• 23 Μαρτίου, 2024

Tέσσερα γκολ ο Πύρασος στην εξ αναβολής αναμέτρηση

Tέσσερα γκολ ο Πύρασος στην εξ αναβολής αναμέτρηση

Τέλος σε ένα αρνητικό σερί τεσσάρων αγωνιστικών χωρίς νίκη έβαλε ο Πύρασος με τέσσερα γκολ… Σε αποψινή εξ αναβολής αναμέτρηση με τη Σκιάθο, η ομάδα της Νέας Αγχιάλου είχε καλή απόδοση και έφθασε σε άνετη νίκη. Σημειώνουμε όμως πως οι νησιώτες από το 20′ παίζαν με παίκτη λιγότερο, ενώ στο 2-0 είχαν χαμένο πέναλτι…

Αφού ο Πύρασος είχε μια καλή φάση με τον Μιχόπουλο, άνοιξε το σκορ στο 11ο λεπτό με σουτ του Ζαρίφη από πλάγια, δύσκολη θέση. Αμέσως μετά ο Μαντζαβίνος έχασε δύο ευκαιρίες, στο 13′ σε κάθετη του Ζαρίφη νικήθηκε σε τετ-α-τετ από τον Κοντοστάθη, στο 14′ σε σέντρα του Λάμπου σούταρε στην κίνηση από ευνοϊκό σημείο με την μπάλα να καταλήγει άουτ.

Έβαλε γκολ ο 17χρονος, με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή στο παραθυράκι της εστίας αλλά είχε υποδειχθεί σε θέση οφσάιντ…

Στο 20′ η Σκιάθος έμεινε με δέκα παίκτες καθώς ο Τσότσος ανέτρεψε τον Γκαραβέλα από πίσω και δέχθηκε απευθείας κόκκινη κάρτα. Μεγάλη απόκρουση του Κοντοστάθη σε κεφαλιά του Ρακή στο 25ο λεπτό, καλή επέμβαση και σε σέντρα του Λάμπου προ του Γκαραβέλα.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, ο Λάμπος έχασε ευκαιρία με διαγώνιο σουτ που πέρασε άουτ.

Το 2-0 στο 53′: σε μπαλιά του Μπέικου, αμυντικός της Σκιάθου έκανε τσαφ, η μπάλα στρώθηκε στον Μαντζαβίνο ο οποίος σε τετ-α-τετ πέτυχε γκολ με πλασέ.

Στο 65′ ο ρέφερι έδειξε κόκκινη στον Μιχόπουλο που πήρε την μπάλα με το χέρι, όμως νωρίτερα ο α’ βοηθός είχε σηκώσει το σημαιάκι για οφσάιντ, οπότε δεν υπήρχε αποβολή ύστερα από συνεννόηση του κου Τασιόπουλου με τον κο Γιάννη.

Στο 68′ η Σκιάθος κέρδισε πέναλτι: ο Γ. Σταμέλος έκαε γέμισμα, ο Μπάμπα κεφαλιά-πάσα και ο Χρ. Τζελάι κέρδισε πέναλτι από τον Ρακή. Το εκτέλεσε ο Μπάμπα, αλλά άσχημα, επιχείρησε σκαφτό σουτ που κατέληξε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Κι αφού δεν έγινε το 2-1, ο Πύρασος πέτυχε τρίτο γκολ στο 72′. Σέντρα του Καραγιώργου, δεν συνεννοήθηκαν τερματοφύλακας, Γ. Σταμέλος, Καμπουρέλης και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα, αφού βρήκε στο πόδι του τελευταίου, αυτογκόλ.

Στο 82′ το 4-0 με σκόρερ τον Καραγιώργο σε δημιουργία κι ασίστ του Τσιότρα.

Για τον Πύρασο, έπαιξαν οι 15χρονοι Παντελής Σούρλας, Λεωνίδας Καραδήμας και Κωνσταντίνος Πορταρίτης, μαθητές της Γ’ Γυμνασίου-Α’ Λυκείου που έκαναν το ντεμπούτο του στην Α’ Τοπική!

Οι τρεις τους στη φωτογραφία μας.

Πύρασος: Ράπτης (80′ Σούρλας), Λάμπος, Κατσιγιάννης, Ρακής (75′ Πορταρίτης), Μιχόπουλος, Γαλανόπουλος, Τσιότρας, Ζαρίφης (57′ Καραγιώργος), Μπέικος, Γκαραβέλας (75′ Διαμαντόπουλος), Μαντζαβίνος (75′ Καραδήμας).

Σκιάθος: Κοντοστάθης, Αλ. Τζελάι, Γ. Σταμέλος, Τσότσος, Καμπουρέλης, Θ. Σταμέλος, Μανωλιός (23′ Ντάμτσιος), Ντ. Πρίφτη (65′ Οικονόμου), Χρ. Τζελάι, Μπεσίρι, Μπάμπα.


Σχετικά Άρθρα

Νίκη δίχως αντίκρυσμα για τον Πρωτεσίλαο

Νίκη δίχως αντίκρυσμα για τον Πρωτεσίλαο

  Δίχως αντίκρυσμα ήταν η νίκη για τον Πρωτεσίλαο στο Στεφανοβίκειο καθώς η ομάδα του Πτελεού…
Με ήττα αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική ο Αχιλλέας

Με ήττα αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική ο Αχιλλέας

Ο Αχιλλέας αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική με βαριά εντός έδρας ήττα καθώς έχασε 2-8 από τη…
Κυριακή των Μυροφόρων – Κήρυγμα του Αρχιμ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΟΥ

Κυριακή των Μυροφόρων – Κήρυγμα του Αρχιμ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΟΥ

Τρίτη Κυριακή από του Πάσχα σήμερα και η Εκκλησία μας συνεχίζει να μας κρατά ζωντανά στη…