• 2 Απριλίου, 2024

Δωρεάν συνδεσιμότητα wi-fi στην αγορά Αλμυρού

Δωρεάν συνδεσιμότητα wi-fi στην αγορά Αλμυρού

Σε συνέχεια του ρεπορτάζ που είχαμε φιλοξενήσει στις σελίδες της εφημερίδας μας για τις εργασίες που αφορούν το έργο του Open mall, γνωστοποιούμε πως από την Δευτέρα 1η Απριλίου το κέντρο της πόλης του Αλμυρού θα έχει δωρεάν ίντερνετ για τους δημότες.

Αυτή την εβδομάδα βρέθηκαν στον Αλμυρό ο συνιδρυτής της Crowdpolicy κος Μιχάλης Ψαλλίδας και τεχνικοί της εταιρείας οι οποίοι συνέδεσαν τα wi-fi που βρίσκονται διασκορπισμένα σε διάφορα καταστήματα και σημεία της αγοράς, καλύπτοντας έτσι το σύνολο του λεγόμενου εμπορικού κέντρου της πόλης. Έχει δημιουργηθεί ένα δίκτυο με 24 σημεία που εξασφαλίζουν δωρεάν συνδεσιμότητα wi-fi για τους πολίτες και τους επισκέπτες σε δημόσιους χώρους, όπως πάρκα, πλατείες, δημόσια κτήρια, βιβλιοθήκες, και μουσεία.

Μάλιστα ο κος Ψαλλίδας, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο και τον ταμία της Ένωσης Εμπορικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Επαρχίας Αλμυρού Θανάση Χατζηκυριάκο και Χάρη Μπέκο αντιστοίχως, το πρωί της Πέμπτης 28/3 είχαν συνάντηση με τον Δήμαρχο κο Εσερίδη και τον Αντιδήμαρχο κο Βαλαμούτη κατά την οποία συζήτησαν ζητήματα που αφορούν το δωρεάν ίντερνετ και το open mall που προχωράει κανονικά κι αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί στα τέλη του έτους εντός των χρονοδιαγραμμάτων.

Χωρίς κωδικό, απλώς με μια σύνδεση στο open mall free οι πολίτες θα μπορούν να σερφάρουν στο διαδίκτυο από το κινητό, το τάμπλετ ή τον υπολογιστή τους. Αναφέρουμε τα σημεία στα οποία τοποθετήθηκαν οι κεραίες για το wifi σε δημόσιους χώρους ή καταστήματα: στο Δημαρχείο Αλμυρού, στον μετεωρολογικό σταθμό της πλατείας, στην Πινακοθήκη, στο καφέ Stretto, στα καταστήματα-επιχειρήσεις του Γιώργου Καραπτσιά, του Χάρη Μπέκου, της Μαρίας Βαλαμούτη, της Μαρίας Καρακώστα, του Ανδρέα Τσερκεζίδη, του Παναγιώτη Μπούντη, του Αποστόλη Κωτούλα, ενώ κεραίες υπάρχουν πλέον στην ταράτσα του γυμναστηρίου του κου Τελκή, έξω από το Ειρηνοδικείο, έξω από το κατάστημα του κου Κουτρούμπα, τα γραφεία του Εμπορικού συλλόγου, στην οδό Βασιλέως Κωνσταντίνου.

«Από την Δευτέρα όλη η αγορά του Αλμυρού θα έχει δωρεάν σύνδεση στο ίντερνετ, το ίδιο θα συμβεί επίσης στα έξυπνα παγκάκια που έχουν τοποθετηθεί σε τέσσερα σημεία το τελευταίο διάστημα. Το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Εμπορικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου ευχαριστεί θερμά τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων που συμμετέχουν στο δίκτυο wi-fi» ανέφερε ο κος Χάρης Μπέκος.

 

 

 


Σχετικά Άρθρα

Τα θέματα του προσεχούς Δημοτικού Συμβουλίου Αλμυρού

Τα θέματα του προσεχούς Δημοτικού Συμβουλίου Αλμυρού

Δημόσια Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμυρού την Δευτέρα 22 Απριλίου και ώρα 19:00 για συζήτηση…
Στο Δημοτικό Συμβούλιο η τοποθέτηση ανεμογεννητριών στη θέση «Βισαλούδα» της Τ.Κ. Αγίου Ιωάννη Σούρπης

Στο Δημοτικό Συμβούλιο η τοποθέτηση ανεμογεννητριών στη θέση «Βισαλούδα» της Τ.Κ. Αγίου Ιωάννη Σούρπης

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 22 Απριλίου στις 7 το απόγευμα,…
Καταδίκη για πρώην Αντιδήμαρχο Αλμυρού

Καταδίκη για πρώην Αντιδήμαρχο Αλμυρού

Ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών με αναστολή επέβαλε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε πρώην Αντιδήμαρχο Καθαριότητας του…