• 7 Απριλίου, 2024

Ένα ημίχρονο άντεξε ο ΓΣΑ στο Βελεστίνο – Εξασφάλισε 3η θέση ο Ρήγας!

Ένα ημίχρονο άντεξε ο ΓΣΑ στο Βελεστίνο – Εξασφάλισε 3η θέση ο Ρήγας!

Ένα ημίχρονο άντεξε στο Βελεστίνο ο ΓΣΑ, δέχθηκε νωρίς στην επανάληψη το γκολ και εν τέλει ο Ρήγας Φεραίος κέρδισε 2-0. Για την ομάδα του Λάκη Μπακάλη σκόρερ ο Γάρος στο 48’ όταν μετά από απόκρουση του Βέτσικα πήρε το ριμπάουντ και από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και στο 73’ ο Χαλιμούρδας με σουτ.

Οι γηπεδούχοι είχαν τρία δοκάρια με τους Γάρο, Αποστολίδη, Γάρο, ενώ επισημαίνεται πως ο ΓΣΑ πήγε με αποστολή δώδεκα παικτών και μετά το 68’ έπαιξε με δέκα καθώς αποχώρησε τραυματίας ο Φιλοσόγλου.

Με το σημερινό τρίποντο, ο Ρήγας Φεραίος εξασφάλισε την τρίτη θέση στην τελική κατάταξη αφού παίζει την τελευταία αγωνιστική με τον Πύρασο αλλά η διαφορά των 4 βαθμών που έχουν δεν καλύπτεται. Το ιστορικό σωματείο του Βελεστίνου βγάζει υγεία, απαρτίζεται από ντόπιους γηγενείς παίκτες του Δήμου Ρήγα Φεραίου και ο κορυφαίος κόουτς Μπακάλης έχει μπολιάσει σε αυτούς μερικούς παίκτες από τον Βόλο οι οποίοι έχουν δεθεί με την πόλη και την ομάδα. Μάλιστα στην εξαιρετική πορεία των «κυανολεύκων» δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι στο μεγαλύτερο μέρος του δευτέρου γύρου έπαιξαν είτε με τον μεσοεπιθετικό Χαλιμούρδα στο τέρμα είτε με τον 15χρονο πρωτοεμφανιζόμενο Καναλιώτη.

Όσον αφορά στον ΓΣΑ, μετά τα σημερινά αποτελέσματα σώθηκε και έτσι πάει χωρίς άγχος στην τελευταία αγωνιστική απέναντι στον Πανιώνιο.

Ο Ολυμπιακός που κέρδισε 3-0 τον Σαρακηνό σφράγισε μαθηματικά τον τίτλο, ενώ υποβιβάστηκε η Αγχίαλος μετά το 0-0 στο γήπεδό της κόντρα στη Σκιάθο. Η Ακρόπολη με τη νίκη 1-2 στον Τοξότη προσπέρασε τους νησιώτες και κρατάει την τύχη στα χέρια της για την παραμονή!

Ρήγας Φεραίος: Καναλιώτης, Χριστοφορίδης, Αποστολίδης, Σπαθής, Χασάπης, Μπαλαμώτης (46’ Αλεξίου), Χόντος (46’ Τσιακίρης), Γοδενόπουλος, Γάρος (75’ Κουντούρης), Χαλιμούρδας (75’ Πατσής), Άλμπα.
ΓΣΑ: Βέτσικας, Κοφινάς, Καραγεωργόπουλος, Χολέβας (60’ Επίσκοπος), Ντόντα, Φιλοσόγλου, Κρίκης, Μαυρογέννης, Αλιάι, Τσιάτσιος, Κοντογεωργάκης.


Σχετικά Άρθρα

Με ήττα αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική ο Αχιλλέας

Με ήττα αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική ο Αχιλλέας

Ο Αχιλλέας αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική με βαριά εντός έδρας ήττα καθώς έχασε 2-8 από τη…
Κυριακή των Μυροφόρων – Κήρυγμα του Αρχιμ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΟΥ

Κυριακή των Μυροφόρων – Κήρυγμα του Αρχιμ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΟΥ

Τρίτη Κυριακή από του Πάσχα σήμερα και η Εκκλησία μας συνεχίζει να μας κρατά ζωντανά στη…
Δ. Εσερίδης: Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ. Λύουμαι κι αροθυμώ, ν’ ανασπάλω κι επορώ

Δ. Εσερίδης: Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ. Λύουμαι κι αροθυμώ, ν’ ανασπάλω κι επορώ

Η 19η Μαΐου είναι η Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, ενός από τα…