• 20 Απριλίου, 2024

Ακάθεκτοι οι Μυρμηδόνες, δεν αφήνουν την κορυφή!

Ακάθεκτοι οι Μυρμηδόνες, δεν αφήνουν την κορυφή!

Πέντε γκολ για τους Μυρμηδόνες στο σημερινό απογευματινό αγώνα στο Olimpico απέναντι στην ομάδα των Νέων Αγίας Άννας.

Από μεταβίβαση του Τούντορ, ο Κομπούρας έφυγε στην πλάτη των αμυντικών κι άνοιξε το σκορ στο 25ο λεπτό. Ο Τίτου ανέβασε τον δείκτη του σκορ με σουτ από πλάγια στο 35’, κι ενώ στη φάση αυτή ο Κατσαβριάς που ήταν στην πορεία της μπάλας έσκυψε για να μην χαλάσει την προσπάθεια του συμπαίκτη του προς τα δίχτυα. Στο 1ο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου ο Χριστέλος σκόραρε για το 0-3 με κεφαλιά ύστερα από κόρνερ του Μακρή και στο 70’ ο Μάντζαρης το 0-4 με πλασέ έπειτα από φοβερή ατομική ενέργεια του Τσόγκα που ξεκίνησε από την άμυνα, πέρασε αρκετούς αντιπάλους κι έδωσε την ασίστ.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 85’ από τον Δημήτρη Μπέκο. Ο αριστερός μπακ, γεννηθείς το 2009, δέχθηκε πάσα από τον Μάντζαρη και θα έχει να θυμάται το παρθενικό του τέρμα σε πρωτάθλημα της ΕΠΣΘ! Ανήκει στην ακαδημία Almyros Football Arena και παίζει στους Μυρμηδόνες στα πλαίσια της συνεργασίας των δύο σωματείων.

Όσον αφορά τους Νέους της Αγίας Άννας, είχαν δύο κλασικές ευκαιρίες στο α’ 45λεπτο με τον Ζαρίφη και δύο στο β’ με τους Νταβλαμάνο, Δαρρή. Σε τρεις περιπτώσεις ο Τούντορ με επεμβάσεις σε φάσεις τετ-α-τετ κράτησε το μηδέν.

Νέοι Αγίας Άννας: Δαμασιώτης, Καραλής, Πασιάς (65’ Κουρτέσης), Ζηργάνος (46’ Μουλιός), Ευτυχιάδης, Ζάχαρης (46‘ Ίσι Κόπο), Δαρρής (65’ Ντρόγκα), Μ. Δράκος, Κουρέντης (46’ Πλιακοστάθης), Νταβλαμάνος, Ζαρίφης.

Μυρμηδόνες: Τούντορ, Μπούρχας, Ζαντιώτης, Μάντζαρης (75’ Μπέκος), Τσόγκας, Χριστέλος (60’ Κοντοβάς), Κομπούρας, Κατσαβριάς, Κλουκουτάρας (65’ Τιμπλαλέξης), Μακρής (75’ Μπιρμπίλης), Τίτου.


Σχετικά Άρθρα

Νίκη δίχως αντίκρυσμα για τον Πρωτεσίλαο

Νίκη δίχως αντίκρυσμα για τον Πρωτεσίλαο

  Δίχως αντίκρυσμα ήταν η νίκη για τον Πρωτεσίλαο στο Στεφανοβίκειο καθώς η ομάδα του Πτελεού…
Με ήττα αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική ο Αχιλλέας

Με ήττα αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική ο Αχιλλέας

Ο Αχιλλέας αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική με βαριά εντός έδρας ήττα καθώς έχασε 2-8 από τη…
Κυριακή των Μυροφόρων – Κήρυγμα του Αρχιμ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΟΥ

Κυριακή των Μυροφόρων – Κήρυγμα του Αρχιμ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΟΥ

Τρίτη Κυριακή από του Πάσχα σήμερα και η Εκκλησία μας συνεχίζει να μας κρατά ζωντανά στη…