• 23 Μαρτίου, 2024

Ρεπορτάζ και φωτογραφίες από τον Πτελεό: Πρωτεσίλαος-Δήμητρα

Ρεπορτάζ και φωτογραφίες από τον Πτελεό: Πρωτεσίλαος-Δήμητρα

Ο Πρωτεσίλαος κέρδισε 1-0 την Δήμητρα και την έριξε από την κορυφή της βαθμολογίας, αναπτερώνοντας τις δικές του ελπίδες για την παραμονή! Δίκαιη νίκη για τους Φτελιανούς που έπαιξαν με πάθος κι αποφασιστικότητα απέναντι σε μία νωθρή Δήμητρα.

Ο Φλίγκος έχασε δύο πολύ καλές ευκαιρίες -απέκρουσε ο Χαλάτσης τα σουτ του-, όμως στο 38’ έφυγε στην πλάτη των αμυντικών με σουτ σημείωσε το γκολ που εν τέλει έκρινε το ματς. Η Δήμητρα προσπάθησε να αντιδράσει και είχε μια διπλή φάση με τους Δήμα, Πρατή, τις προσπάθειες των οποίων απέκρουσε ο γκολκίπερ Σκούρας.

Στην επανάληψη καμία ευκαιρία! Οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να βρουν διαδρόμους για τα καρέ του Μάνου, που πέρασε αλλαγή στο ημίχρονο. Στο φινάλε είχαν δύο φάουλ σε καλή θέση από πλάγια δεξιά. Τα εκτέλεσε ο Νικηφοράκης με το αριστερό πόδι, το πρώτο έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, το δεύτερο ήταν σέντρα του έκοψε με το κεφάλι ο Φλίγκος.

Από τον Πρωτεσίλαο που είχε εννιά αγωνιστικές να κερδίσει, η νίκη αφιερώνεται στον Σήφη Λεϊμονή ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά: σε προσπάθειά του να διώξει με το κεφάλι, δέχθηκε κλωτσιά από συμπαίκτη του που έκανε ανάποδο ψαλιδάκι για να απομακρύνει και είχε βαθύ σχίσιμο στα χείλη. Αμέσως καθώς υπήρχε μεγάλη αιμορραγία, ο Χρήστος Σαλάτας τον μετέφερε στο Νοσοκομείο του Βόλου για να του τοποθετηθούν ράμματα.

Πρωτεσίλαος: Σκούρας (46’ Μάνος), Ν. Κόρκος, Κ. Κόρκος, Σιαμανίκος, Αργ. Παπακωνσταντίνου, Κωστόπουλος (90’+4’ Τσουβαλιάς), Θ. Κόρκος, Λεϊμονής (70’ Τσιούμας), Παπαδόπουλος (85’ Κωνσταντίνου), Φλίγκος, Γ. Παπακωνσταντίνου.
Δήμητρα: Χαλάτσης, Γκαρνίδης, Νικηφοράκης, Σταντζούρης (75’ Νικοβιώτης), Κούργιας, Τετριμίδας (46’ Πλαβός), Μπαζής, Γκρέμι (61’ Β. Ρούσας), Πρατής, Λάμπος (46’ Μπιρμπίλης), Δήμας (75’ Στουρνάρας).

 


Σχετικά Άρθρα

Με γκολάρα Σταντζούρη, η Δήμητρα πανηγύρισε την επιστροφή της στην Α’ Τοπική!

Με γκολάρα Σταντζούρη, η Δήμητρα πανηγύρισε την επιστροφή της στην Α’ Τοπική!

Με μία γκολάρα του Στέλιου Σταντζούρη, η Δήμητρα κέρδισε 1-0 τους Νέους Αθλητές και πανηγύρισε την…
Αλώβητη στη Σκόπελο η Δήμητρα!

Αλώβητη στη Σκόπελο η Δήμητρα!

Δύσκολο παιχνίδι σήμερα το μεσημέρι για την Δήμητρα στο στάδιο της Σκοπέλου, όμως οι παίκτες του…
Διατήρησαν την κορυφή οι Μυρμηδόνες

Διατήρησαν την κορυφή οι Μυρμηδόνες

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μάριο Κομπούρα που σημείωσε δύο από τα τρία γκολ, οι Μυρμηδόνες κέρδισαν…