• 14 Απριλίου, 2024

Ομαδικά εργαστήρια για την απασχόληση από το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Ρήγα Φεραίου

Ομαδικά εργαστήρια για την απασχόληση από το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Ρήγα Φεραίου

Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Ρήγα Φεραίου, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Εργασίας ΙΝΕ ΓΣΕΕ Θεσσαλίας, πρόκειται να πραγματοποιήσει την Δευτέρα 15 Απριλίου 2024 και την Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 ομαδικά εργαστήρια για εργαζόμενους και ανέργους του Δήμου Ρήγα Φεραίου.

Οι κοινωνικές και οικονομικές αλλαγές επηρεάζουν με απρόβλπετο τρόπο την επαγγελματική εξέλιξη και σταδιοδρομία. Για τον λόγο αυτό, είναι χρήσιμη η διαμόρφωση πλάνου για νέους που αναζητούν εργασία αλλά για ανθρώπους που επιθυμούν να επανενταχθούν στην αγορά εργασίας.

Κατά την διάρκεια του εργαστρηρίου θα παρουσιαστούν τα αναγκαία βήματα προς την απασχόληση, που χρειάζεται να είναι ρεαλιστικά, να ικανοποιούν τα επαγγελματικά ενδιαφέροντα και τις προσωπικές ανάγκες όσων αναζητούν εργασία και να συνάδουν με τις κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες της χρονικής περιόδου. Είναι σημαντικό οι συμμετέχοντες να έχουν μια συνολική εικόνα για τα θέματα που χρειάζεται να λαμβάνουν υπόψη τους κατά την αναζήτηση εργασίας, επαγγελματικές προοπτικές και επαγγελματικά δικαιώματα, τεχνικές αναζήτησης εργασίας, εργασιακά θέματα, βιογραφικό, συνέντευξη.

Η θεματική του πρώτου εργαστηρίου είναι «πώς να διαμορφώσω ένα πλάνο για να αναζητήσω εργασία», ενώ η θεματική του δεύτερου είναι  «πώς να φτιάξω το βιογραφικό μου και ποιες τεχνικές να χρησιμοποιήσω για να αναζητήσω εργασία; ». Σύμβουλοι εργασίας θα είναι μαζί μας σε μια ανοικτή συζήτηση – επικοινωνία με σκοπό  η εύρεση εργασίας να γίνει πιο εύκολη για τους εργαζόμενους και ανέργους του Δήμου Ρήγα Φεραίου.

Όσοι επιθυμείτε να συμμετέχετε στο εργαστήριο μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο τηλέφωνο του Κέντρου Κοινότητας 2425023794 ή να στείλετε την συμμετοχή σας με όνομα και τηλέφωνο στο email: kentrokoinotitasrigaferaiou@gamil.com. Σας περιμένουμε την Δευτέρα 15 και την Πέμπτη 18 Απριλίου , ώρα 10:00-12:00 στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου.  Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο Κέντρο Κοινότητας Δήμου Ρήγα Φεραίου στο Βελεστίνο και στο τηλ. 2425023794.


Σχετικά Άρθρα

Συνελήφθη ημεδαπός σε περιοχή του Δήμου Ρήγα Φεραίου για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα   

Συνελήφθη ημεδαπός σε περιοχή του Δήμου Ρήγα Φεραίου για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα  

Κατασχέθηκαν συνολικά -6- κιλά και -875- γραμμάρια χύμα αφορολόγητου καπνού Συνελήφθη, χθες (17-05-2024) το απόγευμα σε…
Αγώνες στίβου “Ρήγεια” στο στάδιο Βελεστίνου

Αγώνες στίβου “Ρήγεια” στο στάδιο Βελεστίνου

Αγώνες στίβου, τα «Ρήγεια 2024» θα πραγματοποιηθούν στο Δημοτικό στάδιο Βελεστίνου, το Σάββατο 25 Μαΐου και…
«Βαδίζοντας στα χνάρια των Αρχαίων Φερών», πεζοπορία στο Βελεστίνο

«Βαδίζοντας στα χνάρια των Αρχαίων Φερών», πεζοπορία στο Βελεστίνο

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πεζοπορία του ΚΕΠ Υγείας στο Βελεστίνο το απόγευμα της Τετάρτης 17 Απριλίου,…