• 27 Απριλίου, 2024

Ρεπορτάζ και εικόνες από τον αγώνα Δήμητρα-Νέοι Αγίας Άννας

Ρεπορτάζ και εικόνες από τον αγώνα Δήμητρα-Νέοι Αγίας Άννας

Πάλι αυτοί… Μπιρμπίλης και Πλαβός έβαλαν φαρδιά πλατιά την υπογραφή τους σε ακόμη ένα τρίποντο για την ομάδα της Ευξεινούπολης. Για την 24η αγωνιστική, η Δήμητρα κέρισε 2-1 τους μαχητικούς Νέους Αγίας Άννας.

Στο 11ο λεπτό το σκορ άνοιξε ο Μπιρμπίλης με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Η ομάδα της Αγίας Άννας είχε μια ωραία επίθεση που ολοκληρώθηκε με άστοχο άουτ του Δαρή και στο 23′ το 2-0 με τον Πλαβό σε καλοεκτελεσμένο κόρνερ του Μπιρμπίλη. Το γκολ σημειώθηκε με τον ώμο από τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό που είχε προωθηθεί στην καρδιά της άμυνας. Εκτός των τερμάτων δεν είχε άλλες φάσεις το πρώτο μέρος.

Σαφώς πιο ενδιαφέρον το β’ μέρος. Ευκαιρία στα πρώτα δευτερόλεπτα με σουτ στην κίνηση του Κουρέντη που πέρασε ψηλά άουτ. Καλύτερη φάση όμως στο 51′ όταν ο Πλιακοστάθης απέφυγε τον τερματοφύλακα και σούταρε από πλάγια, η μπάλα κόντραρε και πέρασε παράλληλα με τη γραμμή του τέρματος. Μετά από δύο λεπτά, ο ίδιος παίκτης έκανε το γύρισμα αλλά δεν βρέθηκε συμπαίκτης του να προωθήσει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 61′ κεφαλιά του Καράπαπα από τη μικρή περιοχή μπλόκαρε ο Σούρλας και στην αντεπίθεση σουτ δυνατό του Στουρνάρα απέκρουσε ο Ράλλης σε κόρνερ. Ο 14χρονος γκολκίπερ νίκησε λίγο αργότερα τον Μπαζή σε τετ-α-τετ κάνοντας άλλη μία επέμβαση.

Λίγο πριν τη λήξη, οι σκόρερ της Δήμητρας συνδυάστηκαν ξανά… Σε κόρνερ του αρχηγού Νίκου Σιούτη, ο Μπιρμπίλης έκανε κεφαλιά πάσα και ο Πλαβός δεύτερη κεφαλιά στη μικρή περιοχή, με την μπάλα να πηγαίνει πάνω στην αγκαλιά του Ράλλη.

Το τελικό 2-1 διαμορφώθηκε στο 89ο λεπτό: σουτ του Καράπαπα από πλάγια δεξιά απέκρουσε ο Σούρλας και στην επαναφορά σκόραρε με σουτ ο Νταβλαμάνος.

Πέντε παίκτες από τη Ν. Αγχίαλο έπαιξαν στη σημερινή αναμέτρηση, οι δύο τρματοφύλακες και οι Σταντζούρης, Παπαγεωργίου της Δήμητρας, Κουρέντης της Αγίας Άννας. Ιδιαίτερη αναφορά θα κάνουμε στον Στέφανο Ράλλη, τον τερματοφύλακα της ομάδας του Βόλου που σε ηλικία 14 ετών, έκανε σήμερα ντεμπούτο. Ανιψιός του παλιού γκολκίπερ του ΓΣΑ Γιώργου Ράλλη, σίγουρα τα επόμενα χρόνια θα μας απασχολήσει στα ρεπορτάζ μας…

Δήμητρα: Σούρλας, Νικοβιώτης (85′ Βαγγ. Ρούσας), Νικηφοράκης (72′ Ν. Σιούτης),  Σταντζούρης, Πλαβός, Κούργιας, Μπαζής (85′ Παπανικολόπουλος), Μπιρμπίλης, Στουρνάρας (63′ Καραθόδωρος), Παπαγεωργίου (63′ Π. Ρούσας), Γκρέμι.
Νέοι Αγίας Άννας: Ράλλης, Καραλής (61′ Πασιάς), Κάιο, Ευτυχιάδης, Βέρμπης, Ζάχαρης (59′ Μουλιός), Δαρής (59′ Καράπαπας), Σπ. Δράκος (66′ Ζηργάνος), Κουρέντης, Νταβλαμάνος, Πλιακοστάθης.


Σχετικά Άρθρα

Προτελευταία αγωνιστική στην Α’, 21η σε Β’-Γ’ Κατηγορία – Αναλυτικά το πρόγραμμα

Προτελευταία αγωνιστική στην Α’, 21η σε Β’-Γ’ Κατηγορία – Αναλυτικά το πρόγραμμα

Προτελευταία αγωνιστική στην Α’ Τοπική, 21η σε Β’ και Γ’ Κατηγορία το διήμερο 6-7 Απριλίου. Αναλυτικά…
Τρεις βαθμούς η Δήμητρα, τρία γκολ ο Ζήκος Δήμας!

Τρεις βαθμούς η Δήμητρα, τρία γκολ ο Ζήκος Δήμας!

Στον αγώνα που έκλεισε την αυλαία της δέκατης πέμπτης αγωνιστικής στη Β’ Τοπική, η Δήμητρα επικράτησε…
Πρώτη αγωνιστική β’ γύρου στην Α’, πρώτη αγωνιστική το 2024 σε Β’ και Γ’

Πρώτη αγωνιστική β’ γύρου στην Α’, πρώτη αγωνιστική το 2024 σε Β’ και Γ’

Πρώτη αγωνιστική του δευτέρου γύρου στην Α’ Τοπική, πρώτη αγωνιστική μέσα στο 2024 σε Β’ και…