• 11 Μαΐου, 2024

Διατήρησαν την κορυφή οι Μυρμηδόνες

Διατήρησαν την κορυφή οι Μυρμηδόνες

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μάριο Κομπούρα που σημείωσε δύο από τα τρία γκολ, οι Μυρμηδόνες κέρδισαν 3-0 τους Νέους Αθλητές Νίκης και διατήρησαν τη θέση τους στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Είναι στο +1 από τη Δάφνη (που σήμερα κέρδισε στο φινάλε μέσα στα Καλά Νερά) και παίζουν μεταξύ τους την άλλη εβδομάδα στην τελευταία αγωνιστική της Β’ Τοπικής, κι ενώ η Δήμητρα έχει αύριο ματς στη Σκόπελο.

Η σημερινή ήταν η πρώτη ήττα για τους Νέους Αθλητές Νίκης στο δεύτερο γύρο ύστερα από εννιά νίκες-δύο ισοπαλίες σε έντεκα ματς. Για να συμβεί αυτό, οι παίκτες του Θοδωρή Σκούρα έπιασαν πολύ καλή απόδοση στο πρώτο μέρος. Είχαν δύο ευκαιρίες με τον Κομπούρα και μία με τον Μάντζαρη, άνοιξαν το σκορ το 20’ με πέναλτι που κέρδισε ο Κλουκουτάρας και μετέτρεψε σε γκολ ο Κομπούρας, ενώ στο 60’ ο Τίτου αστόχησε σε τετ-α-τετ. Οι Νικιώτες απείλησαν στο 83’ με τον Καρυώτη και μετά από λίγο έγινε το 2-0 με τον Κομπούρα, με πλασέ. Στο τέλος, στο 90ό λεπτό, ο Τίτου σκόραρε παίρνοντας το ριμπάουντ ύστερα από απόκρουση του Κοντοβά σε προσπάθεια του Ζαντιώτη.

Μυρμηδόνες: Τούντορ, Μπούρχς, Κατσαβριάς, Χριστέλος, Τσόγκας, Τίτου, Κομπούρας (85’ Μπιρμπίλης), Τόπας (75’ Κοντοβάς), Κλουκουτάρας, Μακρής, Μάντζαρης (60’ Ζαντιώτης).

Νέοι Αθλητές Νίκης: Κοντοβάς, Τάσιος, Τσαπέρος, Κοκκώνης, Ιωακειμίδης, Σούλα, Αναγνώστου, Σιαφαρίκας, Παλάντζας (46’ Κόνσταντιν), Καρυώτης, Βούλγαρης.


Σχετικά Άρθρα

Με γκολάρα Σταντζούρη, η Δήμητρα πανηγύρισε την επιστροφή της στην Α’ Τοπική!

Με γκολάρα Σταντζούρη, η Δήμητρα πανηγύρισε την επιστροφή της στην Α’ Τοπική!

Με μία γκολάρα του Στέλιου Σταντζούρη, η Δήμητρα κέρδισε 1-0 τους Νέους Αθλητές και πανηγύρισε την…
Δύσκολη νίκη για τους Μυρμηδόνες

Δύσκολη νίκη για τους Μυρμηδόνες

Δύσκολη νίκη για τους Μυρμηδόνες, με σκορ 2-0 απέναντι στην Ένωση Λεχωνίων Νηλέα και παραμονή για…
Ο ασταμάτητος σκόρερ Κατσαβριάς χάρισε το διπλό στους Μυρμηδόνες!

Ο ασταμάτητος σκόρερ Κατσαβριάς χάρισε το διπλό στους Μυρμηδόνες!

Οι Μυρμηδόνες έχουν βρει έναν ανέλπιστο σκόρερ που τους ξελασπώνει τις τελευταίες αγωνιστικές και τους οδηγεί…