Μεγάλο διπλό για την ομάδα της Ευξεινούπολης!

Μεγάλο διπλό για την ομάδα της Ευξεινούπολης!

Μπορεί πριν τον αγώνα το εμπόδιο του Ατρόμητο στο πλαστικό τερέν του Σαρακηνού να φάνταζε δύσκολο για την Δήμητρα, ωστόσο οι παίκτες του Νίκου Βούλγαρη με καλή τακτική και προσήλωση στο πλάνο τους, κατάφεραν να πάρουν σημαντικό διπλό με σκορ 0-2.

Το πρώτο γκολ σημειώθηκε στο 33’ με κεφαλιά του Πλαβού σε σέντρα του Πρατή και το δεύτερο στο 70’ με πλασέ του Μπιρμπίλη από πλάγια θέση τετ-α-τετ ύστερα από βαθιά μπαλιά του Γκαρνίδη.

Ο Ατρόμητος από το 75’ και μετά έπαιξε με 9 παίκτες καθώς αποβλήθηκαν οι Ακριβούσης με δεύτερη κίτρινη και ο Αν. Μαστακούλης για διαμαρτυρία προς τον διαιτητή. Στο 20’ ο Μπιρμπίλης δεν μετέτρεψε την φοβερή πάσα του Πρατή σε ασίστ καθώς πήγε να «κρεμάσει» τον Κοντογιάννη που βγήκε κι απέκρουσε, στο 62’ ο Μπιρμπίλης βρέθηκε ξανά σε θέση για γκολ αλλά δεν είχε το ιδανικό τελείωμα. Οι γηπεδούχοι απείλησαν στην έναρξη του β’ μέρους αλλά η καλή τους φάση βρήκε σε ετοιμότητα τον Χαλάτση.

Με το σημερινό σημαντικό τρίποντο, η Δήμητρα έφθασε στους 45 βαθμούς, τρεις λιγότερους από τους Μυρμηδόνες και ίδιους με τη Δάφνη (που αγωνίζεται αργότερα με τους Νέους Αθλητές) και έξι παραπάνω από την τέταρτη ΑΕ 2002. Ο Ατρόμητος -που θυμίζουμε ότι είναι νεοφώτιστος στην κατηγορία μόλις στη δεύτερη σεζόν του στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ- έμεινε στο -11 από την τρίτη θέση κι εκτός διεκδίκησης της ανόδου

Ατρόμητος: Κοντογιάννης, Τρισκογιάννης, Δούμος, Ακριβούσης, Γ. Μαστακούλης (10’ Γραμματικού), Δουλάς, Δημόπουλος, Κουτσοδόντης (60’ Κυρίτσης), Παντελίδης, Αν. Μαστακούλης, Βαλουξής (60’ Καπούλας).
Δήμητρα: Χαλάτσης, Γκαρνίδης, Τετριμίδας (80’ Βαγγ. Ρούσας), Πλαβός, Νικοβιώτης, Παπαγεωργίου, Μπαζής, Μπιρμπίλης (80’ Ν. Σιούτης), Γκρέμι (75’ Παπανικολόπουλος), Δήμας (70’ Ηλ. Μόσχος), Πρατής (46’ Καραθόδωρος).


Σχετικά Άρθρα

Νίκη δίχως αντίκρυσμα για τον Πρωτεσίλαο

Νίκη δίχως αντίκρυσμα για τον Πρωτεσίλαο

  Δίχως αντίκρυσμα ήταν η νίκη για τον Πρωτεσίλαο στο Στεφανοβίκειο καθώς η ομάδα του Πτελεού…
Με ήττα αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική ο Αχιλλέας

Με ήττα αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική ο Αχιλλέας

Ο Αχιλλέας αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική με βαριά εντός έδρας ήττα καθώς έχασε 2-8 από τη…
Κυριακή των Μυροφόρων – Κήρυγμα του Αρχιμ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΟΥ

Κυριακή των Μυροφόρων – Κήρυγμα του Αρχιμ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΟΥ

Τρίτη Κυριακή από του Πάσχα σήμερα και η Εκκλησία μας συνεχίζει να μας κρατά ζωντανά στη…