• 17 Μαρτίου, 2024

Πέρασε από τη Νέα Αγχίαλο ο Θησέας (φωτογραφίες)

Πέρασε από τη Νέα Αγχίαλο ο Θησέας (φωτογραφίες)

Ο Θησέας πήρε μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 0-1 επί του Πυράσου, στο γήπεδο της Νέας Αγχιάλου και συνεχίζει να καταδιώκει τον Ρήγα για την τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Στο πρώτο μέρος, οι γηπεδούχοι είχαν τις καλύτερες ευκαιρίες. Στο 27′ ο Τσιότρας είχε σουτ στο δεξί κάθετο δοκάρι, τρία λεπτά αργότερα ωραία ομαδική επίθεση ολοκληρώθηκε με σουτ του Καραγιώργου από το ύψος της μεγάλης περιοχής που μπλόκαρε ο Κουτσιρίμπας. Μεγάλη φάση λίγο πριν βγει το ημίχρονο όταν ο Τσιότρας ξεδίπλωσε αντεπίθεση, ο Κατσιγιάννης έκανε παράλληλο γύρισμα, ο Καραγιώργος δεν βρήκε την μπάλα στη μικρή περιοχή ενώ αστόχησε δεύτερο χρόνο ο Μπέικος.

Στην επανάληψη, η ομάδα του Ανδρουτσόπουλου φάνηκε πιο απειλητική ολοκληρώνοντας τις προσπάθειές της. Στο 55′ σουτ του Λαζεκίδη μπλόκαρε δύσκολα ο Ράπτης, στο επόμενο από καλή θέση ο Ζαρκαδής γλίστρησε την ώρα που σούταρε.

Στο 66′ είχαμε το 0-1: εκτέλεση κόρνερ του Κουκουτή απέκρουσε στο παραθυράκι ο Ράπτης, η μπάλα έφθασε στον Σιώμο που δεν μπόρεσε να σουτάρει αλλά το έκανε από κοντά ο Μάριος Παπαδήμος στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.

Από εκεί και πέρα, ο Πύρασος πίεσε και έφερε την μπάλα πολλές φορές στα καρέ του Θησέα. Η καλύτερη φάσηστο 90′ όταν σε σέντρα του Κατσογιάννη, κεφαλιά του Λάμπου πέρασε λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι. Οι Αγχιαλίτες είχαν πολλά στημένα, φάουλ και κόρνερ, που ήταν καλοεκτελεσμένα ως επί το πλείστον, όμως ο Κουτσιρίμπας είχε τη μία επέμβαση μετά την άλλη. Ο έμπειρος γκολκίπερ “καθάρισε” πολλές τέτοιες φάσεις με εξόδους και διώχνοντας την μπάλα με γροθιές.

Πύρασος: Ράπτης, Λάμπος, Κατσιγιάννης,  Ρακής, Μιχόπουλος, Γαλανόπουλος, Τσιότρας,  Ζαρίφης (59′ Νίνος), Καραγιώργος, Ροτζέριο (83′ Μαντζαβίνος), Μπέικος.
Θησέας: Κουτσιρίμπας, Ζέρβας, Κουκουτής, Ιακωβίδης, Γούτσιος, Λαζεκίδης, Μ. Παπαδήμος, Γ. Παπαδήμος, Ζαρκαδής (90’+3′ Λεώνης), Σιώμος (86′ Τρίμης), Μέρο.


Σχετικά Άρθρα

Νίκη δίχως αντίκρυσμα για τον Πρωτεσίλαο

Νίκη δίχως αντίκρυσμα για τον Πρωτεσίλαο

  Δίχως αντίκρυσμα ήταν η νίκη για τον Πρωτεσίλαο στο Στεφανοβίκειο καθώς η ομάδα του Πτελεού…
Με ήττα αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική ο Αχιλλέας

Με ήττα αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική ο Αχιλλέας

Ο Αχιλλέας αποχαιρέτησε τη Β’ Τοπική με βαριά εντός έδρας ήττα καθώς έχασε 2-8 από τη…
Κυριακή των Μυροφόρων – Κήρυγμα του Αρχιμ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΟΥ

Κυριακή των Μυροφόρων – Κήρυγμα του Αρχιμ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΟΥ

Τρίτη Κυριακή από του Πάσχα σήμερα και η Εκκλησία μας συνεχίζει να μας κρατά ζωντανά στη…