• 24 Μαρτίου, 2024

Ποιες εταιρείες πετούν από Ν. Αγχίαλο, ποιες ημέρες και πότε ξεκινούν οι αναχωρήσεις

Ποιες εταιρείες πετούν από Ν. Αγχίαλο, ποιες ημέρες και πότε ξεκινούν οι αναχωρήσεις

Έξι προορισμοί περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα πτήσεων του Αεροδρομίου Νέας Αγχιάλου ή αλλιώς Αεροδρομίου Κεντρικής Ελλάδος. Μεγάλη απούσα το καλοκαίρι του 2024 είναι η εταιρεία EasyJet η οποία ύστερα από πολυετή παραμονή αποχώρησε από την αερολιμένα και αυτό συνεπάγεται περίπου 3.000 αφίξεις λιγότερες από το Λονδίνο.

Οι πτήσεις από Νέα Αγχίαλο αρχίζουν στα μέσα Μαΐου, αργότερα από κάθε άλλη χρονιά και οι τελευταίες έχουν προγραμματιστεί για τις αρχές Οκτωβρίου. Γερμανία, Γαλλία, Αυστρία, Τσεχία είναι οι προορισμοί για το εξωτερικό.

Αναλυτικά: η Eurowings πετάει κάθε Σάββατο για Ντύσελντορφ από τις 18 Μαΐου, η Transavia για Παρίσι κάθε Σάββατο από τις 6 Ιουνίου, η Austrian για τη Βιέννη, πρωτεύουσα της Αυστρίας κάθε Σάββατο από τις 29 Ιουνίου, η Condor πετάει για Μόναχο κάθε Τρίτη από τις 21 Μαΐου και η Smartwings για τη δεύτερη μεγαλύτερη σε πληθυσμό πόλη της Τσεχικής Δημοκρατίας, το Μπρνο κάθε Πέμπτη από τις 13 Ιουνίου.

 

Στις πτήσεις από τη Νέα Αγχίαλο για ακόμη μία σεζόν πρέπει να προσθέσουμε και την Sky Express που πραγματοποιεί το μοναδικό εσωτερικό δρομολόγιο δύο φορές την εβδομάδα για το Ηράκλειο της Κρήτης, συγκεκριμένα κάθε Τρίτη και Παρασκευή. Οι πτήσεις αυτές αρχίζουν στις 14 Ιουνίου.

Υπενθυμίζουμε ότι πριν λίγες ημέρες, μέλη της επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Αλμυρού συναντήθηκαν με τον αερολιμενάρχη κο Κώστα Ευσταθίου και συζήτησαν τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει το αεροδρόμιο για την τουριστική ανάπτυξη, το εμπόριο και τις συγκοινωνίες της ευρύτερης περιοχής.


Σχετικά Άρθρα

Στη Βουλή από τον Αλ.Μεϊκόπουλο τα σχέδια υποβάθμισης του αεροδρομίου της Ν. Αγχιάλου και μετατροπής του σε cargo

Στη Βουλή από τον Αλ.Μεϊκόπουλο τα σχέδια υποβάθμισης του αεροδρομίου της Ν. Αγχιάλου και μετατροπής του…

«Χρειάζεται βέλτιστη αξιοποίηση του αεροδρομίου της Ν.Αγχιάλου με εκμετάλλευση τόσο των τουριστικών όσο και των εμπορευματικών…
Θέκλα Καμμένου: «Να μη γίνει αμιγώς Cargo το αεροδρόμιο Αγχιάλου»

Θέκλα Καμμένου: «Να μη γίνει αμιγώς Cargo το αεροδρόμιο Αγχιάλου»

Σε δήλωση προχώρησε η Πρόεδρος του Τουριστικού Τμήματος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Θέκλα Καμμένου μετά και τα…
Ξεκινούν τον Ιούνιο απευθείας πτήσεις Ν. Αγχίαλος-Πράγα – Καλύτερος καταδυτικός προορισμός η Αλόννησος στα Greek Travel Awards

Ξεκινούν τον Ιούνιο απευθείας πτήσεις Ν. Αγχίαλος-Πράγα – Καλύτερος καταδυτικός προορισμός η Αλόννησος στα Greek Travel…

Στην παγκόσμια έκθεση τουρισμού  World Travel Market WTM 2022,  που πραγματοποιείται από 7-9 Νοεμβρίου στο Λονδίνο,…