• 21 Απριλίου, 2024

Έσβησαν οι ελπίδες του Αχιλλέα…

Έσβησαν οι ελπίδες του Αχιλλέα…

Ο Αχιλλέας μετά την ισοπαλία της πρεμιέρας, έχει χάσει όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια μακριά από το γήπεδό του. Στη σημερινή αναμέτρηση στο Βασδέκειο αθλητικό κέντρο με αντίπαλο τον Άνθιμο Γαζή, η ομάδα του Αχιλλείου ηττήθηκε 4-2 και μετά από αυτό το αποτέλεσμα, έχασε τις ελπίδες του για την παραμονή.

O Άγγελος Κίτσας, ο γκολτζής του Ανθίμου Γαζή, έκανε χατ τρικ στο πρώτο ημίχρονο βρίσκοντας δίχτυα στο 1ο, στο 35ο και στο 41ο λεπτό. Το δεύτερο γκολ το έβαλε με φάουλ. Το σκορ ημιχρόνου ήταν 3-1 καθώς ο Θανάσης Κατσιαβριάς σκόραρε στο 43’ με εκτέλεση κόρνερ!

Οι γηπεδούχοι έφθασαν σε τέταρτο τέρμα με τον κεντρικό μέσο Τσουκαλά στο 65’ και ο Αχιλλέας, που είχε καλύτερη απόδοση στην επανάληψη, μείωσε με κεφαλιά του Μπεζάτη σε σέντρα του Κατσιαβριά ένα δεκάλεπτο πριν τη λήξη. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν μια καλή ευκαιρία με τον Μυρτέλι στο ξεκίνημα του β΄ μέρους όταν πέρασε δύο αντιπάλους και σούταρε, όμως ο Γκούρης έκανε την απόκρουση.

Μετά τη χθεσινή νίκη του Πρωτεσίλαου επί του Ατρομήτου και τη σημερινή ήττα της ΑΠΟΒ από την Δάφνη με το χορταστικό σκορ 4-6, η βαθμολογία, τρεις αγωνιστικές πριν τη λήξη, στα χαμηλά της κατάταξης διαμορφώθηκε ως εξής: η ΑΠΟΒ έχει 20 βαθμούς, ο Άνθιμος Γαζής 19, οι Νέοι Αγίας Άννας 18, ο Πρωτεσίλαος 17 και ο Αχιλλέας 11.

Άνθιμος Γαζής: Γκούρης, Χασιώτης, Κουλάκογλου (75’ Ψαρής), Κωστάκης, Βούλγαρης, Τσουκαλάς (81’ Αντωνόπουλος), Χατζηχαλεπλής (81’ Γκέκας), Μουτσόπουλος (70’ Μπατζιάκας), Κίτσας (75’ Οικονόμου), Αναστασίου, Μάρκος.
Αχιλλέας: Τίτας (75’ Κάσα), Μόσχος (75’ Κ. Μουζουράκης), Αλντίν, Τσουκάρας Δ., Κωστόπουλος (46’ Τιλιγαδάς), Μπεζάτης, Παναγιώτου, Γκιάτα (60’ Αλ. Μουζουράκης), Κατσιαβριάς, Μυρτέλι (75’ Τσουκάρας Γ.), Κλίντον.


Σχετικά Άρθρα

Νίκη δίχως αντίκρυσμα για τον Πρωτεσίλαο

Νίκη δίχως αντίκρυσμα για τον Πρωτεσίλαο

  Δίχως αντίκρυσμα ήταν η νίκη για τον Πρωτεσίλαο στο Στεφανοβίκειο καθώς η ομάδα του Πτελεού…
Με ήττα αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική ο Αχιλλέας

Με ήττα αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική ο Αχιλλέας

Ο Αχιλλέας αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική με βαριά εντός έδρας ήττα καθώς έχασε 2-8 από τη…
Κυριακή των Μυροφόρων – Κήρυγμα του Αρχιμ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΟΥ

Κυριακή των Μυροφόρων – Κήρυγμα του Αρχιμ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΟΥ

Τρίτη Κυριακή από του Πάσχα σήμερα και η Εκκλησία μας συνεχίζει να μας κρατά ζωντανά στη…