• 14 Απριλίου, 2024

Ο Πρωτεσίλαος τις φάσεις, η Δάφνη το τρίποντο

Ο Πρωτεσίλαος τις φάσεις, η Δάφνη το τρίποντο

 

Σθεναρή αντίσταση πρόβαλε ο Πρωτεσίλαος στον σημερινό πρωινό αγώνα με αντίπαλο την Δάφνη αλλά οι Φτελιανοί δεν μπόρεσαν να έχουν βαθμολογικό όφελος απ’ αυτή την αναμέτρηση που έγινε στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής.

Το ματς κρίθηκε με γκολ του νεαρού Νικολούλη στα μισά του δευτέρου ημιχρόνου, στο 67ο λεπτό όταν βρήκε δίχτυα με πλασέ ύστερα από σέντρα του Φίλιππου Ρουκά. Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο ξεκίνημα του αγώνα, στο πρώτο δεκάλεπτο με τους Καρεσίου και Κοντογεωργίου, είχαν την εδαφική υπεροχή αλλά δίχως πολλές ευκαιρίες.

Από την άλλη, ο Πρωτεσίλαος είχε δύο μεγάλες φάσεις για γκολ με τον Κωστόπουλο στο πρώτο μέρος και μετά το 1-0, κεφαλιά του ίδιου παίκτη πέρασε λίγο άουτ και σουτ του Τσουβαλιά σε τετ-α-τετ απέκρουσε ο Αβδελάς, γκολκίπερ της Δάφνης που έκανε αρκετές επεμβάσεις. Οι άνθρωποι του Πρωτεσίλαου διαμαρτυρήθηκαν για μία φάση στο 60ό λεπτό όταν σε αντεπίθεση, ο Παπαδόπουλος τσίμπησε την μπάλα και δέχθηκε μαρκάρισμα από τον τερματοφύλακα και όπως υποστηρίζουν, έπρεπε να δοθεί πέναλτι σε αυτή τη φάση.

H ομάδα των Αγίων Αναργύρων που καθοδηγεί ο Ντένης Κουκουβίνος είναι στην 3η θέση -σε ισοβαθμία με την Δήμητρα- στο +4 από την ΑΕ 2002, ενώ ο Πρωτεσίλαος είναι στο -4 από τη θέση παραμονής κι ενώ απομένουν ακόμη τέσσερις αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της Β’ Τοπικής.

Δάφνη: Αβδελάς, Ροδίτης (70’ Ντίκας), Μπόλας, Ρουκάς, Πασχάλη (30΄Νικολούλης), Κοντογεωργίου, Χριστοφόρου, Γ. Τσαρέλας, Βαρβέκης (60’ Σταυραντώνης), Καρεσίου, Φ. Τσαρέλας (63’ Τερλεξής).
Πρωτεσίλαος: Σκούρας, Γ. Παπακωνσταντίνου, Αργ. Παπακωνσταντίνου, Σιαμανίκος, Θ. Κόρκος, Κ. Κόρκος, Λεϊμονής, Κωστόπουλος, Κούκα (70’ Ν. Κόρκος), Παναγιώτου (80’ Τσουβαλιάς), Παπαδόπουλος.


Σχετικά Άρθρα

Νίκη δίχως αντίκρυσμα για τον Πρωτεσίλαο

Νίκη δίχως αντίκρυσμα για τον Πρωτεσίλαο

  Δίχως αντίκρυσμα ήταν η νίκη για τον Πρωτεσίλαο στο Στεφανοβίκειο καθώς η ομάδα του Πτελεού…
Με ήττα αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική ο Αχιλλέας

Με ήττα αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική ο Αχιλλέας

Ο Αχιλλέας αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική με βαριά εντός έδρας ήττα καθώς έχασε 2-8 από τη…
Κυριακή των Μυροφόρων – Κήρυγμα του Αρχιμ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΟΥ

Κυριακή των Μυροφόρων – Κήρυγμα του Αρχιμ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΟΥ

Τρίτη Κυριακή από του Πάσχα σήμερα και η Εκκλησία μας συνεχίζει να μας κρατά ζωντανά στη…