• 6 Απριλίου, 2024

Ο ασταμάτητος σκόρερ Κατσαβριάς χάρισε το διπλό στους Μυρμηδόνες!

Ο ασταμάτητος σκόρερ Κατσαβριάς χάρισε το διπλό στους Μυρμηδόνες!

Οι Μυρμηδόνες έχουν βρει έναν ανέλπιστο σκόρερ που τους ξελασπώνει τις τελευταίες αγωνιστικές και τους οδηγεί από νίκη σε νίκη! Ο λόγος για τον Βαγγέλη Κατσαβριά ο οποίος έχει πάρει φόρα στο σκοράρισμα και δεν σταματά… Στο αποψινό παιχνίδι στο βοηθητικό του ΕΑΚ με τον Άνθιμο Γαζή, ο έμπειρος αμυντικός βρήκε δίχτυα για τρίτη στη σειρά αγωνιστική και χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του Πλατάνου που την διατηρεί στην κορυφή της βαθμολογίας.

Με Αχιλλέα και Ατρόμητο, ο Κατσαβριάς άνοιξε το σκορ και οι Μυρμηδόνες κέρδισαν 2-0 και 2-1 αντιστοίχως. Απόψε σκόραρε το μοναδικό γκολ για το συγκρότημα του Θοδωρή Σκούρα, που ήταν αρκετό για τη σημαντική νίκη. Στο 65ο λεπτό με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Τίτου.

Ο Άνθιμος Γαζής είχε καλύτερες φάσεις στο πρώτο ημίχρονο, όταν ο Τούντορ απέκρουσε κεφαλιά του Κίτσα, ενώ δύο σουτ του Αναστασίου με καλές προϋποθέσεις πέρασαν άουτ. Δοκάρι ο Μακρής στο δεκάλεπτο της συνάντησης για τους Μυρμηδόνες.

Η αποψινή νίκη ήταν η 5η σερί για την ομάδα του Πλατάνου, δέκατη πέμπτη σε είκοσι μία αγωνιστικές στο πρωτάθλημα και έκτη σε έντεκα εξόδους, ενώ σημειώνουμε πως στο β’ γύρο του πρωταθλήματος ο απολογισμός είναι 7 νίκες-1 ισοπαλία σε οκτώ αγώνες.

Άνθιμος Γαζής: Γκούρης, Χασιώτης, Αποστολόπουλος, Βούλγαρης, Κωστάκης, Χατζηχαλεπλής, Κογιάννης, Κουλάκογλου (70’ Τσουκαλάς), Κίτσας, Αναστασίου, Μουτσόπουλος (75’ Οικονόμου).
Μυρμηδόνες: Τούντορ, Μπούρχας, Zαντιώτης, Τσόγκας, Μάντζαρης (55’ Τίτου), Χριστέλος (75’ Τσέργας), Κομπούρας (85’ Μπιρμπίλης), Κατσαβριάς, Κλουκουτάρας, Μακρής, Τόπας (85’ Τιμπλαλέξης).


Σχετικά Άρθρα

Παρέμεινε ζωντανός με άνετη νίκη ο Πρωτεσίλαος

Παρέμεινε ζωντανός με άνετη νίκη ο Πρωτεσίλαος

Ο Πρωτεσίλαος κέρδισε με 4-0 τον Άνθιμο Γαζή και παρέμεινε ζωντανός στη μάχη της παραμονής! Η…
Διατήρησαν την κορυφή οι Μυρμηδόνες

Διατήρησαν την κορυφή οι Μυρμηδόνες

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μάριο Κομπούρα που σημείωσε δύο από τα τρία γκολ, οι Μυρμηδόνες κέρδισαν…
Δύσκολη νίκη για τους Μυρμηδόνες

Δύσκολη νίκη για τους Μυρμηδόνες

Δύσκολη νίκη για τους Μυρμηδόνες, με σκορ 2-0 απέναντι στην Ένωση Λεχωνίων Νηλέα και παραμονή για…