• 19 Μαΐου, 2024

Νίκη δίχως αντίκρυσμα για τον Πρωτεσίλαο

Νίκη δίχως αντίκρυσμα για τον Πρωτεσίλαο

 

Δίχως αντίκρυσμα ήταν η νίκη για τον Πρωτεσίλαο στο Στεφανοβίκειο καθώς η ομάδα του Πτελεού υποβιβάστηκε αφού δεν ήταν ευνοϊκά τα άλλα αποτελέσματα που περίμενε… Οι Φτελιανοί κέρδισαν 1-3 με δύο γκολ του Θανάση Παπαδόπουλου στο πρώτο ημίχρονο κι ένα του Κωστόπουλου στις καθυστερήσεις του αγώνα, ενώ για τον Διαγόρα είχε μειώσει στο 62’ ο Χρήστος Γιαννούχος. Όμως, οι νίκες της ΑΠΟΒ με 5-0 επί της ΑΕ 2002 και του Ανθίμου Γαζή επί των Λεχωνίων με 4-2 διαμόρφωσαν την κατάσταση εις βάρος του Πρωτεσιλάου που του χρόνου θα παίζει στη Γ’ μαζί με τους Νέους Αγίας Άννας και τον Αχιλλέα.

Σημειώνουμε βεβαίως ότι αγωνιστικά η ομάδα του Πτελεού συγκέντρωσε τους πόντους που θα της έδιναν την παραμονή, ωστόσο δεν μπόρεσε να καλύψει τη βαθμολογική απώλεια των 5 βαθμών που της επιβλήθηκε λόγω μη συμμετοχής στη διοργάνωση του Κυπέλλου

Διαγόρας: Κουτσιαρής, Γιαννούχος Κ., Γιαννούχος Χρ., Σουλακούδης (70’ Μαλάμος), Σεσκλιώτης, Δήμου (46’ Μεϊντάνης), Σαββίδης (46’ Κ. Καραπλιάγκος), Καραπλιάγκος Σπ., Καρατζιώλης (46’ Ψάρας), Αγκαλίου, Κ. Λουφόπουλος (70’ Β. Λουφόπουλος).

Πρωτεσίλαος: Σκούρας, Τσιούμας (75’ Βελιάη), Λεϊμονής, Γ. Παπακωνσταντίνου, Σιαμανίκος, Κ. Κόρκος, Αργ. Παπακωνσταντίνου, Κωστόπουλος, Τσουβαλιάς, Ν. Κόρκος (60’ Κωνσταντίνου), Παπαδόπουλος.

 

 


Σχετικά Άρθρα

Σε interreg η Περιφέρεια – Δράσεις για την απαλλαγή από τον άνθρακα στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης

Σε interreg η Περιφέρεια – Δράσεις για την απαλλαγή από τον άνθρακα στον τομέα της υγειονομικής…

Δράσεις για την απαλλαγή από τον άνθρακα στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης    Η Περιφέρεια Θεσσαλίας…
Η Αναστασία Αδαμοπούλου νέα Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού

Η Αναστασία Αδαμοπούλου νέα Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα η Αναστασία Αδαμοπούλου ορίζεται νέα Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού. Με αφορμή…
Πανήγυρη Αγίας Μαρίνας στο νησάκι Κίκυνθος

Πανήγυρη Αγίας Μαρίνας στο νησάκι Κίκυνθος

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ ΚΑΙ ΑΛΜΥΡΟΥ  – ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΑΜΑΛΙΑΠΟΛΕΩΣ   Την Τετάρτη 17…