• 27 Απριλίου, 2024

Νέα διοίκηση στον Κυνηγετικό Σύλλογο Αλμυρού

Νέα διοίκηση στον Κυνηγετικό Σύλλογο Αλμυρού

Όγδοη θητεία στον Κυνηγετικό Σύλλογο Αλμυρού εξασφάλισε ο Δημήτρης Βελάνης στις πρόσφατες αρχαιρεσίες που έγιναν την Κυριακή 21 Απριλίου με μεγάλη συμμετοχή μελών.

Όπως δήλωσε «από το μακρινό 2001 έως το 2004, από το 2009 έως το 2017 και από το 2022 έως το 2026 πλέον επικεφαλής του Κυνηγετικού Συλλόγου με έκτη συνεχή πρωτιά. Η αναγνώριση της προσφοράς μου με τιμά ιδιαίτερα ως άνθρωπο και ως πρόεδρο για πέμπτη θητεία… Συγχαίρω όλα τα παιδιά που ήμασταν μαζί στο ψηφοδέλτιο κάποιοι τυπικά μείναν έξω, όλοι μαζί είμαστε για το καλό του συλλόγου… Ευχαριστώ πολύ τα μέλη που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία αν και περίμενα περισσότερους, ευχαριστώ την εφορευτική επιτροπή, τον εκπρόσωπο του Δασαρχείου και την δικαστική αντιπρόσωπο Ελένη Σακελλαρίου για την άριστη διαδικασία. Όπως όλα τα προηγούμενα χρόνια έτσι και τώρα με τον ίδιο ζήλο και διάθεση θα είμαι δίπλα σας μαζί με όλο το νέο συμβούλιο. Να στηρίζεται τον σύλλογο και να συμμετέχετε».

Το νέο διοικητικό συμβούλιο απαρτίζεται από τους: Δημήτριο Βελάνη, Παναγιώτη Μακρή, Στυλιανό Κομπούρα, Γεώργιο Νιζάμη, Δημήτριο Επίσκοπο, Παναγιώτη Τοσούδη. Αναπληρωματικά μέλη οι Περικλής Μαστραφτσής, Αθανάσιος Γαυρινιώτης, Γεώργιος Κοσμάς.

Την εξελεγκτική επιτροπή αποτελούν οι Ιωάννης Κουλούμπαρδος, Δημήτριος Λαγός, Νικόλαος Χατζηβασιλειάδης.

 


Σχετικά Άρθρα

Ενεργειακή αναβάθμιση με φωτοβολταϊκά σε 32 γήπεδα – Ποια είναι στη Μαγνησία

Ενεργειακή αναβάθμιση με φωτοβολταϊκά σε 32 γήπεδα – Ποια είναι στη Μαγνησία

Με απόφαση του αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, αναβαθμίζονται ενεργειακά 32 γήπεδα ποδοσφαίρου σε όλα τη…
Ευχαριστήριο Διοικητή του Π.Κ. Δρυμώνος – Έκκληση στους πολίτες να συνδράμουν με την προσοχή τους στην προσπάθεια πρόληψης

Ευχαριστήριο Διοικητή του Π.Κ. Δρυμώνος – Έκκληση στους πολίτες να συνδράμουν με την προσοχή τους στην…

Ο Διοικητής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Δρυμώνος κ. Στέλιος Κανατούλας, με ανάρτησή του, ευχαριστεί τους εθελοντές της…
Άρχισε η κατασκευή για το κιόσκι στον Σταυρό Πτελεού / εικόνες

Άρχισε η κατασκευή για το κιόσκι στον Σταυρό Πτελεού / εικόνες

Στη θέση Σταυρός Πτελεού με την απαράμιλλη θέα κατασκευάζεται έναν κιόσκι-παρατηρητήριο. Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της…