• 18 Μαΐου, 2024

Με γκολάρα Σταντζούρη, η Δήμητρα πανηγύρισε την επιστροφή της στην Α’ Τοπική!

Με γκολάρα Σταντζούρη, η Δήμητρα πανηγύρισε την επιστροφή της στην Α’ Τοπική!

Με μία γκολάρα του Στέλιου Σταντζούρη, η Δήμητρα κέρδισε 1-0 τους Νέους Αθλητές και πανηγύρισε την επιστροφή της στην Α’ Τοπική! Η ομάδα της Ευξεινούπολης περίμενε …δώρο από το άλλο ματς κορυφής για να βγει πρώτη -που όμως δεν ήρθε- κι έτσι, πήρε την άνοδο ως δεύτερη στη βαθμολογία με 20 νίκες, καμία ισοπαλία, 6 ήττες στις 26 αγωνιστικές του φετινού πρωταθλήματος

Στο 29′ κεφαλιά του Στουρνάρα πέρασε στα πλάγια και δεν μπόρεσε να επωφεληθεί κάποιος συμπαίκτης του και στο 31′ έγινε το 1-0 με ένα φανταστικό γκολ του Στέλιου Σταντζούρη, ο οποίος πήρε την μπάλα από την άμυνα, πέρασε οποίον αντίπαλο βρήκε μπροστά του και εξαπέλυσε …βολίδα από περίπου 30 μέτρα. Λίγο αργότερα, σε καλή θέση ο Μπιρμπίλης είχε χλιαρό τελείωμα με την μπάλα να πηγαίνει πάνω στον Κοντοβά, στις καθυστερήσεις ο επιθετικός της Δήμητρας σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής και ο γκολκίπερ των Νέων Αθλητών εξουδετέρωσε με γροθιές.

Στο ξεκίνημα του β μέρους, σε ωραία αντεπίθεση των γηπεδούχων, ο Γκρέμι βρήκε σε θέση για γκολ τον Μπαζή, ο οποίος πλάσαρε στην κίνηση και ο Κοντοβάς έκανε μεγάλη επέμβαση σε κόρνερ. Μετά από δύο λεπτά, ο Γκρέμι με τάκλιν έσωσε … σίγουρο γκολ καθώς το σουτ του Παλάντζα πήγαινε στο τέρμα και με την παρεμβολή του παίκτη της Δήμητρας άλλαξε πορεία. Αυτή ήταν η καλύτερη στιγμή για τους φιλοξενούμενους. Μακρινό σουτ του Μπιρμπίλη στο 61′ έφυγε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι, καλή στιγμή με τον Μπαζή ύστερα από ένα δεκάλεπτο και κάπως έτσι έκλεισε το ματς και η σεζόν, για την Δήμητρα που κέρδισε την άνοδο και τους Νέους Αθλητές που κέρδισαν τις εντυπώσεις, ιδιαίτερα με την παρουσία τους στο β’ γύρο όταν συγκέντρωσαν τους 29 από τους 41 βαθμούς τους.

Δήμητρα: Χαλάτσης, Νικοβιώτης (80′ Π. Ρούσας) Τετριμίδας,  Σταντζούρης, Πλαβός, Κούργιας (89′ Παπανικολόπουλος), Στουρνάρας (70′ Πρατής), Μπαζής, Μπιρμπίλης, Γκαρνίδης (80′ Παπαγεωργίου), Γκρέμι (89′ Καραθόδωρος).
Νέοι Αθλητές Νίκης: Κοντοβάς, Ιωακειμίδης, Κοκώνης, Τασιός, Τσαπέρος, Σούλα, Καρυώτης, Γλυκός, Παλάντζας, Δ. Σιαφαρίκας, Βούλγαρης (68′ Αναγνώστου).


Σχετικά Άρθρα

Δήμητρα-Δάφνη, το φωτορεπορτάζ του αγώνα

Δήμητρα-Δάφνη, το φωτορεπορτάζ του αγώνα

Δήμητρα-Δάφνη 3-1, το φωτορεπορτάζ του αγώνα.
Ο Κατσιαβριάς άνοιξε τον δρόμο, ο Κοντοβάς σφράγισε τη νίκη!

Ο Κατσιαβριάς άνοιξε τον δρόμο, ο Κοντοβάς σφράγισε τη νίκη!

Η Δήμητρα ήθελε πολύ το τρίποντο στη σημερινή αναμέτρηση με την Δάφνη και την πήρε με…
Δήμητρα-Αστέρας, φωτορεπορτάζ από το γήπεδο της Ευξεινούπολης

Δήμητρα-Αστέρας, φωτορεπορτάζ από το γήπεδο της Ευξεινούπολης

Το φωτορεπορτάζ του αγώνα Δήμητρα-Αστέρας 1-2 στο γήπεδο της Ευξεινούπολης.