• 18 Μαΐου, 2024

Φωτορεπορτάζ: Οι Γυναίκες της Νέας Αγχιάλου γιόρτασαν την ημέρα της μητέρας

Φωτορεπορτάζ: Οι Γυναίκες της Νέας Αγχιάλου  γιόρτασαν την ημέρα της μητέρας

Η γιορτή της μητέρας αποτέλεσε προσφάτως την αφορμή για να συγκεντρωθούν οι Γυναίκες της Νέας Αγχιάλου και να περάσουν ένα ευχάριστο απόγευμα, συζητώντας τα νέα τους. Η φετινή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 12 Μαΐου στο κέντρο «Γαλαξίας» με βασική ομιλήτρια την κα Αρτέμιδα Παπανδρέου.

Η συγγραφέας και πρόεδρος Κοινωνικής Μέριμνας Βόλου ανέπτυξε στην παρουσίασή της το θέμα «Μάνα, ο πλάστης της ζωής» περιγράφοντας με λυρικότητα τη σημασία και τον ρόλο της μητέρας στη σύγχρονη εποχή. Καθήλωσε τις παρευρισκόμενες με την όμορφη, γεμάτη συναίσθημα, ομιλία της, ενώ από το πρόγραμμα, δεν έλειψαν οι απαγγελίες ποιημάτων σχετικές με τον εορτασμό της ημέρας.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Χριστίνα Καρανικόλα ευχαρίστησε τα μέλη του συλλόγου για τη μεγάλη τους προσέλευση σε ακόμη μία εκδήλωση, ενώ αναφέρθηκε στη μεγάλη καλοκαιρινή εκδρομή που θα γίνει στα τέλη Ιουνίου/αρχές Ιουλίου και θα είναι στις πατρογονικές εστίες των Αγχιαλιτών στην Ανατολική Ρωμυλία, στην νυν Πομόριε. Στον επίλογο της βραδιάς, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου μοίρασαν σ’ όλες τις γυναίκες πορτοφολάκια ως δώρο-αναμνηστικό για να θυμούνται την παρουσία τους στον φετινό εορτασμό.

 


Σχετικά Άρθρα

Σύλληψη για διατάραξη κοινής ησυχίας

Σύλληψη για διατάραξη κοινής ησυχίας

Σε σύλληψη υπευθύνου επιχείρησης εστίασης στη Νέα Αγχίαλο προχώρησαν το βράδυ της Τετάρτης 3 Ιουλίου αστυνομικοί…
Επίσκεψη της Γεωργίας Μποντού-Τοκαλή στην Πομόριε, πόλη αδελφοποιημένη με τη Νέα Αγχίαλο

Επίσκεψη της Γεωργίας Μποντού-Τοκαλή στην Πομόριε, πόλη αδελφοποιημένη με τη Νέα Αγχίαλο

Η Αντιδήμαρχος  Παιδείας και Εκπαίδευσης Δήμου Βόλου Γεωργία Μποντού-Τοκαλή  πραγματοποίησε ιδιωτική επίσκεψη στην Πομόριε της Βουλγαρίας…
Ενημέρωση Περιφέρειας για αναλύσεις των δειγμάτων θαλάσσιου νερού

Ενημέρωση Περιφέρειας για αναλύσεις των δειγμάτων θαλάσσιου νερού

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την Αντιπεριφέρεια Μαγνησίας και Σποράδων, ολοκληρώθηκαν από το διαπιστευμένο Περιφερειακό Εργαστήριο…