• 29 Μαρτίου, 2024

Πρωινό Δελτίο Τύπου 29-3-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου 29-3-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Παρασκευής 29 Μαρτίου 2024. Ανοίξτε με ”κλικ στο λινκ”, όσα δεν έχετε πληροφορηθεί, όσα σας ενδιαφέρουν και για όσα θέλετε να συλλέξετε πληροφορίες.

Η επόμενη ημέρα της πρότασης δυσπιστίας – Οι απαντήσεις Μητσοτάκη και η αλλαγή σελίδας

Αλλαγή σελίδας από σήμερα για την Κυβέρνηση μετά από μία άγρια τριήμερη μάχη στη Βουλή στην οποία η Κυβέρνηση εκτιμά ότι έδωσε αναλυτικά όλες τις απαντήσεις για την ουσία της υπόθεσης, για θεωρίες συνωμοσίας, ψευδείς κατηγορίες, fake news, διαστρεβλώσεις, επιχειρηματικά συμφέροντα και μικροπολιτικές σκοπιμότητες που προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν τον ανθρώπινο πόνο και να αποσταθεροποιήσουν το Μέγαρο Μαξίμου.

Δίκη Πισπιρίγκου: Σήμερα αναμένεται η απόφαση για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Δεκαπέντε μήνες μετά την έναρξη της πολύκροτης δίκης της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας, από ισχυρή δόση κεταμίνης, η πρόεδρος του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας ανακοινώνει σήμερα, Παρασκευή (29/3) την απόφαση των τριών δικαστών και τεσσάρων ενόρκων για την ενοχή ή μη της κατηγορουμένης.

POS: Αντίστροφη μέτρηση για την ενεργοποίησή τους σε 35 κλάδους

Μέχρι την 1η Απριλίου έχουν διορία να ενεργοποιήσουν τα μηχανήματα POS οι επαγγελματίες 35 κλάδων της οικονομίας, που δεν ήταν υποχρεωμένοι μέχρι τώρα να διαθέτουν τερματικά.

Συρία: Νεκροί από ισραηλινούς βομβαρδισμούς 36 στρατιωτικοί

Τουλάχιστον 36 Σύροι στρατιωτικοί σκοτώθηκαν από αεροπορικό βομβαρδισμό του Ισραήλ το πρωί της Παρασκευής (29/3) στο Χαλέπι, στη βόρεια Συρία.

Κατασχέθηκαν σχεδόν 21.000 προϊόντα «μαϊμού» μέσα σε ένα δίμηνο

«Άγγιξαν» σχεδόν τους χίλιους οι έλεγχοι για την πάταξη του παρεμπορίου που διενεργήθηκαν μέσα σε διάστημα δύο μηνών στη Θεσσαλονίκη, από μεικτά κλιμάκια της Διυπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου Αγοράς (ΔΙΜΕΑ), της Ελληνικής Αστυνομίας, της Δημοτικής Αστυνομίας και της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Πάτρα: Mαθητής υπέστη ηλεκτροπληξία από γυμνό καλώδιο

Άγιο είχε 17χρονος μαθητής σε Λύκειο της Πάτρας που υπέστη ηλεκτροπληξία αγγίζοντας γυμνό καλώδιο στις σκάλες του σχολείου καθώς το συμβάν θα μπορούσε να εξελιχθεί σε τραγωδία.

Φορολογικές δηλώσεις 2024: Οι παγίδες στους κωδικούς του εντύπου Ε3

Παγίδες κρύβει το νέο έντυπο Ε3 της φορολογικής δήλωσης 2024, το οποίο καταθέτουν στην εφορία πάνω από 1 εκατ. ελεύθεροι επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενοι.

Παραιτήθηκαν Σταύρος Παπασταύρου και Γιάννης Μπρατάκος

Ραγδαίες εξελίξεις. Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο, ο Υπουργός Επικρατείας, Σταύρος Παπασταύρου και ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Γιάννης Μπρατάκος, υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους, στον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Χρηματοδότηση 5,8 εκατ. ευρώ διεκδικεί ο Δήμος Βόλου από το Υπουργείο Εσωτερικών

Για την αντιμετώπιση ζημιών μετά τις πλημμύρες – Στο «πακέτο» των νέων παρεμβάσεων Κολυμβητήριο Βόλου, χείμαρροι, Αγία Παρασκευή και η αντιπλημμυρική μελέτη που συντάσσει το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Στο Πανθεσσαλικό κεκλεισμένων των θυρών ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, τόνισε πως η απόφαση της ομοσπονδίας, σήμερα, είναι να γίνει κεκλεισμένων των θυρών το παιχνίδι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη, στις 18 Μαΐου, στο Πανθεσσαλικό.

Συναγερμός για την εξαφάνιση 34χρονου με καταγωγή από την Κρανέα Ελασσόνας

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές για την εξαφάνιση του 34χρονου Χρίστου Θώμου με καταγωγή από την Κρανέα Ελασσόνας, τα ίχνη του οποία χάθηκαν την Τετάρτη 27 Μαρτίου.

ΔΥΠΑ: Έως 5/4 οι αιτήσεις για το πρόγραμμα 5.000 ανέργων με επιδότηση 12.264 ευρώ

Την Παρασκευή 5 Απριλίου, λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης για το «Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την απασχόληση 5.000 ανέργων, ηλικίας 18-66 ετών, με έμφαση στον τομέα της πράσινης οικονομίας και τις γυναίκες», καθώς έχουν ήδη καλυφθεί 4.750 θέσεις, δηλαδή 95% του συνολικού αριθμού των διαθέσιμων θέσεων.

Συνεργασία Δικτύου Πόλεων Με Λίμνες Και Περιφέρειας Θεσσαλίας

Το  «Δίκτυο Πόλεων με Λίμνες» αναπτύσσει συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, με σκοπό να συμβάλλει αποφασιστικά αφενός μεν, στην άμεση υλοποίηση αναγκαίων έργων αποκατάστασης των ζημιών, ιδίως σε παραλίμνιους και ορεινούς Δήμους μέλη του Δικτύου,  που αποδείχθηκαν από τους πιο ευάλωτους στις καταστροφικές επιπτώσεις των πλημμυρικών φαινομένων των τελευταίων ετών αφετέρου δε, στη διαμόρφωση ολοκληρωμένου σχεδιασμού για την ανασυγκρότηση και την ανθεκτικότητα ολόκληρης της Θεσσαλίας.

Ελιά: Καλή ανθοφορία σε πρώιμες περιοχές, προβληματισμός για καιρικές συνθήκες

Στις πρώιμες περιοχές της ελαιοκαλλιέργειας στην χώρα μας άρχισε να υπάρχει μια εικόνα για την ερχόμενη ανθοφορία με μια καλή εξέλιξη.

Παραδόθηκε στο Κέντρο Υγείας υπερσύγχρονο ασθενοφόρο δωρεά της Family Farm των αδερφών Τσαγκάρη


Σχετικά Άρθρα

Πρωινό Δελτίο Τύπου Παρασκευή 26-7-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Παρασκευή 26-7-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Παρασκευής 26…
Πρωινό Δελτίο Τύπου Πέμπτη 25-7-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Πέμπτη 25-7-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Πέμπτης 25…
Πρωινό Δελτίο Τύπου Τετάρτη 24-7-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Τετάρτη 24-7-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Τετάρτης 24…