού σωματείου. Ανέλαβα τον Αίαντα όταν είχε ξεσπιτωθεί από το γήπεδό του και την πρώτη χρονιά κάναμε προπόνηση στο βοηθητικό του σταδίου Αλμυρού, με ένα αξιόλογο ρόστερ που όμως είχε μεγάλο μέσο όρο ηλικίας.

Πέρασε αρκετός καιρός και παραδίδω μία ομάδα σε όποιον είναι ο επόμενος προπονητής του, που έχει καθιερώσει στην ενδεκάδα της πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, κάποιοι ήταν βασικοί, αναντικατάστατοι και διακρίθηκαν ιδιαίτερα στο φετινό πρωτάθλημα. Κάναμε σταδιακή ανανέωση στο ρόστερ, η ομάδα διαθέτει ένα γήπεδο με εξαιρετικό αγωνιστικό χώρο, βοηθητικούς χώρους, μία κερκίδα που έχουν λίγες εγκαταστάσεις στο νομό και μία ακαδημία που άρχισε να παράγει έμψυχο υλικό… Παράλληλα καταφέραμε αγωνιστικά να διατηρήσουμε τον Αίαντα στις πρώτες θέσεις της Α’ Τοπικής, ένα ανταγωνιστικό σύνολο που αποτελεί δύναμη στο τοπικό μας ποδόσφαιρο και με τις δυνάμεις που διαθέτει, κάνει πρωταγωνιστικές πορείες κάθε χρόνο.

Νιώθω υπερήφανος για όλα όσα καταφέραμε και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κο Κωστούλα για την εμπιστοσύνη του, την άριστη συνεργασία μας καθώς μοιραστήκαμε τις ίδιες ιδέες και πορευτήκαμε χωρίς προβλήματα, τους συνεργάτες μου από τη διοίκηση του συλλόγου, όλους τους ποδοσφαιριστές που μαζί αγωνιστήκαμε και φέραμε εις πέρας τους στόχους μας, τον κόσμο που παρακολούθησε και ενθάρρυνε την προσπάθειά μας. Φεύγω ως φίλος από τον Αίαντα και είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα συνεχίσει να διαπρέπει στους αγωνιστικούς χώρους με όπλο της το μοναδικό, οικογενειακό κλίμα που έχει καταφέρει να διατηρήσει εδώ και χρόνια.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΑΝΤΑ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ 2023-24, Ο «ΛΑΟΣ» ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 25/5 ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΟΛΟΣΕΛΙΔΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΜΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.


Σχετικά Άρθρα

Την Τρίτη 25/6 η γιορτή λήξης του Ωδείου Αλμυρού

Την Τρίτη 25/6 η γιορτή λήξης του Ωδείου Αλμυρού

Σε εξαιρετικές εκδηλώσεις άρτιες μουσικά και ευφάνταστες μας έχει συνηθίσει το Ωδείο Αλμυρού. Αυτή την Τρίτη…
Χορευτικά συγκροτήματα από πέντε χώρες στην πλατεία του Αλμυρού Τετάρτη και Πέμπτη 26-27/6

Χορευτικά συγκροτήματα από πέντε χώρες στην πλατεία του Αλμυρού Τετάρτη και Πέμπτη 26-27/6

Πανδαισία χρωμάτων, μουσικών και θεάματος υπόσχεται το Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών που θα πραγματοποιηθεί το διήμερο…
ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΔΗΜΟΥ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ: ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ Η ΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΒΕΝΕΤΟ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΔΗΜΟΥ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ: ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ Η ΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΒΕΝΕΤΟ

Με αφορμή μιας Πρόσκλησης του προέδρου της Κοινότητας Κεραμιδίου, κ. Ανδρέα Βλαχόπουλου και της κ. Αριστέας…