• 11 Μαΐου, 2024

Διήμερο εκδηλώσεων στο Ελευθεροχώρι Δήμου Ρήγα Φεραίου με την Ιππική Συνάντηση

Διήμερο εκδηλώσεων στο Ελευθεροχώρι Δήμου Ρήγα Φεραίου με την Ιππική Συνάντηση

Η μεγάλη ιππική συνάντηση στο Ελευθεροχώρι αποτελεί πλέον θεσμό για τον Δήμο Ρήγα Φεραίου τέτοια εποχή κάθε χρόνο προσελκύοντας εκατοντάδες επισκέπτες στην περιοχή. Η φετινή είναι η 10η συνάντηση, οι εκδηλώσεις άρχισαν χθες το βράδυ με γλέντι στην πλατεία του χωριού και θα συνεχιστούν μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Σήμερα 11 Μαΐου, στις 11:00 θα πραγματοποιηθεί μικρή βόλτα γύρω από το χωριό, το Αρντουάν όπως είναι ίσως γνωστό σε κάποιους, το απόγευμα στις 17:30 μικρή πορεία 7-8 χιλιομέτρων, στις 18:30 ιππικά αγωνίσματα στον χώρο του γηπέδου και το βράδυ γλέντι στην πλατεία με ζωντανό δημοτικό μουσικό πρόγραμμα.

Την Κυριακή 12 του μηνός, στις 11:00 αναμένεται να εκκινήσει η πορεία των 18 χιλιομέτρων, το μεσημέρι στις 14:00 μικροί και μεγάλοι θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τον κόσμο της ιππασίας κάνοντας βόλτα με άμαξες, ενώ ο επίλογος θα γραφτεί ξανά με γλέντι στην πλατεία.

Πρόκειται για την ετήσια διοργάνωση που επιμελείται με μεράκι ο Ιππικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ελευθεροχωρίου Μαγνησίας και πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Ρήγα Φεραίου και στην οποία το «παρών» δίνουν φίλοι των αλόγων από διάφορες περιοχές της χώρας μας ανταλλάσσοντας απόψεις, περνώντας ευχάριστα στη φύση με τα αγαπημένα τους ζώα και διασκεδάζοντας με τις παράλληλες εκδηλώσεις.

 

 

 

 


Σχετικά Άρθρα

Διήμερο ιππικής συνάντησης στο Ελευθεροχώρι Δήμου Ρήγα Φεραίου

Διήμερο ιππικής συνάντησης στο Ελευθεροχώρι Δήμου Ρήγα Φεραίου

Μία ιδιαίτερη διοργάνωση αυτό το Σαββατοκύριακο 7-8 Μαΐου στο Ελευθεροχώρι Δήμου Ρήγα Φεραίου καθώς θα πραγματοποιηθεί…