• 11 Μαΐου, 2024

Nίκη τίτλου για Μικροθήβες! Το φωτορεπορτάζ του αγώνα

Nίκη τίτλου για Μικροθήβες! Το φωτορεπορτάζ του αγώνα

Οι Μικροθήβες νίκησαν 3-1 τον Τοξότη Β’ και μία αγωνιστική πριν το τέλος κράτησαν τη θέση τους στην κορυφή. Πανηγύρισαν δεόντως τη νίκη αυτή μετά τη λήξη του αγώνα διότι ήταν σε ντέρμπι κορυφής και τους δίνει πλέον τη σιγουριά ότι στο φινάλε θα καταφέρουν να πάρουν τον τίτλο της πρωταθλήτριας ομάδας στη Γ’ Τοπική!

Φοβερή σύμπτωση στο σημερινό ματς: ο Παπαστεργίου σκόραρε ύστερα από σέντρα του Καραδήμα στο 98ο δευτερόλεπτο τόσο του πρώτου ημιχρόνου όσο και του δευτέρου ημιχρόνου! Το 1-0 βάζοντας ωραία το πόδι του ευρισκόμενος σε πλεονεκτική θέση μπροστά στο τέρμα και το 2-0 με σεντερφορίσια γυριστή κεφαλιά. Ο έμπειρος επιθετικός με τις σωστές του τοποθετήσεις εκμεταλλεύτηκε τις πάσες ακριβείας του νεαρού συμπαίκτη του και ήταν αυτός που έκανε τη διαφορά…

Οι Μικροθήβες είχαν δυο-τρεις καλές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, στο 19′ κεφαλιά του Μπασδάνη έσκασε στο τερέν κι απέκρουσε ο Νικόλαρος, ο οποίος όμως στάθηκε άτυχος λίγο αργοτέρα διότι χτύπησε στον ώμο κι έγινε αλλαγή. Στο 23′ ο Παπαστεργίου πήγε να βάλει ωραίο τέρμα με εναέρια προβολή αλλά η μπάλα χτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι. Τεράστια ευκαιρία έχασε ο Λανάι στις καθυστερήσεις καθώς σούταρε αμαρκάριστος από τη μικρή περιοχή, ψηλά άουτ.

Στην επανάληψη, μετά το 2-0, τα άλλα τέρματα ήταν …δώρο από τους τερματοφύλακες σε φάσεις που δεν μύριζαν γκολ… Στο 50′ σε σέντρα του Καραδήμα, ο Γιάνναρος δεν εβαλε καλά τα χέρια του στην πορεία της μπάλας και την έστειλε στα δίχτυα, στο 85′ το 3-1 με σουτ από τα 35 μέτρα του Παλάσκα που δεν υπολόγισε σωστά ο Σχώρης.

Επίσης, ο 16χρονος γκολκίπερ του Τοξότη είχε μια πολύ καλή επέμβαση σε πλασέ του Ρεφουγιάτι σε τετ-α-τετ στο 60ό λεπτό, ενώ διπλή ευκαιρία είχαν οι Βολιώτες με τον Λαθουρά ο οποίος μέσα από τη μεγάλη περιοχή έκανε δύο σουτ, το πρώτο απέκρουσε με το σώμα σχεδόν πάνω στη γραμμή του τέρματος ο Μπασδάνης και το δεύτερο αμέσως μετά το ανέκοψε με τα πόδια ο Δράκος. Ο Λαθουράς είχε καλή φάση να σκοράρει στο 89′.

Οι Μικροθήβες θέλουν νίκη την επόμενη εβδομάδα στην έδρα της Νίκης Β’ για να ανέβουν στη Β’ Κατηγορία ως πρωταθλητές, που ήταν ο στόχος της ομάδας του Άρη Γιαννούτσου και είναι πολύ κοντά στο να τον πετύχουν! Όσον αφορά στον Τοξότη Β’, σήμερα δεν είχε την απόδοση που μας είχε συνηθίσει σε άλλα ματς (ίσως διότι δέχθηκε γκολ …από τα αποδυτήρια και στα δύο ημίχρονα που επηρέασε τους νεαρούς παίκτες του), αλλά το σύνολο του Δενελάβα διαθέτει κοντρολαρισμένους, ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που μπορούν να παίξουν σε μεγαλύτερο επίπεδο τα επόμενα χρόνια.

Μικροθήβες: Σχώρης, Δράκος, Σγούρδας, Μπασδάνης, Παπανίκος, Γ. Γκαραβέλας, Ρεφουγιάτι (65′ Τιμπλαλέξης), Λανάι (90’+1′ Ν. Καλέμι), Παπαστεργίου (70′ Κωστής), Αναστασίου, Καραδήμας.
Τοξότης Β’: Νικόλαρος (30′ Γιάνναρος), Βαβάλιος (64′ Αράπης), Ντρόγκα, Παλάσκας, Μπουτσακτσής (64′ Ιορδανίδης), Υμέρ, Δενελάβας, Μπαλτατζής (75′ Τσακματσόγλου), Χότζα, Λαθουράς, Οικονομίδης (46′ Κουτσός).

Φωτογραφίες: Φώτης Γαλούσης


Σχετικά Άρθρα

Μεγάλη κινητοποίηση για φωτιά στις Μικροθήβες

Μεγάλη κινητοποίηση για φωτιά στις Μικροθήβες

Μεγάλη κινητοποίηση για φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της Πέμπτης 25/7 στις Μικροθήβες καθώς ήταν σε…
Γέμισε από άκρη σε άκρη η πλατεία Μικροθηβών για τη θρησκευτική πανήγυρη της Αγίας Κυριακής

Γέμισε από άκρη σε άκρη η πλατεία Μικροθηβών για τη θρησκευτική πανήγυρη της Αγίας Κυριακής

Με μεγάλη επιτυχία και προσέλευση κόσμου διοργανώθηκε το Σάββατο 6 Ιουλίου 2024 η θρησκευτική πανήγυρις προς…
Αναβίωσαν το έθιμο του κλήδονα σε Νέα Αγχίαλο και Μικροθήβες

Αναβίωσαν το έθιμο του κλήδονα σε Νέα Αγχίαλο και Μικροθήβες

Το έθιμο του κλήδονα με το κάψιμο των πρωτομαγιάτικων στεφανιών αναβίωσε και φέτος στη Νέα Αγχίαλο…