• 15 Απριλίου, 2024

Πρωινό Δελτίο Τύπου 15-4-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου 15-4-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Δευτέρας 15 Απριλίου 2024. Ανοίξτε με ”κλικ στο λινκ”, όσα δεν έχετε πληροφορηθεί, όσα σας ενδιαφέρουν και για όσα θέλετε να συλλέξετε πληροφορίες.

«Πόλεμος» και στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ – «Ήμασταν σε νόμιμη άμυνα», λένε οι Ιρανοί

Στο Συμβούλιο Ασφαλείας, που συνεδρίασε τα ξημερώματα της Δευτέρας (15/04) μεταφέρθηκε ο «πόλεμος» Ισραήλ – Ιράν, με τον ισραηλινό πρέσβη να ζητά να επιβληθούν «όλες οι κυρώσεις» και τους Ιρανούς να απαντούν ότι βρίσκονταν σε «νόμιμη άμυνα».

Ανοιχτός δίαυλος Αθήνας – Τελ Αβίβ: Το παρασκήνιο του ΚΥΣΕΑ

Σε απευθείας επικοινωνία με το Τελ Αβίβ βρίσκεται η Αθήνα εν αναμονή της απάντησης του Ισραήλ στο Ιράν για την άνευ προηγουμένου επίθεση με drone και βαλλιστικούς πυραύλους η οποία στο μεγάλο της μέρος αναχαιτίστηκε. Φόβοι για επέκταση της σύγκρουσης, αποσταθεροποίηση του Λιβάνου, νέο κύκλο αντιπαράθεσης Ισραήλ – Χεζμπολάχ και κλείσιμο των Στενών του Ορμούζ.

Το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας παρουσιάζει σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσιάζει σήμερα, Δευτέρα (15/04), στις 6.30 το απόγευμα, το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, στο Ωδείο Αθηνών.

Ερχεται η εξαήμερη εργασία από τον Ιούλιο

Μαζί με την εφαρμογή της ψηφιακής κάρτας από την 1η Ιουλίου στην βιομηχανία και το λιανικό εμπόριο έρχεται και η εφαρμογή της διάταξης του νόμου Γεωργιάδη για την εξαήμερη εργασία.

Κίνδυνος για νέες αυξήσεις στα καύσιμα λίγο πριν το Πάσχα

Οι ειδήσεις από τη Μέση Ανατολή έχουν αρνητικές εξελίξεις στην Ελλάδα. Ενδεχόμενες νέες αυξήσεις στα καύσιμα λίγες ημέρες πριν από το Πάσχα, θα ήταν μεγάλο βάρος για νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

Sports pass έως 300 ευρώ για αθλήματα, πότε οι δωρεάν εγγραφές

Νέο voucher, sports pass, για μαθητές Α’ Γυμνασίου καθιερώνει το υπουργείο Παιδείας, ύψους 300 ευρώ, προκειμένου οι γονείς να εγγράψουν τα παιδιά τους σε διάφορα αθλήματα.

Πάμε σε νέες ανατροπές στα Airbnb

Νέες ειδήσεις για το Airbnb αναφέρουν ότι η κυβέρνηση εξετάζει τοπικού χαρακτήρα παρεμβάσεις στο καθεστώς λειτουργίας βραχυχρόνιας μίσθωσης.

Αποκάλυψη: Η Σταυρούλα Γκουγκουλιά δολοφονήθηκε – Το πόρισμα «δείχνει» στραγγαλισμό

Κορυφώνεται η αγωνία για την οικογένεια της Σταυρούλας Γκουγκουλιά από την Κυψέλη, η σορός της οποίας είχε βρεθεί στη θαλάσσια περιοχή του Πόρου και παρέμεινε επί μήνες στα αζήτητα του νεκροτομείου Πειραιά.

Ώρα αποφάσεων για τις περικοπές 13ης και 14ης σύνταξης

Στο Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο θα φτάσει προς επίλυση η συνταγματικότητα ή μη των περικοπών στις επικουρικές συντάξεις του ιδιωτικού τομέα, μετά τη διχογνωμία του Αρείου Πάγου με το Συμβουλίου της Επικρατείας.

Πέθανε ο σπουδαίος ηθοποιός Γιάννης Φέρτης

Πέθανε σε ηλικία 85 ετών ο σπουδαίος Έλληνας ηθοποιός του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, Γιάννης Φέρτης. Την δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας μέσα από ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Νέα τροποποίηση ΚΑΠ με μεγαλύτερο πριμ για νεαρούς κτηνοτρόφους και πρόσθετες δράσεις eco-schemes στην ελιά

Η αύξηση του πριµ πρώτης εγκατάστασης άνω των 40.000 ευρώ για τους κτηνοτρόφους, ο εξορθολογισµός των eco-schemes σε συνδυασµό µε την υιοθέτηση νέων παρεµβάσεων που µοιάζουν να εστιάζουν στην ελαιοκαλλιέργεια, περιλαµβάνονται στις προτάσεις φορέων και κοµµάτων που θα εξεταστούν ενόψει της δεύτερης τροποποίησης του Στρατηγικού Σχεδίου της ΚΑΠ.

 


Σχετικά Άρθρα

Πρωινό Δελτίο Τύπου 20-5-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου 20-5-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Δευτέρας 20…
Πρωινό Δελτίο Τύπου 17-5-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου 17-5-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Παρασκευής 17…
Πρωινό Δελτίο Τύπου 16-5-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου 16-5-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Πέμπτης 16…